Bn öyle durumda doktoru aradım gliserin kansuk dedi piyasadan kalkmıs dedim muadili nedir yokmus paranox fitili söledi e onunlada olmazsa hastaneye gidecektik doktorlarda ilginç lavman kuvvetli gelir diye düşündüm siz tecrübeli annesiniz tabiKüçükler için minik bi tüp zaten, bazen 1/3 bazen yarısını sıkıyoruz. İlk kizimda da kullanmistik, hic bir zaman 2 yada 3 günden fazla beklemeden yapıyorduk, alisma biraz yanlış anlaşılıyor, aslinda bunları kullanarak bagirsaklara hareket alışkanlığı kazandiriyorsun, yoksa bagirsaklar tembelliğe alisiyor, kizim suan 5 yaşında ve hiç kabizlik yaşamadı, gunde en az 1 kere tuvalete çıkar. Bebiste mesela ablam ise gitmeden sabahları 7-8 arası bi kac gun yaptı ust üste ve simdi bakiyorum kizim sabahları o saatte ıkinmaya başlıyor, boyle bi aliskanlik oldu bizim icin
Bende sleepyy 2 aldım ama 5400 kg benim tonton eşim.netten uygun diye 210 tane almışBenim bebekte 5 kilo bizde 2 numara kullanıyoruz aynen bizde de sıkıyor 3 aldım bu sefer çok büyük geldi boydan yine ben 2 ye devam ediyorm
Fazla almamış mı onlar bitene kadar 3 e geçmez miBende sleepyy 2 aldım ama 5400 kg benim tonton eşim.netten uygun diye 210 tane almış
Valla 84 tanesi bitti artık 3 e geçene kadar mecburFazla almamış mı onlar bitene kadar 3 e geçmez mi
zaten sık sık değişiyor bezleri gerçi bende 84 tanesine çok demiştim yarısından fazlası bitti bileValla 84 tanesi bitti artık 3 e geçene kadar mecbur
Ben varim bir tanesi komple söndü 5-10 ml geliyo diğerinden beslenebiliyo sadeceKızlar benim bir göğsümde süt azaldı diğeri hep dolu ne yapsam bilemiyorum böyle bişey yaşayan var mı
Doğumun nasıldı canım normal.moLeslie yapıyorum ve yarında dikkat etmeye başlıycam inşallah
Emzirirken benim süt mu.gaz yapıyor bilemedim mama verdiğim.zaman gazi yoktu ama öyle aham.saham artık mama vermiyorumBende emziriyorum da bakalım artık
Masallah canım gayet iyi 2 ay asi mi bu dediğin?Merhaba güzel anneler nasıl gidiyor kaç gündür giremedim biz dün pikniğe gittik. Bebişim iyi durdu uyudu güzel geçti.Aramızda bir gün vardı 4 ağustos ta aşıya gittiğimizde boyu 60 cm di biz kısa mı kaldık yahukilosu da 6400 çıkmıştı. @japon88
Süt az gelince emmekte istemiyor sağıp verince içiyor ama azaldı baya süt bir yerde okudum diğer göğsü emzirecek gibi yatırıp almadığı göğsümüzü verin diyorlardı onu deneyeceğim bakalımBen varim bir tanesi komple söndü 5-10 ml geliyo diğerinden beslenebiliyo sadece
Evet canım sağolMasallah canım gayet iyi 2 ay asi mi bu dediğin?
Benim ki zaten emmiyo sagiyorumSüt az gelince emmekte istemiyor sağıp verince içiyor ama azaldı baya süt bir yerde okudum diğer göğsü emzirecek gibi yatırıp almadığı göğsümüzü verin diyorlardı onu deneyeceğim bakalım
benimde sol küçük sağ büyük herkste öyle galiba bazen diyorum bu küçükte hiç süt yok sanırım ama emince yutkunuyoSüt az gelince emmekte istemiyor sağıp verince içiyor ama azaldı baya süt bir yerde okudum diğer göğsü emzirecek gibi yatırıp almadığı göğsümüzü verin diyorlardı onu deneyeceğim bakalım
Ön süt gaz yapıyormuş canım hatta Bi doktor demiş sütünüzü Bi kaşık sağın sonra bebeğe verin ben kıyamıyorum damlasına zaten gıdım gıdım topluyorum nasıl dökülür o kaşıkEmzirirken benim süt mu.gaz yapıyor bilemedim mama verdiğim.zaman gazi yoktu ama öyle aham.saham artık mama vermiyorum
Benimki çok dolu dolu oluyordu ama o göğsü emmeye emmeye azaldı çok yutkunmuyorda yumuşak hep sağ göğsüm artsın diye uğraşıyorum inşallah düzelir tekrarbenimde sol küçük sağ büyük herkste öyle galiba bazen diyorum bu küçükte hiç süt yok sanırım ama emince yutkunuyo
Aaa benim bundan haberim yoktu raporum yok bakayım ona bir ne kadar süre izinli olunur biliyor musunCanım astım bronşitin varsa e-nabızdan idari izinli sayılabilmek için rapor çıkartabilirsin belki hiç baktın mı? Benim de kronik akciğer hastalığım var o raporu aldım doğum iznim bitince idari izinli olarak devam edicem.
Sleepy 3 numara kullanıyoruz 10 gündür. Önce kilot bez mi alsam dedim ama büyük gelirse sıkıntı olur yanlardan taşar diye vazgeçtim. Cırtlı aldım. Biraz büyük bel kısmı ama bacaklar falan iyi. Cırtlarını da çok zorlamayacak şekilde ama biraz sıkı bağlıyorum oluyor. 2 numara sıkıyordu artık.Arkadaslar kızım 4500 kilo 42 günlük bezi sleepy 2 di yanlardan sıkıyodu boydanda ön kısmı sanki kısa geliyodu bacaklarındada iz olunca bende 3 numaraya geçtim yanlış mı yaptım eşimde kilot bez almış biraz büyük gibi sizde durumlar nasıl bu arada 3 numara 4 _9 arası
Biberon tazikli geliyosa olabilir bi ara meme verin öyle deneyin sütün vardir yok diye düşünme bebek emdikce gelir sütunzatn azdı sütüm kaç gündür itekliyor beni emmek istemiyor iyice sütüm çekilecek neden böyle yapıyor anlamadım arada mama veriyorum biberona alıştı ondan mı acaba
anladim canim bimiyordum sizden duydum :)Korunmasız ilişkiden sonra içiyorsun ki bi sıkıntı olmasın diye. Tam koruma değil elbet ama yine de bir umut hapı :)