2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
8+3 üm canım. ben de gidersem meraktan gitmiş olucam valla bir şikayetim ya da merakım yok çünkü
Senı cok ıyı anlıyorum vallahı ınsan cok merak edıyor gıtmek ıstıyorsan gıt bence ben kısıtlamadım hıc kendımı:)cunku gordukce mutlu oluyorsun ama yerınde olsam 9+larda gıderdım cunku tamamen bebege donusuyorlar ve cok mutlu oluyorsun sonra 12de gıdersın

Merhaba. Bugün ben de 7+6 oldum. Doktprum beni de bugün çağırmıştı ama çalıştığım için öğleden sonraya kalacak diye yarın sabah gitmeye karar verdim. Çünkü tahlil vereceğim. İnşallah her şey yolundadır.
Benim gibi hiç mide bulantısı olmayan var mıydı aranızda. Bir yandan bunu yaşamamak güzel bir şey ama bir yandan da insan tedirgin oluyor. Bir de benim hafif midemde bulanır gibi değişik bir his oldu birara. Sonra geçti.

Ben varım.ayni dediğiniz gibi insan tedirgin oluyor.yoksa şikayetçi değilim .arada çok hafif bulantı oluyor gibi ama çok az.

Kuzum 13 haftadayım bır kez mıdem bulanmadı kusmadım ıcın rahat olsun:)

Ben varım.ayni dediğiniz gibi insan tedirgin oluyor.yoksa şikayetçi değilim .arada çok hafif bulantı oluyor gibi ama çok az.
Aynı benim de çok az. Günde 1 veya 2 kez. Tam bulantı da değil. Mide huzursuzluğu gibi. Tarifsiz. Ama rahatsız etmiyor. Göğüslerimde normal. Sadece sabah uyanınca dolgun hissediyorum.

Aynı benim de çok az. Günde 1 veya 2 kez. Tam bulantı da değil. Mide huzursuzluğu gibi. Tarifsiz. Ama rahatsız etmiyor. Göğüslerimde normal. Sadece sabah uyanınca dolgun hissediyorum.
Aynen.hani hamilelikte erken belirti ararken acabimi diyorsun ya öyle bulanıyor heralde diyorum sonra bakmışım unutmuşum yani çok bişey yok

Kızlar ben de bugun gittim dr . bulantı için ilaç yazdı hem de 2 hafta olmuştu dahafazla sabredemedim :) çok şükür iyi bebeğim sadece 3 gün geri çıktı dr bi sorun yok dedi
Ne yazdı canım bulantına birkaç günlük geri olması sorun teşkil etmez inşallah canım

Ne güzel bir günde görmeye gidiyorsun. güzel haberlerle gel inşallah
inşallah canım ya öyle tedirginim ki bu randevudan sonra ailelere söyleyeceğiz bi de inşallah gülen yüzle çıkarım o odadan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…