• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
İhtiyaçlar listesine kendimize de biberon yazmadık 😄
Emin değilim ama hurma da çok süt yapıyor canım onu da bi dene istersen. Domates gibi olanı Cennet hurması. Bi de benim en sevdiğim meyve olur kendileri :confused:
Gece eşime söylüyorum Mama olayını tamam dene diyor senin sütün olursa oğlana mama vermeyiz diyo 🤭

Ama ben kusma olayının kesik kesik olduğunda normal olduğunu bilirim..benimkinin ağzından süt şeklinde hemen olduğu gibi çıkıyo durmuyo midesinde yani..bi değişik tarif edemiyorum..reflüde kilo alımı çok olmuyosa ben şüpheleneyim o zaman ilk zamanlar belkide o yüzden alamadı hiç
Benimki de aynı şekilde kusuyo çoğu zaman olduğu gibi. Dr fazlasını çıkarıypr dedi.

Damlamız bitti iki gündür vermiyorum hiç bişey farketmedi 🙄 burda zeytinyağlı bir damla önermiştiniz adı neydi belki kaka yapmasınada yardımcı olur sanki artık derdimiz gaz değil kaka gibi o zaman rahat ediyor
Nurse Harveys olabilir 🤔 Bende normalde damla kullaniyorum bazen bitince dedigin gibi bi sey degismiyor. Bugun dr.una soyleyip birakcam damlalari

Maşallah canim gözün aydın ☺Ikiz annesi olmak zor ama güzel bi duygudur eminim sağlıkla büyüsünler .Bend3 dün itibariyle 80 ila 90 cc vermeye başladım canım

Bebisleriniz ne kdarlik 90 veriyorsunuz tabi birde kilosu ne canim

Benimki de aynı şekilde kusuyo çoğu zaman olduğu gibi. Dr fazlasını çıkarıypr dedi.

Kesikli olan kusmuk sindirilmis mideden gelen diye biliyorum benimki her iki turlude kusiyor bazen kesik bazen bildigin sut yani gaz falan varsa muhtemelen mideye gidemeden de kusuyor olabilirler gazda cok kusturuyo canim

Nurse Harveys olabilir 🤔 Bende normalde damla kullaniyorum bazen bitince dedigin gibi bi sey degismiyor. Bugun dr.una soyleyip birakcam damlalari
Bende o damlayı dün ilk defa kullandım cocuk rahatladı normalde saatlerce gaz cıkaramıyor Du en son bagırıyordu 1 2 saat ağlıyordu dünden beri bırt bırt götürüyo valla şükür biraz rahatladık dünden beri 😊

Damlamız bitti iki gündür vermiyorum hiç bişey farketmedi 🙄 burda zeytinyağlı bir damla önermiştiniz adı neydi belki kaka yapmasınada yardımcı olur sanki artık derdimiz gaz değil kaka gibi o zaman rahat ediyor
Nurse harveys zeytinyağlı diye önermiştim

Son düzenleme:
Merhaba ekim anneleri kasımın 9 unda mi doğursam 2 sinde derken 23 ekim de gittiğim haftalık kontrolumde suyumun bittiğini öğrendim ertesi gün sezeryan a alındım 24 ekimde 36+6 da 3 kilo doğdu oğlum çok üzüldüm kendimi çok suçladım o hafta evim de temizlik yapılmıştı ben hep ayaktaydım halbuki 9 ay boyunca gebeliği sıkı takip edilip serklaj atılmasın diye neredeyse hep yattım son haftada gezdim iş yaptım yürüdüm ve kendi hatam yüzünden bence bebeğim vaktinde gelemedi yeni doğum yaptigimda çok kafaya taktım çok şükür Her şeyi yolundaydı emme refleksi yoktu pasifti memeyi tutuyordu çekmiyordu çok uğraştık tabi uğraşırken ac kalmasın sarılık olmasın diye hast mamada verdik öyle böyle mamaya bağımlı olduk .Şuan emiyor sütüm az artmadı eds yöntemiyle mamayi veriyoruz ilk 2 hafta benim anne sütü aldim diye direnmem yüzünden hoc kilo almamıştı 3.hafta düzenli mamaya başladık kilo alımı iyiydi şuan nasıl bilmiyorum 40 çıkıca kontrole gideceğiz. Yarın tam 1 aylık mama veren anneler kaç cc veriyorsunuz ben 80 cc vermeye başladım bugün 60 veriyordum memede emdiği için. 3 saate bir önce 40 dk meme sonra 80 cc mama yeterli mi acaba kızlar.
Birde sezeryan old günün akşamından beri hiç uzanmadım desem yeridir dikisin üstünde sertlik var dokunduğunda sizde de var mi doktor 40 in çıkınca gel dedi ama hast uzak ve vakalar iyice arttı gitmeyi düşünmüyorum bebekle zorlanıyorum gitmek gerekli mi
Hoşgeldin aramıza 🥰
Ben de kontrole gitmeyi hiç istemiyorum vakalardan dolayı ama bi baksın da istiyorum. Bi de korunma yöntemi danışmam lazım

