2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    228
Bende de tam bir hastalık hali olarak devam ediyor. Hiç enerjim yok bulantıdan hep yatmak istiyorum ama çalışıyorum ne yazık ki yatamıyorum da. Bu arada bana mandalina çok iyi geliyo eğer mide yanması şikayetin yoksa tavsiye ederim.
Ben limonlu şu içiyorum bana da o iyi geliyor dün akşam gece yine mide bulan tim olur diye yemek yerine tuzlu çubuk kraker yedim o da biraz hafifletti çalışana allah yardım etsin çok zor her gece 4 te mide bulantisiyla uyanıyorum eşimin yanında uyuyamiyorum oturma odasına koltuğun üstünde siziyorum resmen

Ahh bende kusucagim gunleri bekliyorum yeterki yavrumu goruyim varligini biliyim kusayimm gunlerce😖
12. Haftadan sonra azalicak biraz sabir gecicek hepsi🙏
Bazıları kusmadan rahat geçiriyor demekki seninde öyle canım.İnşAllah geçer 3 4 aydan sonra herkes öyle diyor ama bakalım.

Merhabalar kızlar benimde saltanatım bitti sabah kusmalarım başladı hatta bugün o kadar kustum ki tansiyonum düştü rapor aldım yatıyorum evde.

Merhabalar kızlar benimde saltanatım bitti sabah kusmalarım başladı hatta bugün o kadar kustum ki tansiyonum düştü rapor aldım yatıyorum
Merhabalar kızlar benimde saltanatım bitti sabah kusmalarım başladı hatta bugün o kadar kustum ki tansiyonum düştü rapor aldım yatıyorum evde.
Allah yardimcimiz olsun valla bulanti cok zormus halden dusuruyor gercekten. Dinlenmeden de gecmiyor😏

Daha once kullaniyormuydun ki ilac canim?
evet haşimatoyum ben 100 mg kullanıyordum. hamile oldugumu öğrendiğimde tezt yaptılar değerler fırlamıştı 4 e doktor hemen 200 mg çıkardı azalttı.şimdi dengeleme için 150 mg kullanıyorum.tsh 0.7e kadar düştü çok şükür.ama doktora telefonda sorduğumda hamileyim 4 cıktı diye hemen bugün bir doz daha al demişti.geciktirmedi asla.ondan çok önemli tsh beklencek bir şey değil asla.

Benimde negatif nelere dikkat etmeliyiz? Sadece sonuçları aldım doktor değerlendirmedi o yüzden pek fikrim yok bir de değer olarak kaç çıkması gerekiyor
Çiğ et yememelı dokunmamalı ,sebze meyve sırkelı suda yıkanmalı ,kedilerden uzak durulmalı

bunlara günlük hayatta da dikkat ediyorum tabi cig ete dokunmak dışında 😔 az önce köfte yoğurmuş olabilirim mesela😔 ellerimi iyice temizledim
Eldivenle yap yada yapma ,ben eşime yaptırıyotum o işlerı bu surecte. Dısarda et yedıgonde de iyi ğişmiş olsun dıye belırt canım

Bazıları kusmadan rahat geçiriyor demekki seninde öyle canım.İnşAllah geçer 3 4 aydan sonra herkes öyle diyor ama bakalım.
Benim daha kucuk tahmini 5. Haftamda falanim ilkinde 6 7 den sonra basladi baslayabilir yine bakalim

Kizlar tursuyu fazla yememeye dikkat edin ödem yapiyor tuzdan olabildigince uzak durmamiz gerek

X