- 10 Temmuz 2018
- 2.878
- 2.450
- 28
Gün vermiyorlar mı ? Aaaa erteleyemiyormuyuz yani ? Yoksa yeni alınacak nikah günü İçin mi bu uygulama ? Erteleme dahil değil mi ?Şuan belirsiz, vermiyorlar, biz tarih aldık da ne oldu, o da ayrı mesele hoş..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gün vermiyorlar mı ? Aaaa erteleyemiyormuyuz yani ? Yoksa yeni alınacak nikah günü İçin mi bu uygulama ? Erteleme dahil değil mi ?Şuan belirsiz, vermiyorlar, biz tarih aldık da ne oldu, o da ayrı mesele hoş..
Gün vermediklerini duydum yalnızca, bir de nikah gününü öne çekebiliyorlar eğer boşluk varsa, ama bunu ayrıntılı biçimde bilmiyorum.Gün vermiyorlar mı ? Aaaa erteleyemiyormuyuz yani ? Yoksa yeni alınacak nikah günü İçin mi bu uygulama ? Erteleme dahil değil mi ?
Bunu yapanların çoğu, kayınvalidesinin tülbentinin yanındaki oyaları kendi yüzüne doğru bakıyor diye acaba bana bir ima mı var diye burda konu açan tipler boşver tatlım takılmaaAz önce BDV'de biri, millet canıyla uğraşıyor bunlar düğün derdinde gibi bir yorum yapmış, fazlasıyla sinirim bozuldu.
Hayır bizede vermiyorlar belli degil nolcak belki devlet nikahlarida kaldircak dedi memur ben napiyim diyor onlarda bkmislar arayanlardaa laf anlatmaktan bizde riske atmadk istemedik belki uzayinca nikahlarda kaldirilcak die.Gün vermiyorlar mı ? Aaaa erteleyemiyormuyuz yani ? Yoksa yeni alınacak nikah günü İçin mi bu uygulama ? Erteleme dahil değil mi ?
Valla kusura bakmayın da ağustos eylüller burda napıcam bilmiyorum diyince sinirlerim bozuluyor
Aynen kizlar onu ozaman gelince dusunenseniz. Mart nisan mayis gelinleri varken ayni 99 alipta 100alamadim diye aglayanlar gibi enazindan oZAmana dwgisir belki diye umit var.. biz ozamana kadar bile erteleyemiyoruz..
Herkes telaş yapıyor haklı olarak bir şey diyemiyorum ama düğün tarihine daha zaman olanların ertelemesi biraz daha kolay (duygusal olarak hepimize zor tabiki) çünkü çoğu henüz evi tutmamış hazırlıklarını vs bitirmemiş oluyor böyle olunca ortalık düzelsin her şeyi rahatça yaparız diyebilirsiniz ama mart gelini olarak benim evim kurulu kira ödüyorum düğünü tamamen iptal edip evime geçeyim desem düğünle ilgili bütün hazırlıklar da tamam paralar harcandı o yüzden biraz daha zor sanki. Umarım en kısa zamanda biter de en azından temmuz, ağustos gelinleri istedikleri zaman yaparlar düğünlerini.Merhaba. Ben buraya biraz moral olarak yazdım ama sağolun mesajlarıniz daha da moral yaptı bana arkadaşlar. Lütfen destek olalım ya birbirimize. Ağustos'a daha var ama benim de evim kuruldu eşyalarım hazır. Yaz sicaklariyla beraber bir ümit durumlar düzelir diyorlardı artık o da yalan oldu, ondan bu tedirginligim. Ayrıca anksiyete sorunum var. Neyse arkadaşlar vaktinizi çaldım, iyi forumlar.Benim de ama sinirden gülüyorum artık napiyim.
Yahu tabii ki destek veririz o ayrı birşey ama, bizim durumlar daha karışık olduğu için şuan göreceli olarak senin durumun daha iyi.Kaç gündür bangır bangır bir iki seneye yayilcak bir durum diyolar arkadaşlar dinlemiyorsunuz sanırım. Yoksa neden dört ay sonrasını düşüneyim ya hayret birşey. Destek mesajı beklemiştim birbirimizi biz anlarız diye.
