• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
ya tam çocuğum rahat etti uyur bu gece dedim ben de dinlenirim bu sefer büyüğüm ağlıyor. burnu tıkanmış az soğuk algınlığı olmuş ona ağlıyor😵burnumu sil, nefes alamıyorum bla bla. onu babaya sattık yattım tekrar şimdi yanımdaki minik adam değişik sesler çıkarıyor uyanacak mı bilmem

Sakin yeme canım biz gecenin bi vakti arabada dolanmak sorunda kaldık yediğim gün sabaha kadar ne çektik. Şimdilik turşu yap ilerde yersin 😊Valla ac geziyorum annem yemek getirmiş bir kaç çeşit benim yediğim sadece pilav la etli bi yemek oldu nohut un tadına bike bakamadım
Eşimde benim yüzümden aç kalıyor bari ona yapayım da ben başka yiyeyim böyle böyle büyüyecek herhalde bu bebeler

Aslında paylaştığım yazıda da pişmiş yapmaz diyo ama bence yapıyor. Tadı kokusu geçince. Bizim burda eski usul taş fırınlar var yemek götürüyoruz dün tepsi kebabı attık. Bikaç tane küçük soğan attık içine eşim seviyo diye ben o taraftan yemedim ama yine de çok gaz yaptı. Daha önce de etli tavada sarımsaksız yerden yemiştim ama yine çok ağlamıştı çocuk

Senin gece hareketli geçebilir hazır ol partiye 🥴🥳

Ben her gün illaki bi tane yiyorum bazen daha fazla. Aşırı güzel bi meyve değil mi ya 😋
Pişmişinde sıkıntı yaşamadım şimdilik inşallah böle gider
Günde 1 kere derin ve uzun bir uyku uyuyor uyku arası besliyorum malesef bugünki hakkını 19.30-01.30 arası kullandı ve sabaha kadar burdayız artık şimdilik gaz ıkınması yok en azından o olmasın 😟
Evet çok güzel bende bugün yedim kaç gündür yemediğime pişmanım 🙈

Ay inanmıyorum aynı durum bizimki de..boşuna endişelendirdi benide kadın yaaa kalp doktoru görsün diyince..yani kalple ilgili bi sıkıntısı olduğunu düşünmüyorum hiç çünkü başka belirtilerde olur gelişimiyle ilgisi sıkıntısı olur vs vs..
Bence de kalple ilgili bi sıkıntı değil zaten bi çoğumuzun ki çıkarıyormuş aynı sesleri o zaman normal 🙈

2 aydır ilk kez heveslendim resmen kursağımda kaldı. Bugün bebek de çok sakindi Allahım ne güzel derken bu tartışma... Anneliğime laf söylese başına gelecekleri biliyo ondan cesaret edemiyor.
Çocuğumun bilinçaltına işliyor bu kavgalar çok üzülüyorum 😟
Bizimde bugun ilk defa sakindi seninki yle benmki anlaşıyorlar bence kesin 😊😊bilinç altına işliyor mu ya Bi iki tartısmadan sıkıntı olmaz heralde inşallah 🤔🤔

Ooo yine kimse yok herkes uyuyor tabi bebeyi büyüten uyuyor 😂😂bizim alarm yine 4 bckta çaldı 😂neyseki çabuk uyudu bu sefer azcık emdi 2 saat sürmez yine uyanması 😱😱
Kakayı babaya sattım ben de şimdi temiz temiz emziriyorum kızımı kıh kıh😂

Damlamız bitti iki gündür vermiyorum hiç bişey farketmedi 🙄 burda zeytinyağlı bir damla önermiştiniz adı neydi belki kaka yapmasınada yardımcı olur sanki artık derdimiz gaz değil kaka gibi o zaman rahat ediyor

Hoşgeldin ekim annelerine 😊 bizim ekim annelerin çoğu da eylül annesi oldu bende kılpayı kurtuldum 4 ekimde bana göre 36+0 doktora göre 36+2 de sezeryan ile ikizlerimi kucağıma aldım😍
Benim de sütüm yetersiz sağınca 2 saatte zar zaor 60 cc çıkıyor ben her emzirmeden sonra 90 cc mama veriyorum bazen bitirmiyorlar..
Maşallah canim gözün aydın ☺Ikiz annesi olmak zor ama güzel bi duygudur eminim sağlıkla büyüsünler .Bend3 dün itibariyle 80 ila 90 cc vermeye başladım canım

Back