• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
kızlar ya ben hala istediğim gibi bir anı defteri bulamadım. alanlar hangi markadan aldılar acaba? çok detaya boğulmamış ve kullanışlı bir şey arıyorum.
canım ben açıkçası hazır olanlardan almadım. kendim bi defter aldım onu süslüyorum. her hafta için 2 sayfa ayrılmış o yüzden doldurmak için zorluyorsun kendini. ben kontrole gittiğim ultrason fotoları aldığım haftayı yazıp süsleyip neler yaşadığımı yazıyorum.

kızlar ya ben hala istediğim gibi bir anı defteri bulamadım. alanlar hangi markadan aldılar acaba? çok detaya boğulmamış ve kullanışlı bir şey arıyorum.
bir de düşük yaptığım gebeliğimde bu defterlerden almıştım ordan tecrübem yani. şimdi doldurduğum defter daha mutlu etti beni istediğim gibi süslüyorum :)

canım ben açıkçası hazır olanlardan almadım. kendim bi defter aldım onu süslüyorum. her hafta için 2 sayfa ayrılmış o yüzden doldurmak için zorluyorsun kendini. ben kontrole gittiğim ultrason fotoları aldığım haftayı yazıp süsleyip neler yaşadığımı yazıyorum.
işte ben de böyle değil de daha sade bir şey bakınıyorum. mesela ay ay bölünmüşlerden olabilir. resimlerin altına ufak notlardan yazmak olabilir gibi :emir_bebek:

işte ben de böyle değil de daha sade bir şey bakınıyorum. mesela ay ay bölünmüşlerden olabilir. resimlerin altına ufak notlardan yazmak olabilir gibi :emir_bebek:
seninde böyle bi düşüncen varsa kendin bi defter al doldur bence. çünkü defterler hep hafta hafta ayrılmış durumda

Canım ben 2 sene önce eskitme bi defter almıştım sarı kuşe kağıdı gibi sayfaları var büyük ihtimalle ona yapıcam. Ani defteri almayı hiç düşünmedim doğrusu.

canım aynı durum bende de var sadece gecelerı kalkıyorum 1 2 kere gündüz normal hayatımdaki gibi idrara cıkıyorum gebelikte bobrek genişlemesi olabiliyormus ben ona yordum açıkçası p tesi gidince soracğım doktora .
sağol canım cevabın için bende yarın gideceğim bir sorayım

Bende bu konuda cevap beklıyorum🤎
dediğin gibi hepsi çok detaya boğulmuş kuzum, benim bi tane mor kapaklı çok sevdiğim defterim vardı ben oraya yazıyorum her ultrasonda görmeye gittiğimizde, neleri aşerdiğimi, kalp atışını duyduğumuzda neler hissetiğimizi vs. ultrason fotilerini de oraya yapıştırıyorum :KK36::KK36:
1581597123382.webp

1581597134830.webp

1581597144471.webp

1581597155463.webp

Kızlar onerebılcegını okudugunuz kıtaplar var mı bebek ve anneyle ılgılı bakım surecı cocuklara davranıs sekıllerı tarzı
kuzum gülnihal bülbülün doğal doğum kitabı çok güzel ilerliyor
doğmamış çocuğun gizli yaşamı kitabını ve ina may'in doğuma hazırlık rehberinide çok sevdim bu üçünü okuyorum ben :KK36:

dediğin gibi hepsi çok detaya boğulmuş kuzum, benim bi tane mor kapaklı çok sevdiğim defterim vardı ben oraya yazıyorum her ultrasonda görmeye gittiğimizde, neleri aşerdiğimi, kalp atışını duyduğumuzda neler hissetiğimizi vs. ultrason fotilerini de oraya yapıştırıyorum :KK36::KK36:
Eki Görüntüle 2589843
Eki Görüntüle 2589844
Eki Görüntüle 2589845
Eki Görüntüle 2589846

doğmamış çocuğun gizli yaşamı kitabını ve ina may'in doğuma hazırlık rehberinide çok sevdim bu üçünü okuyorum ben :KK36:
Yaaaa cok duygulandımm ne guzel dusunup yapmıssın haftasonı ılk ısım bole bır defter almak olucak 🤎🤎 kıtap hemen bakıyorum ınternetten kuzum tesekkur ederım:)

Eki Görüntüle 2589843
Eki Görüntüle 2589844
Eki Görüntüle 2589845
Eki Görüntüle 2589846

yazına bayıldım. benimki defteri hızlı doldurmaktan karınca duasından hallice :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:

çok beğendim defterini. ben de böyle bişey yapayım o zaman ❤

Yaaaa cok duygulandımm ne guzel dusunup yapmıssın haftasonı ılk ısım bole bır defter almak olucak 🤎🤎 kıtap hemen bakıyorum ınternetten kuzum tesekkur ederım:)
yazına bayıldım. benimki defteri hızlı doldurmaktan karınca duasından hallice :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:

çok beğendim defterini. ben de böyle bişey yapayım o zaman ❤

bide bu defterin hatırası var bizde kızlar, eşim 1. yıldönümü için sürpriz yapmıştı eskişehire gezmeye gitmiştik sevgiliyken :) o zaman hatıra olsun diye almıştım.. Ötekiler çok süslü püslü geldi bana ya böyle daha çok sevdim ben :)

Eki Görüntüle 2589843
Eki Görüntüle 2589844
Eki Görüntüle 2589845
Eki Görüntüle 2589846

ya çok güzel olmş bu hormonlar gözlerimi yaşarttı hemen :)

Back
X