Dediğini anlıyorum emin ol empati de yapıyorum. 8 mart'da nişan yaptım. Ondan bir hafta öncesinde babamı yoğun bakıma kaldırdık, kalp yetmezliği sorunu olduğunu öğrendik. Hemen o aksam iptal edelim dedim. Bekledik. Babam tam çıktı bu sefer nişan mekanimin sahipleri sahtekar çıktı iki günde yeni yer bulduk. Bunların hepsi nisana bir hafta kala oldu. Tam nisan oldu rahat nefes alırız dedik nisanlimla, virüs çıktı. Bu durumda, herkes bu kadar karamsarken, ağustosu düşünmem mi sinir bozucu oldu ya, varya o kadar canim sıkıldı ki aldığım yorumlara...Yahu tabii ki destek veririz o ayrı birşey ama, bizim durumlar daha karışık olduğu için şuan göreceli olan senin durumun daha iyi.
Davetiyesi dağıtılıp, düğünü iptal olana göre daha şanslısın, durum bundan ibaret yalnızca.
Teşekkür ederim canım. Yani o kadar yanlış anlaşılma olmuş ki. Tabiki suanki süreçte düğünü vs iptal olan arkadaşlar için çok çok üzülüyorum. İnşallah bu durum uzun sürmez. Ama kufreder gibi yorumlar görünce çok üzüldüm. Yani özür dilerim arkadaşlar, dört ay sonraki nikahımin akıbetini buraya yazdığım için. Ama kimin ne yaşayıp bu kadar evhamlı kaygılı olduğunu bilemeyiz lütfen unutmayalım. Hepimiz en yakın zamanda yuvamizi ağız tadıyla kurarız ins arkadaslar, iyi aksamlar.kurk mantolu madonna telaş yapmakta haklı olduğunuzu söylemiştim ve inşallah bizim gibi olmayıp düğününüzü tarihinizde yaparsınız diye iyi dileklerde de bulundum. Kendimce derdimi anlatmaya çalıştım benim düğün tarihim geçti gitti bile siz de evinizi tutmuşsunuz kiraysa maddi olarak da süreciniz başlamış hepimiz gibi zor bi durumdasınız tabiki. Özür dilerim kendi adıma kimseyi kırmak istemem. Ben tarihi ileri olanlar genelde ev ve düğün hazırlığını tamamlamamıştır ertelemek bir nebze daha kolay olabiliri anlatmıştım.
Aaaa o zaman öne alınacak öyle mi ? Yani sadece öne alınabiliyorHayır bizede vermiyorlar belli degil nolcak belki devlet nikahlarida kaldircak dedi memur ben napiyim diyor onlarda bkmislar arayanlardaa laf anlatmaktan bizde riske atmadk istemedik belki uzayinca nikahlarda kaldirilcak die.
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun gerçekten kendimle birlikte sizlere de dua ediyorum.Teşekkür ederim canım. Yani o kadar yanlış anlaşılma olmuş ki. Tabiki suanki süreçte düğünü vs iptal olan arkadaşlar için çok çok üzülüyorum. İnşallah bu durum uzun sürmez. Ama kufreder gibi yorumlar görünce çok üzüldüm. Yani özür dilerim arkadaşlar, dört ay sonraki nikahımin akıbetini buraya yazdığım için. Ama kimin ne yaşayıp bu kadar evhamlı kaygılı olduğunu bilemeyiz lütfen unutmayalım. Hepimiz en yakın zamanda yuvamizi ağız tadıyla kurarız ins arkadaslar, iyi aksamlar.
Aynen.benimki zaten 12sindeydi sonra olanlar one alabiliyorAaaa o zaman öne alınacak öyle mi ? Yani sadece öne alınabiliyor
Saol canım ya bunu öğrendiğim iyi oldu. İstanbul mu hangi belediye ?Aynen.benimki zaten 12sindeydi sonra olanlar one alabiliyor
Ben seni anlıyorum, çok sıkıntılı süreçler bu da doğru. Ama şuan düğünü misal mayısta olan biri için, sonraki aylar çok uzak geliyor. Ki gerçekten de öyle.Hani dedim ki, belki buradan böyle moral verici motive edici mesajlar gelir, sonuçta düşenin halini düşen anlar. Ama o kadar yanlış anlaşılmisim ki... Vaktinizi çaldım, kendinize iyi bakin, bu da buradaki son mesajım.
Ne oldu kiKizlar artik nikahimda yok .. yasak geldi..