- 30 Nisan 2018
- 1.790
- 2.122
- 37
Ben limonlu şu içiyorum bana da o iyi geliyor dün akşam gece yine mide bulan tim olur diye yemek yerine tuzlu çubuk kraker yedim o da biraz hafifletti çalışana allah yardım etsin çok zor her gece 4 te mide bulantisiyla uyanıyorum eşimin yanında uyuyamiyorum oturma odasına koltuğun üstünde siziyorum resmenBende de tam bir hastalık hali olarak devam ediyor. Hiç enerjim yok bulantıdan hep yatmak istiyorum ama çalışıyorum ne yazık ki yatamıyorum da. Bu arada bana mandalina çok iyi geliyo eğer mide yanması şikayetin yoksa tavsiye ederim.
Doktor bi tane yazdı ama çok gerekmedikçe kullanma dedi.Birde normal herkese verilen bir ilaçtı hamilelere özel değildi almadım bende.Canim bulanti icin artik ilaclar var diyorlar. Benim de artarsa arastiracagim. Kullaniyor musun?
Canim aletsiz. hamile kalinca biraktim simdi tekrar hamile platesi egitimi olacak ona katilacagimAletli pilates mi ? Bıraktın mı
Amin canım Allah bütün hamilelere kolaylıklar nasip etsin.Gerçekten öyle.Canım ya Allah yardım etsin iyi etsin bir an önce inşallah gerçekten annelik kutsal diye boşuna dememişler
Aynen benim de arada cikiyor esim cok şaşiriryoGöbüşler ne durumdabenim bazen gazdan mıdır nedir çok fazla çıkıyor
Bazıları kusmadan rahat geçiriyor demekki seninde öyle canım.İnşAllah geçer 3 4 aydan sonra herkes öyle diyor ama bakalım.Ahh bende kusucagim gunleri bekliyorum yeterki yavrumu goruyim varligini biliyim kusayimm gunlerce
12. Haftadan sonra azalicak biraz sabir gecicek hepsi
Ben kullaniyorum canim baya rahatlatti prilam rl adı .doktorum hic bosyere o kadar bulanti cekmene gerek yok kullan bunu zarari yok demistiCanim bulanti icin artik ilaclar var diyorlar. Benim de artarsa arastiracagim. Kullaniyor musun?
Sag ol canim aklimda bulunsun ben de soyleyeyim doktoraBen kullaniyorum canim baya rahatlatti prilam rl adı .doktorum hic bosyere o kadar bulanti cekmene gerek yok kullan bunu zarari yok demisti
Bnde dedim gidim malzeme alim ne varsa atarım içine havuç lahana karnabahar biber yapım valla çok teşekkür ederim sağolasın canım benimBen tatlı şeyler istiyorum genelde. Kız bşr sürü turşu kurdum yollayım sanacok ciddiyim
Merhabalar kızlar benimde saltanatım bitti sabah kusmalarım başladı hatta bugün o kadar kustum ki tansiyonum düştü rapor aldım yatıyorumAllah yardimcimiz olsun valla bulanti cok zormus halden dusuruyor gercekten. Dinlenmeden de gecmiyorMerhabalar kızlar benimde saltanatım bitti sabah kusmalarım başladı hatta bugün o kadar kustum ki tansiyonum düştü rapor aldım yatıyorum evde.
Ben toxoplazmam negatif,cok dıkkat etmelıyımKızlar torch testini yaptıran var mı? Rubela toxoplazma testleri
Benimde negatif nelere dikkat etmeliyiz? Sadece sonuçları aldım doktor değerlendirmedi o yüzden pek fikrim yok bir de değer olarak kaç çıkması gerekiyorBen toxoplazmam negatif,cok dıkkat etmelıyım
evet haşimatoyum ben 100 mg kullanıyordum. hamile oldugumu öğrendiğimde tezt yaptılar değerler fırlamıştı 4 e doktor hemen 200 mg çıkardı azalttı.şimdi dengeleme için 150 mg kullanıyorum.tsh 0.7e kadar düştü çok şükür.ama doktora telefonda sorduğumda hamileyim 4 cıktı diye hemen bugün bir doz daha al demişti.geciktirmedi asla.ondan çok önemli tsh beklencek bir şey değil asla.Daha once kullaniyormuydun ki ilac canim?
Çiğ et yememelı dokunmamalı ,sebze meyve sırkelı suda yıkanmalı ,kedilerden uzak durulmalıBenimde negatif nelere dikkat etmeliyiz? Sadece sonuçları aldım doktor değerlendirmedi o yüzden pek fikrim yok bir de değer olarak kaç çıkması gerekiyor
Çiğ et yememelı dokunmamalı ,sebze meyve sırkelı suda yıkanmalı ,kedilerden uzak durulmalı
Eldivenle yap yada yapma ,ben eşime yaptırıyotum o işlerı bu surecte. Dısarda et yedıgonde de iyi ğişmiş olsun dıye belırt canımbunlara günlük hayatta da dikkat ediyorum tabi cig ete dokunmak dışındaaz önce köfte yoğurmuş olabilirim mesela ellerimi iyice temizledim
Benim daha kucuk tahmini 5. Haftamda falanim ilkinde 6 7 den sonra basladi baslayabilir yine bakalimBazıları kusmadan rahat geçiriyor demekki seninde öyle canım.İnşAllah geçer 3 4 aydan sonra herkes öyle diyor ama bakalım.