- 5 Ocak 2018
- 2.506
- 1.960
Aslinda nodulluk kadar yuksek degil canim ya serbest t4 kacti??Evet zaten hamilelik boyunca her ay tahlil vericez deger yukselirse ilacin dozuda yukseliyo
Genelde 25 mg euthroxla baslayip tsh dusmezse 50 75 e kadar cikartiyolar
Bana ultrasonda cektir nodul varmi diye dedi
Oyyy minicik tatlı bişey gördüm kesede MaşallahhhhFotoğrafı ekliyorum valla kaç milim fln sormak aklıma gelmedi o telaslaama iyi gidiyo şuan herşey dedi
Bu aralar benimde bulantim başladı istahim azaldı bulantı korkusuyla özellikle gece uyanınca oluyorArada bana da oluyor öyle hiç bisey yokmuş gibi tiksindiğim herşeyi yiyebilir dereceye geliyorum ama bu aralar Bulanti var
Ben tatlı şeyler istiyorum genelde. Kız bşr sürü turşu kurdum yollayım sanaBenim tursum yoktu sağolsun arkadaş verdi bugün nasıl makbul gecdi ya senin canın bisey cekiyormu
anladım canım sağol biz zaten korkudan ilişki yaşamıyoruzspermlerin rahime ulaşması iyi değilmiş bebek varken
ay resmen benden bahsettinNe zaman dışarıya çıksam bebek arabası bakıyorum
koşa koşa git bence. bekleme dahi. benim 4 çıktı doktor bianda 2 katına cıkarttı ilacımı.düşüğe sebep oluyor.birgün bile çok önemli ertelemeyin.Canim benim 3.56 cikti daha doktoruma gostermedim senin kac cikmsti??
Benim deger 3.60 ti. 25 mg mı yarim olarak basladik. Bakalim tahlilleri 1 ay dolunca yenileyecegim. InsaAllah dusmusturKac mg kullaniyorsjn canim bende yarin sabahtan itibaren basliycam 25 mg
Degeriniz kac kizlar tsh?
Evet canim. 3 60 cikti 25 mg yarim kullaniyroum25 lik olanı mi yarim kullanıyorsun canim ve kaç çıkmıştı acaba değerin??
Gunaydin. Ben de 6+1 deyim. Ayni seyler bende de var. Lokmalari zor yutuyorum. Benim bildigim hamileler aserir surekli yer. Ben de keske yesem canim surekli bir seyler istese diyorum. Goz segirmesine de takilma hamilelikte yok ama normalde surekli segirir benim hatta 1 hafta devam ettigi de olmusturGünaydın herkese. Ben de hamileliği yoğun Bi şekilde hissetmeye başladım bugün 6+4 deyim. 6. Haftayla birlikte bulantılar başladı, kokulara karşı hassasiyet var özellikle de parfüm kokuları çok rahatsız ediyor. Midem sürekli kazınıyormuş gibi hep karnım acıkmış gibi hissediyorum gün içinde, ama yemeğin başına oturunca da lokmalar gitmiyor ve inanılmaz gaz problemim var karnım 4 aylık gibi şişiyor akşamları. Bir de benim gözlerim çok seğiriyor kızlar ya böyle bişey yaşayan var mı göz seğirmesi hayra alamet değil falan derler ya sinirim bozuluyor. Belki vücuttaki bir vitamin mineral eksikliğinden falan da kaynaklanıyor olabilir ama seğirdikçe moralim bozuluyor
Çok sağol cevap verdiğin için içim rahatladı biraz. Bütün gün iş yerinde bilgisayara bakıyorum belki yorgunluktan da seğiriyor olabilir. Ben de iştahla yemek yiyebileceğin günleri dört gözle bekliyorum. Zayıf hamile kaldım zaten iyice kilo vermek istemiyorum.Gunaydin. Ben de 6+1 deyim. Ayni seyler bende de var. Lokmalari zor yutuyorum. Benim bildigim hamileler aserir surekli yer. Ben de keske yesem canim surekli bir seyler istese diyorum. Goz segirmesine de takilma hamilelikte yok ama normalde surekli segirir benim hatta 1 hafta devam ettigi de olmustur
Bende de tam bir hastalık hali olarak devam ediyor. Hiç enerjim yok bulantıdan hep yatmak istiyorum ama çalışıyorum ne yazık ki yatamıyorum da. Bu arada bana mandalina çok iyi geliyo eğer mide yanması şikayetin yoksa tavsiye ederim.Kızlar 6. Haftalara girdigimden beri gece mide bulantilarim başladı istahim azaldı zaten bulantı korkusuyla yiyemiyorum bir de hamilelik hastalık değil diyorlar ama bence tam tersi bir gün bir güne uymuyor
Göbüşler ne durumdabenim bazen gazdan mıdır nedir çok fazla çıkıyor
Ciktiysa keske baktirsaydin ilerde sıkıntı yasamaysin ilerlemesinBenim ilk gebeligimde nodül çıkmıştı çok küçüktü doğumdan sonra baktır demişlerdi unuttum
Bilmiyorum canm bakmadim ama bende nodulluk bi durum oldugunu sanmiyorumAslinda nodulluk kadar yuksek degil canim ya serbest t4 kacti??
Bende de durum çok farklı değil bı bakıyorum çok iyiyim bı bakiyirum kafamı kaldircak dermanım yokk ağzımda devamlı bı acı tat tam boğazımda hiç gecmiyorKızlar 6. Haftalara girdigimden beri gece mide bulantilarim başladı istahim azaldı zaten bulantı korkusuyla yiyemiyorum bir de hamilelik hastalık değil diyorlar ama bence tam tersi bir gün bir güne uymuyor
Teşekkürler:)Evet canim. 3 60 cikti 25 mg yarim kullaniyroum
Sürekli kan tahlili yaptırdığım için hiç anormal bişey cikmadi şimdiye kadar.Ciktiysa keske baktirsaydin ilerde sıkıntı yasamaysin ilerlemesin
Bilmiyorum canm bakmadim ama bende nodulluk bi durum oldugunu sanmiyorum
Zaten doktorda sinirda dedi
Ilk hamileligimdede dogumdan sonra bikac ay tahlil verdim duzelmisti
Benimki hamilelikten kaynaklaniyo
Daha once kullaniyormuydun ki ilac canim?koşa koşa git bence. bekleme dahi. benim 4 çıktı doktor bianda 2 katına cıkarttı ilacımı.düşüğe sebep oluyor.birgün bile çok önemli ertelemeyin.