2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
kuzum banada doktorum gece yatmadan 2 tane al demişti ben onu alınca iyi oluyordum dün almayı unutmuşum çok kötü bir gündü, bugün yine bir nebze iyiyim

2 ayda 3 kilo alarak gitsek gayet iyi ama her ay 3 kilo alirsak nasil olur bilmiyorum. Kilo kaygim yok hic tutmuyorum kendimi ama yeter ki saglikli beslenelim iyi hamilelik gecirelim
Sonraki aylarda zati kiloyu baya alacağız. O yüzden şimdilik az almakta fayda var. Habire su içiyorum ben bebişe faydası olsun diye
Ayy ne güzel görmüşsün sevindim canım
Gunaydın arkadaşlar:)bende agustos annesıyım ama artık burada olacağım :)
Hoş geldin aramıza canım
Merhaba Eylül anneleri ben de geldim araniza. Hepimiz saglicakla aliriz bebislerimizi kucagimiza ins
Amin inşallah canım hoş geldin aramıza
Merhaba Allah izin verirse eylül ayında bende bir meleğin annesi olucam ilk tecrübem olucak her günün ayrı bir önemi var
Hoş geldin aramıza canım, evet her gün ayrı bir anlamlı bizim için
Aman aman iyi ol canım sevindim ayy ne güzel görmeye gideceksin. Haber et bize de

ederim kuzumm bu sefer baya kafası ayakları elleri her bişeyi belli olacak kuzumun inşallah

Hosbulduk canım

selam kızlar benim daha kontrolüme bir hafta var ikili testide ozaman yapacak sonra ayda bir çağırcaz dedi ama insan nasıl dayanır bir ay yaa çok uzun

selam kızlar benim daha kontrolüme bir hafta var ikili testide ozaman yapacak sonra ayda bir çağırcaz dedi ama insan nasıl dayanır bir ay yaa çok uzun
bende 2 haftadır gormuyorum en uzun gormeyiş sürem bu oldu haftaya ikili testim var :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…