Ben yaptirdim cuma gunu gidicem sonuc icinKızlar torch testini yaptıran var mı? Rubela toxoplazma testleri
Eldivenle yap yada yapma ,ben eşime yaptırıyotum o işlerı bu surecte. Dısarda et yedıgonde de iyi ğişmiş olsun dıye belırt canım
Ben yaptirdim cuma gunu gidicem sonuc icin
Aynen canım ben yaptım cok bereketli oluyo. Hoş tiksindim yiyemiom ama inşallah sonra yiyebilirim yazıkBnde dedim gidim malzeme alim ne varsa atarım içine havuç lahana karnabahar biber yapım valla çok teşekkür ederim sağolasın canım benim
Benim baya oldu bebek de 2.5 cm olmuşGöbüşler ne durumdabenim bazen gazdan mıdır nedir çok fazla çıkıyor
Soğuk süt içmeyi deneMide yanması var meyve ile besleniyordum mandalina falan oda daha yakiyor ayyyy ya
turşu çok istiyorum
Merhaba biz çok yakınız 2 gün var aramızda.Herkese merhababen de haziranın üçünde bebiş bekiyorum
Olur canim baktimda e nabizada dusmemis daha Hic anlamam ki bunlardanda ne oluyor negatif olmasi ?Sonuçları paylaşırsın canım bende bugun baktım sonuçlara toxoplazma negatifti
Zaten 6 ya doğru ya da tam 6 da başlıyo benim öyle oldu.Benim daha kucuk tahmini 5. Haftamda falanim ilkinde 6 7 den sonra basladi baslayabilir yine bakalim
benim hiç çıkmadı hamile olduğuna emin misin diyen de var içinde hayalet casper var diyen deGöbüşler ne durumdabenim bazen gazdan mıdır nedir çok fazla çıkıyor
Benim sagolsun türk komsum var yardımı oluyor bana obur komşularda fransız arap hepsi hayırda işleyemiyoruz valla ne mutlu sanaAynen canım ben yaptım cok bereketli oluyo. Hoş tiksindim yiyemiom ama inşallah sonra yiyebilirim yazıkgurbetteyiz kimsemiz de yok yiyecek dükkan açarım o derece dagıttım hayır olsun dedim
Hazır sütü kaynatmadan olurmu peki hazır kutu sütü ben severimSoğuk süt içmeyi denegece yatarken yarım bardak mümkünse laktozsuz iç gaz yapmasın
Pastörize sütü içebilirsin. Kaynatmana gerek yok.Hazır sütü kaynatmadan olurmu peki hazır kutu sütü ben severim
Biz istanbuldayızBenim sagolsun türk komsum var yardımı oluyor bana obur komşularda fransız arap hepsi hayırda işleyemiyoruz valla ne mutlu sana
Ben yaptırdım canım onları normal çıktı hepsi çok şükür.Kızlar torch testini yaptıran var mı? Rubela toxoplazma testleri
Hiç deme canım vallaBiz istanbuldayızsen gurbetin has yerindeymişsin. Zordur oralar.
Ben bu hafta yaptırcam inşallah ama gecen hafta saglık ocagı yaptı bi iyi cıktı doktorum bi daha isteyecek sanırımKızlar torch testini yaptıran var mı? Rubela toxoplazma testleri
Anladim canim dogru diyosunevet haşimatoyum ben 100 mg kullanıyordum. hamile oldugumu öğrendiğimde tezt yaptılar değerler fırlamıştı 4 e doktor hemen 200 mg çıkardı azalttı.şimdi dengeleme için 150 mg kullanıyorum.tsh 0.7e kadar düştü çok şükür.ama doktora telefonda sorduğumda hamileyim 4 cıktı diye hemen bugün bir doz daha al demişti.geciktirmedi asla.ondan çok önemli tsh beklencek bir şey değil asla.
Rica ederim canimSag ol canim aklimda bulunsun ben de soyleyeyim doktora
Ayni bende 6. Hafta da basladiKızlar 6. Haftalara girdigimden beri gece mide bulantilarim başladı istahim azaldı zaten bulantı korkusuyla yiyemiyorum bir de hamilelik hastalık değil diyorlar ama bence tam tersi bir gün bir güne uymuyor
Ben yaptirdim canim cok sukur normal cikti ama torch yapildi mi bilmiyorum. Yani rutin tahliller denildi o da vardir muht. Bi bakayimKızlar torch testini yaptıran var mı? Rubela toxoplazma testleri