- 19 Ekim 2019
- 1.399
- 1.288
Canim bulanti icin artik ilaclar var diyorlar. Benim de artarsa arastiracagim. Kullaniyor musun?Sağol canım hepimizin ben bazen iki defa kusuyorum az önce küstüm çok kötüyüm artık
Kac mg kullaniyorsjn canim bende yarin sabahtan itibaren basliycam 25 mgEuthyrox kullaniyorum canim.Sabah ac karnina yarim parca kullaniyorum
Valla bu konu hakkinda baya arastirdim kesin bilgiler hicbizaman bulunmuyoEMin misin ? Bence sen iyi arastır :))
Benim tursum yoktu sağolsun arkadaş verdi bugün nasıl makbul gecdi ya senin canın bisey cekiyormuMandalina da yakar leblebi ye cok iyi gelio tursudan da uzak dur yanma varsa canım.
Canim benim 3.56 cikti daha doktoruma gostermedim senin kac cikmsti??Kac mg kullaniyorsjn canim bende yarin sabahtan itibaren basliycam 25 mg
Degeriniz kac kizlar tsh?
Ama dünde tatlı istiyordum irmik evde yoktu baklava falan zaten cevremde yok un helvası yaptım kendime teyzemin kızı turşu çok yiyordu oğlu oldu kız olsun erkek olsun sağlıklı olsun yeterKız mı acabaaaa
4.62 ciktiCanim benim 3.56 cikti daha doktoruma gostermedim senin kac cikmsti??
Canım ya Allah yardım etsin iyi etsin bir an önce inşallah gerçekten annelik kutsal diye boşuna dememişlerSağol canım hepimizin ben bazen iki defa kusuyorum az önce küstüm çok kötüyüm artık
Banada ilac gerekir sanirim gebelerde 2.50 nin ustu olmamali dye biliyorum4.62 cikti
Bugun dahiliye doktoruyla gorustum aslinda degerin sinirda ama hamilelerde ilk 3 ay oncesi 1.50 2.50 arasi istiyoruz dediBanada ilac gerekir sanirim gebelerde 2.50 nin ustu olmamali dye biliyorum
Ahh bende kusucagim gunleri bekliyorum yeterki yavrumu goruyim varligini biliyim kusayimm gunlerceSağol canım hepimizin ben bazen iki defa kusuyorum az önce küstüm çok kötüyüm artık
Evet canim olsun bebege zararli yuksek tsh .. banada dusuk bi doz baslar sanirimBugun dahiliye doktoruyla gorustum aslinda degerin sinirda ama hamilelerde ilk 3 ay oncesi 1.50 2.50 arasi istiyoruz dedi
25 lik olanı mi yarim kullanıyorsun canim ve kaç çıkmıştı acaba değerin??Euthyrox kullaniyorum canim.Sabah ac karnina yarim parca kullaniyorum
Evet hep evdeydim genel olarak dinlenme modundaydim hep canimOoo peki hep evdemydin canim
Umarim kanamali alanim gecer canim haftaya kontrolum var bakalimEvet hep evdeydim genel olarak dinlenme modundaydim hep canim
Benimkide 4.98 sen ilacı tam mi alıyorsun yarim mi?4.62 cikti
25 mg tam alicam zaten dozu dusuk en dusugu 25 mgBenimkide 4.98 sen ilacı tam mi alıyorsun yarim mi?
Evet zaten hamilelik boyunca her ay tahlil vericez deger yukselirse ilacin dozuda yukseliyoEvet canim olsun bebege zararli yuksek tsh .. banada dusuk bi doz baslar sanirim
Benim ilk gebeligimde nodül çıkmıştı çok küçüktü doğumdan sonra baktır demişlerdi unuttumEvet zaten hamilelik boyunca her ay tahlil vericez deger yukselirse ilacin dozuda yukseliyo
Genelde 25 mg euthroxla baslayip tsh dusmezse 50 75 e kadar cikartiyolar
Bana ultrasonda cektir nodul varmi diye dedi