Düğün 2020 Gelinleri

Twittera giriyorum iyice moralim bozuluyor herkes felaket tellalı gibi

Merhaba kizlar..
Sizi bir parca anlayabiliyorum biraz uzun yazacagim
Ben 2016 ekimde evlendim..
Size ne cagristirdi 15 temmuz
Kamu personeliyim. Hayat kalitemi evliligimi etkileyen ama sagligimi riske atmayan bir sorunum vardi dugunden once halletmem gerekiyordu. 15 temmuzda esim kopruye 10 dkydi. Her konustugumda kapamak zorunda kaldi top sesleri kala kulagimda. 3 gun soka girmisim simdi anliyorum. Sonra sonra kendime gelmistim. Tum izinler iptal edildi. Tum tayinler durdu. O sekilde evlenemezdim her yere Yazdim tedavi gormem lazim diye. Tibbi literature girdim 3 hafta tedavi gordum ama rapor alamadim is yerim izin yazdi. Gelinlige gec kaldim son anda garip bir Karar verdim takilmadim sevdim ama 2. Gelinlik olmamisti. Esimle ayri sehirlerdeydik benim yasadigim sehre ev tuttuk o gunden bugune ayri Yasadik kismet olmadi. O donem esimin ailesi kabullenemedi ustlerine gitmedim herseyi annem yapti kendi evimde bir bardak koyamadim abonelikler bile annemin uzerinedir. Aklim cikardi bisey olacak diye o sene cok patlama oluyordu. Cok sular akti cok sey degisti. Su an 1 aydir ayni evdeyiz. Esimin is yeri kapali. Bu mecburiyet herkesin agzini kapadi. Bizi birbirimize alistiriyor. Ben annem diyemiyorum onun ailesi cagiramiyor. Ne garip dimi. Serrin icinde hayir gizli. Donup esinize bakin. Onu ne kdr seviyorsunuz ne kdr guveniyorsunuz. Olum var kizlar. Uzulmeyin bunu bos bir teselli olarak degil inanarak soyluyorum. Cok guzel gunleriniz olacak. Siz bi an once evinize gecmeye bakin. Dugunler acilmazsa 1. Yildonumunde kutlama yaparsiniz sadece cekim yaparsiniz bir care bulunur o gelinlik giyilir. Insanlar maddi olarak cok etkilendi dugun salonlari yan sektorler biraz uzak arkadaslarimiza taki sorunu. Ben is yerimde bana gelsin gelmesin kimseyi atlamadim ama bu ara 2 kisiyi atladim bu donem zorlarsaniz insanlar maddi anlamda da eksik kalabilir. Ne olur uzulmeyin hersey geciyor guzel anilari heyecani hatirlayin.. hepinize mutluluklar dilerim..
İnsallah geçecek bu günler haklısınız...

Hala çeyizin ufak parçalarını tamamlamak için trendyolda geziniyorum tüm günüm aa şunda da indirim var aa bununda yorumları çok iyi bunuda alayım aa bende bundan da yoktu diyerek geçiyor🤣

Hala çeyizin ufak parçalarını tamamlamak için trendyolda geziniyorum tüm günüm aa şunda da indirim var aa bununda yorumları çok iyi bunuda alayım aa bende bundan da yoktu diyerek geçiyor🤣
Çeyize dair en ufak bir şey bile almadım. Bardak bile 😂🤦🏻‍♀️ Belirsizlik beni tamamen kesti attı. Düğünler iptal dedikleri an bütün hazırlıkları öylece bıraktım.

