Ya bu çok daha kötü zaten farklı şehirlerde olmak ayyBizde öyle birimiz büyükşehirde birimiz Zonguldaktayız giriş çıkış yasak
O kadar alıştım ki bu durumaYa bu çok daha kötü zaten farklı şehirlerde olmak ayy
Farklı şehirler çook zorYa bu çok daha kötü zaten farklı şehirlerde olmak ayy
Siz nasıl hazırlık yapabiliyorsunuz ayrı şehirde. Benim elim kolum bağlandı resmen yaFarklı şehirler çook zorEn son nişan zamanı gördüm nişanlımı 3 ay önce yani
Bizim tayin yerimiz belli olmadığı için bir hazırlık yapamıyoruz zaten pek değişen birşey olmadı nişanlım askeri personel o yüzden bekliyoruz şimdilik düğün kına falan onlarla ilgili şeylerimizde hazırSiz nasıl hazırlık yapabiliyorsunuz ayrı şehirde. Benim elim kolum bağlandı resmen ya
BizimSiz nasıl hazırlık yapabiliyorsunuz ayrı şehirde. Benim elim kolum bağlandı resmen ya
Benim durumumda öyle tayinin belli olmasını bekliyoruz kına ve düğün hazırlığımız var sadeceBizim tayin yerimiz belli olmadığı için bir hazırlık yapamıyoruz zaten pek değişen birşey olmadı nişanlım askeri personel o yüzden bekliyoruz şimdilik düğün kına falan onlarla ilgili şeylerimizde hazır
Ne zaman belli oluyor sizin ? Ortam düzeldikten sonra herşey kolayca hallolur diye düşünüyorumBizim
Benim durumumda öyle tayinin belli olmasını bekliyoruz kına ve düğün hazırlığımız var sadece
Ağustosta belli oluyor öğretmeniz bizNe zaman belli oluyor sizin ? Ortam düzeldikten sonra herşey kolayca hallolur diye düşünüyorum
Bende öğretmenimAğustosta belli oluyor öğretmeniz biz
Ne öğretmenisin pekiBende öğretmenimağustosu bekliyorum aynı şekilde nişanlımınki temmuzda belli oluyor inşallah
Öyle büyük parçaları almadım ya onlar var ama bende avize beğendim orda kararsızım ama kalitesindenBen de odalardan birini çalışma odası yapacağım, kitaplık ve çalışma masası aldım.
Ayakkabılır, vestiyer adlım, hazır hızımı almışken bir de avizeleri aldım. Aslında almadım, bunları beğendim dedim nişanlım aldı. Adamın ocağına incir ağacını hızla dikiyorum.
Bizde ayrı şehirlerdeyiz ama ben kız tarafının alacağı şeylerin alışverişini yaptım genellikle mutfak ve beyaz eşyalar zaten onlarıda nişanlımın değil benim beğenmem önemliydi ben kendim seçtim aldımSiz nasıl hazırlık yapabiliyorsunuz ayrı şehirde. Benim elim kolum bağlandı resmen ya
Dün sabaha kadar düşün düşün düşün gözüme uyku girmedi, ne stresli işler, aowÖyle büyük parçaları almadım ya onlar var ama bende avize beğendim orda kararsızım ama kalitesindenBelki bitane söyleyebilirim kalitesine göre geri kalanınıda söylerim fiyatları uygundu
Evet çok zor çok kararsız kalıyorum hep o mu bu mu diyeDün sabaha kadar düşün düşün düşün gözüme uyku girmedi, ne stresli işler, aow
10 Nisan da almaya gittik alamadıkNe zaman yeniden nikah tarihi alınabilecek acaba.
belirsizlik beni mahvediyo. Olmucak deseler bu kadar üzülmem, belirsiz olduğu için hep aklım aynı yerlerde