- 3 Ocak 2019
- 1.036
- 954
- 123
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #5.301
canım ben açıkçası hazır olanlardan almadım. kendim bi defter aldım onu süslüyorum. her hafta için 2 sayfa ayrılmış o yüzden doldurmak için zorluyorsun kendini. ben kontrole gittiğim ultrason fotoları aldığım haftayı yazıp süsleyip neler yaşadığımı yazıyorum.kızlar ya ben hala istediğim gibi bir anı defteri bulamadım. alanlar hangi markadan aldılar acaba? çok detaya boğulmamış ve kullanışlı bir şey arıyorum.
bir de düşük yaptığım gebeliğimde bu defterlerden almıştım ordan tecrübem yani. şimdi doldurduğum defter daha mutlu etti beni istediğim gibi süslüyorum :)kızlar ya ben hala istediğim gibi bir anı defteri bulamadım. alanlar hangi markadan aldılar acaba? çok detaya boğulmamış ve kullanışlı bir şey arıyorum.
işte ben de böyle değil de daha sade bir şey bakınıyorum. mesela ay ay bölünmüşlerden olabilir. resimlerin altına ufak notlardan yazmak olabilir gibicanım ben açıkçası hazır olanlardan almadım. kendim bi defter aldım onu süslüyorum. her hafta için 2 sayfa ayrılmış o yüzden doldurmak için zorluyorsun kendini. ben kontrole gittiğim ultrason fotoları aldığım haftayı yazıp süsleyip neler yaşadığımı yazıyorum.
allah bir daha acı göstermesin inşallahbir de düşük yaptığım gebeliğimde bu defterlerden almıştım ordan tecrübem yani. şimdi doldurduğum defter daha mutlu etti beni istediğim gibi süslüyorum :)
seninde böyle bi düşüncen varsa kendin bi defter al doldur bence. çünkü defterler hep hafta hafta ayrılmış durumdaişte ben de böyle değil de daha sade bir şey bakınıyorum. mesela ay ay bölünmüşlerden olabilir. resimlerin altına ufak notlardan yazmak olabilir gibi
öyle yapmak da mantıklı. hoşuma giden bir defter bakınayım o zamanseninde böyle bi düşüncen varsa kendin bi defter al doldur bence. çünkü defterler hep hafta hafta ayrılmış durumda
amiinn canım inşallah herşey Allahtan hep öyle düşünüyorum nasibimizde varsa yaşıyoruz çok şükür . Rabbim isteyen dileyen herkese nasip etsin çok güzel bi duygu hamilelikallah bir daha acı göstermesin inşallah
ben eve gideyim atarım benimkini :)öyle yapmak da mantıklı. hoşuma giden bir defter bakınayım o zaman
bekliyorumben eve gideyim atarım benimkini :)
Amin inşallah canım benim çok teşekkür ederim ❤Maaşallah ne güzel görünüyorRabbim size bağışlasın
Canım ben 2 sene önce eskitme bi defter almıştım sarı kuşe kağıdı gibi sayfaları var büyük ihtimalle ona yapıcam. Ani defteri almayı hiç düşünmedim doğrusu.kızlar ya ben hala istediğim gibi bir anı defteri bulamadım. alanlar hangi markadan aldılar acaba? çok detaya boğulmamış ve kullanışlı bir şey arıyorum.
sağol canım cevabın için bende yarın gideceğim bir sorayımcanım aynı durum bende de var sadece gecelerı kalkıyorum 1 2 kere gündüz normal hayatımdaki gibi idrara cıkıyorum gebelikte bobrek genişlemesi olabiliyormus ben ona yordum açıkçası p tesi gidince soracğım doktora .
kızlar ya ben hala istediğim gibi bir anı defteri bulamadım. alanlar hangi markadan aldılar acaba? çok detaya boğulmamış ve kullanışlı bir şey arıyorum.
dediğin gibi hepsi çok detaya boğulmuş kuzum, benim bi tane mor kapaklı çok sevdiğim defterim vardı ben oraya yazıyorum her ultrasonda görmeye gittiğimizde, neleri aşerdiğimi, kalp atışını duyduğumuzda neler hissetiğimizi vs. ultrason fotilerini de oraya yapıştırıyorumBende bu konuda cevap beklıyorum
kuzum gülnihal bülbülün doğal doğum kitabı çok güzel ilerliyorKızlar onerebılcegını okudugunuz kıtaplar var mı bebek ve anneyle ılgılı bakım surecı cocuklara davranıs sekıllerı tarzı
Benıde etıketlermısınız bende alacagım:)bekliyorum
Yaaaa cok duygulandımm ne guzel dusunup yapmıssın haftasonı ılk ısım bole bır defter almak olucakdediğin gibi hepsi çok detaya boğulmuş kuzum, benim bi tane mor kapaklı çok sevdiğim defterim vardı ben oraya yazıyorum her ultrasonda görmeye gittiğimizde, neleri aşerdiğimi, kalp atışını duyduğumuzda neler hissetiğimizi vs. ultrason fotilerini de oraya yapıştırıyorum
Eki Görüntüle 2589843
Eki Görüntüle 2589844
Eki Görüntüle 2589845
Eki Görüntüle 2589846
kuzum gülnihal bülbülün doğal doğum kitabı çok güzel ilerliyor
doğmamış çocuğun gizli yaşamı kitabını ve ina may'in doğuma hazırlık rehberinide çok sevdim bu üçünü okuyorum ben
yazına bayıldım. benimki defteri hızlı doldurmaktan karınca duasından hallicedediğin gibi hepsi çok detaya boğulmuş kuzum, benim bi tane mor kapaklı çok sevdiğim defterim vardı ben oraya yazıyorum her ultrasonda görmeye gittiğimizde, neleri aşerdiğimi, kalp atışını duyduğumuzda neler hissetiğimizi vs. ultrason fotilerini de oraya yapıştırıyorum
Eki Görüntüle 2589843
Eki Görüntüle 2589844
Eki Görüntüle 2589845
Eki Görüntüle 2589846
doğmamış çocuğun gizli yaşamı kitabını ve ina may'in doğuma hazırlık rehberinide çok sevdim bu üçünü okuyorum ben
Yaaaa cok duygulandımm ne guzel dusunup yapmıssın haftasonı ılk ısım bole bır defter almak olucakkıtap hemen bakıyorum ınternetten kuzum tesekkur ederım:)
yazına bayıldım. benimki defteri hızlı doldurmaktan karınca duasından hallice
çok beğendim defterini. ben de böyle bişey yapayım o zaman ❤
Maşallah canım benim bizde 7+4 deyizBiz şuan 10+2 yiz inşAllah canımsenin bebiş kaç haftalık
MaşAllah canım sağlıkla gelsinler inşAllahMaşallah canım benim bizde 7+4 deyiz
ya çok güzel olmş bu hormonlar gözlerimi yaşarttı hemen :)dediğin gibi hepsi çok detaya boğulmuş kuzum, benim bi tane mor kapaklı çok sevdiğim defterim vardı ben oraya yazıyorum her ultrasonda görmeye gittiğimizde, neleri aşerdiğimi, kalp atışını duyduğumuzda neler hissetiğimizi vs. ultrason fotilerini de oraya yapıştırıyorum
Eki Görüntüle 2589843
Eki Görüntüle 2589844
Eki Görüntüle 2589845
Eki Görüntüle 2589846
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?