Ya ben aldım bişeyler, ama çalıştıkları kargo şirketi beni delirtti. Sokağa çıkma yasağı var herkes evde, adamlar teslim alınmadı şubeye geri getirdik diye kayda girmişler. Bari zile bassaydınız bi, tenezzül bile etmeden kafalarına göre takılıyorlar.
Oralar da bataklık gibi, insan girince çıkamıyor, neler baktın? :KK59:

Çeyize dair en ufak bir şey bile almadım. Bardak bile 😂🤦🏻‍♀️ Belirsizlik beni tamamen kesti attı. Düğünler iptal dedikleri an bütün hazırlıkları öylece bıraktım.
Neden bırakıyorsun ya bence bırakma öyle mutfak gereçlerinin çoğunu internet üzerinden al bence ben hergün bi sipariş veriyorum valla trendyol ekspres kargocuları hergün geliyo kesin arkamdan konuşuyorlardır adamlar🥶🤣🤣

Bence yavaş yavaş başla, sonra yığılıyor bir anda, insan ne alacağını şaşırıyor.

Ya ben aldım bişeyler, ama çalıştıkları kargo şirketi beni delirtti. Sokağa çıkma yasağı var herkes evde, adamlar teslim alınmadı şubeye geri getirdik diye kayda girmişler. Bari zile bassaydınız bi, tenezzül bile etmeden kafalarına göre takılıyorlar.
Oralar da bataklık gibi, insan girince çıkamıyor, neler baktın? :KK59:
Kargo şirketlerinin bazıları mevkilere göre kötü çalışıyor ya 😒
Büyük malzemelerin çoğu var da işte ıvır zıvır şeyler alıp duruyorum 🤣 kel kalıbıdır tavadır tahta kaşıklar soyacak süzgeçler hamur açma slikonu gereksiz birsürü şey 🤣🤣 şimdi nişanlımın çeyizine koymak için traş makinası aldım 😅

Neden bırakıyorsun ya bence bırakma öyle mutfak gereçlerinin çoğunu internet üzerinden al bence ben hergün bi sipariş veriyorum valla trendyol ekspres kargocuları hergün geliyo kesin arkamdan konuşuyorlardır adamlar🥶🤣🤣
Bence yavaş yavaş başla, sonra yığılıyor bir anda, insan ne alacağını şaşırıyor.

kızlar maalesef benim şuan için alma şansım yok internetten nereye gidecek ben merkez evimizde değilim köydeyim.Burdan taşımamız mümkün değil dönerken. Bir de evimiz de tutulamadı zaten.Artık ev tutulsun da komple mobilya almaya gidicez o sırada nişanlım alacak temel mutfak gereçlerini kalanını evlendikten sonra yavaş yavaş alırız artık. Hele bir evlenebilelim de 😂🤦🏻‍♀️

Kargo şirketlerinin bazıları mevkilere göre kötü çalışıyor ya 😒
Büyük malzemelerin çoğu var da işte ıvır zıvır şeyler alıp duruyorum 🤣 kel kalıbıdır tavadır tahta kaşıklar soyacak süzgeçler hamur açma slikonu gereksiz birsürü şey 🤣🤣 şimdi nişanlımın çeyizine koymak için traş makinası aldım 😅
Ben de odalardan birini çalışma odası yapacağım, kitaplık ve çalışma masası aldım.
Ayakkabılır, vestiyer adlım, hazır hızımı almışken bir de avizeleri aldım. Aslında almadım, bunları beğendim dedim nişanlım aldı. Adamın ocağına incir ağacını hızla dikiyorum. :KK70:

Benim hiçbir şeyim yok eşya adına :) mutfak eşyası da yok ağustosta eş durumuna göre alıcaz nerde yaşayacağımız net değil

Benim hiçbir şeyim yok eşya adına :) mutfak eşyası da yok ağustosta eş durumuna göre alıcaz nerde yaşayacağımız net değil
Mayıs ortası evlenip eve geçme ihtimalim var, yoksa ben de böyle bir anda kargolara boğulmayı istemezdim ama, madem salgın uzun sürecek, neyi bekliyoruz diyodu, aileleri de kendine uydurdu. :olamaz:

Ben hepsini bi anda nasıl alıcaz onu düşünüyorum kara kara 😅 parça parça alsaydık maddi olarak çok zorlamazdı

X