• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Bilsem daha önce alırdım biogaia san sonra korktum damla işinden 1 aydır kullanmıyordum ama o ağlamaları görseniz Bi içim parçalanıyordu resmen inş böle devam eder ya bırt sesinin beni bu kdr mutlu edeceği hiç aklıma gelmezdi 😂
Öyle oluyo. O gaz yaptıkça biz ohh çok şükür diyoruz :D biogaia bize de çok kötü geldi. Çocuğum ıkına ıkına göbek fıtığı oldu

Bize de çok yaradı harvey çok şükür ya. İnşallah size de yarar. Bi de probiyotik kullanıyoruz bi bac hem de d vitamini de var içinde
Kabizlik durumu yok demi her gün yapıyor mu
doktor mu önermişti bizde bu sefer elnara hanıma gidelim diyorum bakalım. Bu arada kalca çıkıkligina baktilar mi sizin

Arkadaşlar bu d vitamini vermeyi nasıl beceriyorsunuz biz pedia d kullanıyoruz 3 damla ama verdiğim direkt dışarda ağzı yüzü yap oluyor. Bence 1 damla bile gitmiyordur.

Günaydın canım 😘 dr eve geleydi iyiydi 😜
Günaydın. Sen günaydın diyene kadar saatten haberim yoktu 😂😂 Artık saatlerimi oğlumun emzirme seansları ile açıklamaya başladım ben. 2. Emzirme zamanı 3. Emzirme zamanı gibi 😂😂

Arkadaşlar bu d vitamini vermeyi nasıl beceriyorsunuz biz pedia d kullanıyoruz 3 damla ama verdiğim direkt dışarda ağzı yüzü yap oluyor. Bence 1 damla bile gitmiyordur.
Ben veriyorum sonra hemen emzik veriyorum emziği emerken gidiyor 😂😂

Valla biz mahvolduk damla kullanmıyordum ben inatla etki etmiyor diye cocuk sadece kaka yaparken gaz cıkarıyıordu sonra saatlerce yok şişiyormus artık nasıl bagırarak ağlıyordu dünden beridir öle ağlama yok her emzirmede bırt bırt cıkarıyor moralim yerine geldi biraz ya 😊
En sevdiğim ya. Emzirirken alttan bi gök gürültüsü sesleri çıkıyor. Sanki antidepresan almışım gibi rahatlıyorum.😅

Ben aspiratoru burnuna sokamiyorum agliuo çırpıniyo gozune girecek yanlislikla diye korkuyorum..nasil yapıyorsunuz aspiratorle?
Serum fizyolojik damlatiyorum onun da icinde tazyikli yaparsaniz orta kulak iltihabi olma riski var diyor onu da 1 damla koyuyorum ancak..
Ben kitapkurdu nun dediği gibi yapıyorum. Duş aldıktan sonra aspiratoru çok sokmadan çekerek yapıyorum.

Kizlar birsey sorucam bebekleriniz sizi nekadar sure emiyor benimki 44 gunluk oldu 1haftadir falan 10dk veya 15dk emiyor en fazla sonra diliyle itiyor acaba doyuyormu diye endiseleniyorum siz de durumlar nasil
Benimki Bugün tam 40 günlük ama bir bir memeyi asla 5 dk dan fazla emmedi hiçbir zaman. Ortalama 2 veya 3 dk da bırakıyor. Ama fark ediyorum. İlk başlarda cuk cuk yutuyor sonra süt bitiyor. O da bırakıyor. Kilo alımında sıkıntı yoksa önemli değil süresi sanırım

kaşığa su koyup suya damlatıyorum ben o şekilde suyla gidiyor

Kabizlik durumu yok demi her gün yapıyor mu
doktor mu önermişti bizde bu sefer elnara hanıma gidelim diyorum bakalım. Bu arada kalca çıkıkligina baktilar mi sizin
Yok kabızlığı yok ama gazı çok vardı. Korkunç gazı vardı. Yok doktor önermedi ben kendi kafama göre kullandım.
Yarın gidicez inşallah doktora kalça ultrasonu için.
İnşallah memnun kalırsınız elnara hanımdan 🙂

Bizde pedia d kullanıyoruz birde 4 damla çay kaşığına damlatip vermeyi dene canım 1 damla fazla damlat kaşığa bulaşıyor birazı..

Ahhah kızlar ya oğlumun yenidoğan fotoğrafına denk geldim. Ne kadar çirkinmiş ya 😅😅
Büyüdükçe değişik gelecek sana özellikle 3 aydan sonra çok güzelleşiyorlar artık işi gücü gazı bırakacaksın yek işin onunla oynamak onu sevmek olacak 😍
Ben oğlumda yemek yerdim sofraya ellemezdim atardım onu koltuğa saatlerce oyun oynardık öpüp koklardım😍

Ben wellcare aldım bir fıs sıkıyorum damla şeklinde olmadığı için daha kolay oluyor yüzünü buruştursa da cıkartmıyor hiç

Hoşgeldin aramıza 🥰
Ben de kontrole gitmeyi hiç istemiyorum vakalardan dolayı ama bi baksın da istiyorum. Bi de korunma yöntemi danışmam lazım
Teşekkür ederim canım 😘Benim nasılsa doğal gebelik olması imkansız o yüzden hijyen acısından pre.devam ederiz

Bebisleriniz ne kdarlik 90 veriyorsunuz tabi birde kilosu ne canim

Kesikli olan kusmuk sindirilmis mideden gelen diye biliyorum benimki her iki turlude kusiyor bazen kesik bazen bildigin sut yani gaz falan varsa muhtemelen mideye gidemeden de kusuyor olabilirler gazda cok kusturuyo canim
Bugün 1 aylık kilosunu bilmiyorum canım en son geçen hafta evde tartmıştık o da pek doğru değildir yarın aşısı var sağlık ocağına tartarlar bende merak ediyorum

tünaydınnn

benim oğlan yanımda yatmıştı sabaha karşı sağolsun çişi geçmiş bizim yatağa. altını değişirken bi de suladı üzerine😂😂😂😂hadii toptan nevresim değiş çamaşır at. sabah atraksiyonluydu
Ayyyy 🤭☺Fena yapmış bizimde 1 numara bezimiz kalmis çantamızda kullanayim dedim 10 tane kadar sık sık değişir bitiririm dedim akşamdan beri 4.kiyafet değişti sepet doldu yani bezi kullanayim diye bi makina çamaşır cıktı bana

Back