bas kimyonu ye. süte de ihtiyaç var napalımEe bana kaynana sürekli bulgur pilavı yedirdi süt olsun diyehatta bende dün yaptık 2 gündür yiyorum sürekli gazı oldugu için ekstra gaz yaptım yapmadımı anlayamadık
Eşimde benim yüzümden aç kalıyor bari ona yapayım da ben başka yiyeyim böyle böyle büyüyecek herhalde bu bebelerSakin yeme canım biz gecenin bi vakti arabada dolanmak sorunda kaldık yediğim gün sabaha kadar ne çektik. Şimdilik turşu yap ilerde yersinValla ac geziyorum annem yemek getirmiş bir kaç çeşit benim yediğim sadece pilav la etli bi yemek oldu nohut un tadına bike bakamadım
Pişmişinde sıkıntı yaşamadım şimdilik inşallah böle giderAslında paylaştığım yazıda da pişmiş yapmaz diyo ama bence yapıyor. Tadı kokusu geçince. Bizim burda eski usul taş fırınlar var yemek götürüyoruz dün tepsi kebabı attık. Bikaç tane küçük soğan attık içine eşim seviyo diye ben o taraftan yemedim ama yine de çok gaz yaptı. Daha önce de etli tavada sarımsaksız yerden yemiştim ama yine çok ağlamıştı çocuk
Senin gece hareketli geçebilir hazır ol partiye
Ben her gün illaki bi tane yiyorum bazen daha fazla. Aşırı güzel bi meyve değil mi ya
Bence de kalple ilgili bi sıkıntı değil zaten bi çoğumuzun ki çıkarıyormuş aynı sesleri o zaman normalAy inanmıyorum aynı durum bizimki de..boşuna endişelendirdi benide kadın yaaa kalp doktoru görsün diyince..yani kalple ilgili bi sıkıntısı olduğunu düşünmüyorum hiç çünkü başka belirtilerde olur gelişimiyle ilgisi sıkıntısı olur vs vs..
Ay sevmiyorum bulgur pilavını sevsem bide içim yanmazbas kimyonu ye. süte de ihtiyaç var napalım
Bizimde bugun ilk defa sakindi seninki yle benmki anlaşıyorlar bence kesin2 aydır ilk kez heveslendim resmen kursağımda kaldı. Bugün bebek de çok sakindi Allahım ne güzel derken bu tartışma... Anneliğime laf söylese başına gelecekleri biliyo ondan cesaret edemiyor.
Çocuğumun bilinçaltına işliyor bu kavgalar çok üzülüyorum
Ben sağmak için ayaktayımOoo yine kimse yok herkes uyuyor tabi bebeyi büyüten uyuyorbizim alarm yine 4 bckta çaldı neyseki çabuk uyudu bu sefer azcık emdi 2 saat sürmez yine uyanması
Kakayı babaya sattım ben de şimdi temiz temiz emziriyorum kızımı kıh kıhOoo yine kimse yok herkes uyuyor tabi bebeyi büyüten uyuyorbizim alarm yine 4 bckta çaldı neyseki çabuk uyudu bu sefer azcık emdi 2 saat sürmez yine uyanması
ben gitmedim gitmeyi dusunmuyorumKızlar 40 sonrası doktor kontrolüne hepiniz gittiniz mi gitcekmisiniz ben hiç hatırlamıyorum doktorun gel dediğini gitmedim o yüzden
Bence artık büyüyorlar. İnşallahBizimde bugun ilk defa sakindi seninki yle benmki anlaşıyorlar bence kesinbilinç altına işliyor mu ya Bi iki tartısmadan sıkıntı olmaz heralde inşallah
Maşallah canim gözün aydın ☺Ikiz annesi olmak zor ama güzel bi duygudur eminim sağlıkla büyüsünler .Bend3 dün itibariyle 80 ila 90 cc vermeye başladım canımHoşgeldin ekim annelerinebizim ekim annelerin çoğu da eylül annesi oldu bende kılpayı kurtuldum 4 ekimde bana göre 36+0 doktora göre 36+2 de sezeryan ile ikizlerimi kucağıma aldım
Benim de sütüm yetersiz sağınca 2 saatte zar zaor 60 cc çıkıyor ben her emzirmeden sonra 90 cc mama veriyorum bazen bitirmiyorlar..
Kalça ultrasonu yapan kişi mi baktı peki canım.Bizde de bel gamzesi var görünürde de var tüy de var hatta üzerinde. Ama baktırdık ultrasonda çok şükür bişey çıkmadı
Görünümü nasıl canım özelden atman mümkün mü yada akşam banyo yaptiricaz bende atabilirim. Int yorumlar korkuttu beni ya.insallah Bizimki de onemsizdirÇok şükür bugün baktırdık bizimki de sadece gamzeymiş sorun yokmuş
Bugün tam 1 aylık olduk .Kac günlüksünüz günün ilerlerdikce artar sütün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?