Hoşgeldin aramıza 🥰
Ben de kontrole gitmeyi hiç istemiyorum vakalardan dolayı ama bi baksın da istiyorum. Bi de korunma yöntemi danışmam lazım
Al benden de o kadar.. gitmeye korkuyorum ama görünmek de istiyorum🤦‍♀️

Ben her gece burnunu temizliyorum doktor temizle dedi azicik aspiratörlede çekiyorum nefes alabiliyor benimkide ama baya çıkıyor aspiratörle çekince rahatlıyorda
Ben aspiratoru burnuna sokamiyorum agliuo çırpıniyo gozune girecek yanlislikla diye korkuyorum..nasil yapıyorsunuz aspiratorle?
Serum fizyolojik damlatiyorum onun da icinde tazyikli yaparsaniz orta kulak iltihabi olma riski var diyor onu da 1 damla koyuyorum ancak..

Ben aspiratoru burnuna sokamiyorum agliuo çırpıniyo gozune girecek yanlislikla diye korkuyorum..nasil yapıyorsunuz aspiratorle?
Serum fizyolojik damlatiyorum onun da icinde tazyikli yaparsaniz orta kulak iltihabi olma riski var diyor onu da 1 damla koyuyorum ancak..
Bizimkide çok ağlıyor zar zor yapıyorum yoksa ses çıkarıyor nefes alırken aspiratörle bayada çıkıyor rahatlıyor

Bende o damlayı dün ilk defa kullandım cocuk rahatladı normalde saatlerce gaz cıkaramıyor Du en son bagırıyordu 1 2 saat ağlıyordu dünden beri bırt bırt götürüyo valla şükür biraz rahatladık dünden beri 😊
Aa iyiymiş insallah bizede yarar

Harvey bizim de hayatımızı kurtardı resmen. 1 aydır kullanıyoruz. Özellikle son 3 5 gündür rahatlama daha net belli oluyor

Aa iyiymiş insallah bizede yarar
Valla biz mahvolduk damla kullanmıyordum ben inatla etki etmiyor diye cocuk sadece kaka yaparken gaz cıkarıyıordu sonra saatlerce yok şişiyormus artık nasıl bagırarak ağlıyordu dünden beridir öle ağlama yok her emzirmede bırt bırt cıkarıyor moralim yerine geldi biraz ya 😊

2 kişi yapıyoruz biri kafayı tutuyo sabitliyo anca öyle

Harvey bizim de hayatımızı kurtardı resmen. 1 aydır kullanıyoruz. Özellikle son 3 5 gündür rahatlama daha net belli oluyor
Bilsem daha önce alırdım biogaia san sonra korktum damla işinden 1 aydır kullanmıyordum ama o ağlamaları görseniz Bi içim parçalanıyordu resmen inş böle devam eder ya bırt sesinin beni bu kdr mutlu edeceği hiç aklıma gelmezdi 😂

Valla biz mahvolduk damla kullanmıyordum ben inatla etki etmiyor diye cocuk sadece kaka yaparken gaz cıkarıyıordu sonra saatlerce yok şişiyormus artık nasıl bagırarak ağlıyordu dünden beridir öle ağlama yok her emzirmede bırt bırt cıkarıyor moralim yerine geldi biraz ya 😊
Uykusu da düzeldi mi. Ben ilk verdiğimde baya uyumuştu korkmuştum çocuğu bayılttım diye : d

Back