- 11 Nisan 2019
- 406
- 550
- 18
- 35
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
107 çıktığında adetime bir gün vardı canmm sonra iki şer gün araylaa verdimm keseyicgöreblelm diye daha doktora gitmedmm cukartesi gideceğimm inşallh görürümmMaşallah tebrik ederim kaç gün gecikmeye böyle çıktı
Adetten önce mi verdnn canmm birde ymrtlama gününü blyormsnnBende varim kizlar. Kan tahlili yaptirdim birsey sormak istiyorum max. 3 haftalik 23.782 cikti degerim normal mi
Cok teşekkür ederim sizde sağlıkla sıhhatle büyütün insallahHepinizin gebeliği hayırlı olsun
Ben de 2019 eylül annesiyim başlığı görünce çok duygulandım yazmak istedim
Zaman çok çabuk geçmiş oğlumu kucağıma aldım çok şükür neredeyse 4 aylık oldu
İnşallah çok güzel sağlıklı bir gebelik geçirip sağlıkla kucaklarsınız yavrularınızı ❤❤
Aminnn cümlemizinkiniRabbim sağlıklı doğmasını nasip etsin inşallah :)
Yok adetim geceli 5 gun olmustu. Ben yaklasik 1 ay oncede dermoid kist ameliyati olmustum. O zaman kanamam oldu ama adettir diye dusunuyordum sonra devam edince ameliyata bagli oldugunu dusundum. Bu ay planlamadigimiz icin de yumurta takibi yapmadim ama 30 gunde bir doner 16. Gunde benim yumurtam olurdu. Bilemedim bunkadar yuksek cikincaAdetten önce mi verdnn canmm birde ymrtlama gününü blyormsnn
Bizimde hiçç beklemediğimiz bir anda geldi canmm halen inanamıyorumm kesesini kalp atışını duymadanda inanamycamm galbaa 2 günde bir kan ver canmm artşlarınıı kontrll ett inşllh bebşlermz bizmledrrYok adetim geceli 5 gun olmustu. Ben yaklasik 1 ay oncede dermoid kist ameliyati olmustum. O zaman kanamam oldu ama adettir diye dusunuyordum sonra devam edince ameliyata bagli oldugunu dusundum. Bu ay planlamadigimiz icin de yumurta takibi yapmadim ama 30 gunde bir doner 16. Gunde benim yumurtam olurdu. Bilemedim bunkadar yuksek cikinca
Canm ilk testi adetten bir gün önce yapmşttmİlk ne zaman yaptın test, tebrik ederim
Insallah canim benim rabbim sagsalim kucagimiza almayi nasip etsinBizimde hiçç beklemediğimiz bir anda geldi canmm halen inanamıyorumm kesesini kalp atışını duymadanda inanamycamm galbaa 2 günde bir kan ver canmm artşlarınıı kontrll ett inşllh bebşlermz bizmledrr
Merhabaa. Rabbim hayirlisini nasip etsin inşallahMerhaba hanımlar. 3 tane test yaptım çift çizgiyi gördüm. Doktora gidip kan vereceğim. İnşallah hayırlısı olur. 2020 Eylül ayında aliriz inşallah kucağımıza bebekleri. Var mı anne adayları hamileliği yeni öğrenen, öğrenecek olan?
Rabbim gönlünüze göre versin inşallahTebrik ederim sizi sağlıklı ilerlesin hamileliğiniz inşallahben olabilirimde olmayabilirimdee daha 1 haftam var sonucu öğrenmeye bakalım.
Inşallah canim. Benimde kese henuz gorunmedi. Heyecanla bekliyoruzMerhabaa ben varım daha kese göremedimm inşlhh vardrr bebşlermzz
Tebrik ederim. Bu mutlulugun tarifi yok. Umarim saglikli bir sekilde bebislerimize kavusuruzForumdaki ilk 2020 Eylül annesiyim sanırım :)
42 yaşındayım, önceki konularımda bahsettiğim gibi 2 düşük ve 1 gebelik sonlandırma yaşadım. Erken menapoz belirtileri başlamıştı ki 2 gün önce hamile olduğumu öğrendim. Hem şaşkınım, hem mutluyum, hem de çok korkuyorum. İnşallah bu kez bebeğim sağlıklı olur ve gebeliğim sonuna kadar sağlıkla devam eder
Benimde 2016 dogumlu bir oglumHayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın insallah bende bugün öğrendim hamile olduğumu ☺ 2016 doğumlu bir oğlum var insallah bir bebeğim daha olacak☺
Genelde 5 haftadan bonra gvrülüyorr diyolarr en son kaç haftada gittn göremedn canm bu adrada hayırlı olsn sağlıcakla alalmm kcağımıza bebşlermziiInşallah canim. Benimde kese henuz gorunmedi. Heyecanla bekliyoruz
İnşallah canım. Gittin mi doktora kaç haftalikti ne dedi. Ben yarın gideceğim kan vermeye o yüzden merak ediyorumMerhabaa. Rabbim hayirlisini nasip etsin inşallahbende yeni öğrendim. Eylulde kavusuruz inşallah bebişlerimize ❤
Pazartesi gunu gittim henuz yeni oldugu icin kese görünmez dedi. Görunmedi de haftaya persembe keseyi goruruz insallah dedi.İnşallah canım. Gittin mi doktora kaç haftalikti ne dedi. Ben yarın gideceğim kan vermeye o yüzden merak ediyorum
Insallah canim. Pazartesi gunu gittim 4+6 iken gittim. Haftaya persembeye cagirdi o zman kese gorunur dedi. 6 haftalik olacak o zmana insallahGenelde 5 haftadan bonra gvrülüyorr diyolarr en son kaç haftada gittn göremedn canm bu adrada hayırlı olsn sağlıcakla alalmm kcağımıza bebşlermzii
Bende cumartesi 5+1 olcak inşlhh gözükürr değerlerin nasldı canm öğrendiğindeInsallah canim. Pazartesi gunu gittim 4+6 iken gittim. Haftaya persembeye cagirdi o zman kese gorunur dedi. 6 haftalik olacak o zmana insallah
Adet tarihinden 1 gun sonra yaptirdim 91 cikti. 2 gun sonra tekrar yaptirdim 244 ciktiBende cumartesi 5+1 olcak inşlhh gözükürr değerlerin nasldı canm öğrendiğinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?