Düğün 2020 Gelinleri

Kızlar şuan bir program izliyorum. Bu yaz tatilleri unutun dedi

Siz nasıl hazırlık yapabiliyorsunuz ayrı şehirde. Benim elim kolum bağlandı resmen ya
Bizim tayin yerimiz belli olmadığı için bir hazırlık yapamıyoruz zaten pek değişen birşey olmadı nişanlım askeri personel o yüzden bekliyoruz şimdilik düğün kına falan onlarla ilgili şeylerimizde hazır

Hatta şöyle diyeyim elazığdan istanbula gittim 13 Mart günü hem görüşürüz hem birşeylere bakarız diye daha vaka sayısı 1 yeni açıklanmıştı gİtmeden birkaç saat önce haftasonu izinleri iptal oldu öylece gittim göremeden geri geldim ve 1 aydır hiç çıkmadılar askeriyeden

Siz nasıl hazırlık yapabiliyorsunuz ayrı şehirde. Benim elim kolum bağlandı resmen ya
Bizim Benim durumumda öyle tayinin belli olmasını bekliyoruz kına ve düğün hazırlığımız var sadece

Öyle büyük parçaları almadım ya onlar var ama bende avize beğendim orda kararsızım ama kalitesinden Belki bitane söyleyebilirim kalitesine göre geri kalanınıda söylerim fiyatları uygundu

Bizde ayrı şehirlerdeyiz ama ben kız tarafının alacağı şeylerin alışverişini yaptım genellikle mutfak ve beyaz eşyalar zaten onlarıda nişanlımın değil benim beğenmem önemliydi ben kendim seçtim aldım

Öyle büyük parçaları almadım ya onlar var ama bende avize beğendim orda kararsızım ama kalitesinden Belki bitane söyleyebilirim kalitesine göre geri kalanınıda söylerim fiyatları uygundu
Dün sabaha kadar düşün düşün düşün gözüme uyku girmedi, ne stresli işler, aow

Ne zaman yeniden nikah tarihi alınabilecek acaba.
belirsizlik beni mahvediyo. Olmucak deseler bu kadar üzülmem, belirsiz olduğu için hep aklım aynı yerlerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…