2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    228
Göbüşler ne durumda benim bazen gazdan mıdır nedir çok fazla çıkıyor
Ben kilom olmamasina ragmen gobegi olan biriyim simdiden 3 aylik gibiama bebek daha asagida galiba. Gobegimin alti gittikce beliriyor cok heyecan vericihatta bbi cizgi var ya gobegin altinda,o cizgi baya belli oluyor

Yurumeyi birak birikmis bulasik varsa yikarken bile belim agriyor canim ya.Napvam boyle bilmiyorum
Ben yürüyorum ya bilmiyorum gecen hatta 10 bin adım attınız die bildirim geldi ben bile şaşırdım. Sahile yakın evim deniz kenarında cok guzel oluyo cok iyi gelio bana

Iyi yapiyorsun canim en saglikli spor yurumek ruhen bedenen.
Gunum gunumu tutmuyor bir anım bir anımı tutmuyor cok iyi hissediyorum bazen cok kötü. İyi hissettiğim zamanlar bütün faydalı şeyleri yiyorum iş varsa evde onu yapıyorum biraz agrım falan varsa da yatıyorum dinleniyorum. Rabbim e binlerce şükürler olsun sürekli kalp atışını izleyip mutlu oluyorum bu bile bu kadar sevincse doğduğunda neler hissetcem bilemiyorum. Allah once akıl sonra beden saglıgı versin herkese. Saglık cok cok onemli ve bütün evlatlarımızı korusun Allah.

Amin aminn insaAllahhh saglikla kucagimiza almayi nasip etsin Rabbim. Su da var hepimiz ayniyiz. Cok mutluyum bi anda cokuyor ustume kara bulutlar ve sebebi de ne ben bile bilmiyorum. Sukurler olsun sikayetimiz yok tabi ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…