- 14 Mart 2008
- 6.048
- 5.177
- 723
Bence gayet güzel önemli olan iki katı yükselmesi şükür sende de yükselmiş canımDeğerlerim nasıl sizce kızlar yorumlarınız önemli daha doktora da gidemiyorum bugün yeni 4 hafta olduk
Cok tesekkurler canım sana da Allah kolaylık versin. Kucagında cok tasıyomusun peki? Benimki yürümüyor emeklemiyor yatmaktan da sıkılıyor hep uyanıkken kucakta oda oda gezdiriyorum ama sakıncası olacak karnımdakine diye de üzülüyorumAllah yardımcın olsun canım benimki 3,5 yaşında o kadar yoruyor ki bazen belimin ağrısından ağlayasım geliyor
Doktor bchg 2000 olunca gel kese için dedi bana 5. Haftama denk geliyor o da haftaya salı çağırdıHenüz erken gibime geldi ama bilmiyorum yinede burda benden ileride olan arkadaşlara sormak gerekir kese ne zaman görünüyor diye
Doktor bchg 2000 olunca gel kese için dedi bana 5. Haftama denk geliyor o da haftaya salı çağırdı
Yaa çok güzel değerler :) kese görünmedi miMerhaba Kızlar ben 3. Beta yaptırdım artık yaptırmıyorum :)
1. De 549
2. De 1400
3. De 3608 çıktı çok şükür bin şükür
bu arada tüp bebek ikiz olabilir evet
Doktorum 14 şubatta kese ve kalp atımı için çağrıDu ayrıca kese için gel demedi kiYaa çok güzel değerler :) kese görünmedi mi
Merhaba Kızlar ben 3. Beta yaptırdım artık yaptırmıyorum :)
1. De 549
2. De 1400
Sanırım öyleMaşallah evet bencede değerlere bakılırsa ikiz gibi görünüyortebrik ederim
banada öyle geliyorMerhaba Kızlar ben 3. Beta yaptırdım artık yaptırmıyorum :)
1. De 549
2. De 1400
merhaba kızlar ilk aşılamam tuttu çok şükürsat 07 ocak. adete 3 gün kala dayamadm test yaptm evde çift çizgi ertesi gün kan verdim 525 çıktı yarın tekrar vericem.
adet gününden 2 gün önce 525 çıktı yüksek diyorlar benim gibi olan var mı. inş yarınki sonuç iyi çıkar
teşekkür ederimm canımmMaşallah çok sevindim senin adına ❤ değerin çok çok güzel belkide çoğul gebelik söz konusu Rabbim sağlıklı şekilde devam ettirsin inşallah
teşekkür ederimm canımmsağlıkla kucağımıza alalım inş. hayırlı olsun seninde kaç haftalık
benimde çook yeni bu gün 4 haftalık görünüyor.AynıyızDaha çok yeni benim 4 haftalık bugün adet günümdüönce öğrendim. İnşallah canım
benimde çook yeni bu gün 4 haftalık görünüyor.Aynıyızhatta adet günüm yarındı normalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?