- 14 Mart 2008
- 6.048
- 5.177
- 723
Ooo bebiş belli ediyor kendini deseneHafif midem bulandi. Ve goguslerimin ucu hasaslasti. Surekli uyumak istiyorum fakat kolay kolay uyuyamiyorum
![Smiling face with halo :innocent: 😇](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f607.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ooo bebiş belli ediyor kendini deseneHafif midem bulandi. Ve goguslerimin ucu hasaslasti. Surekli uyumak istiyorum fakat kolay kolay uyuyamiyorum
Midemi usutmediysemOoo bebiş belli ediyor kendini desene![]()
hayirlisi olsun kuzumİnşallah sonumuz iyi olur ne diyelim canım sabretmekten tükendim inan![]()
Allah kolaylik versin canimkızlar bende ne ararsanız var bulantı koku hassasiyeti göğüs hassasiyeti kasik sancısı bel ağrısı uyku isteği sık idrara çıkma
olsun demeyin ne güzel rahat gebelik geçireceksiniz kızımda bende hiç anlamamıştım pire gibiydim ama bu ağır geçicek anlaşılan bide erkek gibi hissediyorum hadi hayırlısı bakalim
Midemi usutmediysem![]()
taze soğan yada pırasa ver eline canım rahatlatır biraz bide jel sor eczaneden onlarda fayda ediyo he birde dış çıkarma döneminde doğal taş kolyeler var bebekler için adını unuttum ama çok ise yarıyor orjinalini bulursanKızlar o kadar yorgunum kiiii! 5 gündür gece gündüz oğlum ağlıyor ateşi var. Tahlilleri temiz doktor diş cıkarıyor dedi Allahım yok böyle kabus! Eşim alıp salona gidiyor ama öyle çığlıkla ağlıyor ki uyumak sakin kalmak imkansız. Gece gündüze karıştı her gece ayaktayız sabah 6-7 ye kadar. Sora baygın düşüyor yorgunluktan 2 saat sonra tekrar tekrar.... mahvoldum![]()
tuh cok gecmis olsun canim Rabbim yardimciniz olsunKızlar o kadar yorgunum kiiii! 5 gündür gece gündüz oğlum ağlıyor ateşi var. Tahlilleri temiz doktor diş cıkarıyor dedi Allahım yok böyle kabus! Eşim alıp salona gidiyor ama öyle çığlıkla ağlıyor ki uyumak sakin kalmak imkansız. Gece gündüze karıştı her gece ayaktayız sabah 6-7 ye kadar. Sora baygın düşüyor yorgunluktan 2 saat sonra tekrar tekrar.... mahvoldum![]()
Off yok iştahsız bir bebek zaten o yüzden asla ağzına bişey sokamıyorum. Jeli sorayım kehribar kolye diyosun dmi? Onlardan da korkuyorum kopar da yutar filan diyetaze soğan yada pırasa ver eline canım rahatlatır biraz bide jel sor eczaneden onlarda fayda ediyo he birde dış çıkarma döneminde doğal taş kolyeler var bebekler için adını unuttum ama çok ise yarıyor orjinalini bulursan
Bu kadar üst üste gelirdi gercekten inan perişanım kucagımdan inmek istemiyor ama artık uzun taşoyınca kasıklarım ağrıyor üzülüyorum da daha cok miniiktuh cok gecmis olsun canim Rabbim yardimciniz olsun
Progestan mı iceriyor o?Kızlar bir sorum olacak, ben gynositol kullanıyordum gebe kalmadan önce ama gebe kaldıktan sonra devam edilmesi gerekiyor mu hiç bilmiyorumvar mı bir fikri olan?
Progestan mı iceriyor o?
Merhaba herkese
Nasılsınız?
İyiyim canım teşekkür ederim :)Merhabaa ben iyiyim çok şükür peki ya sen ?![]()
İyiyim canım teşekkür ederim :)
Şiş ve gazlı olmak dışında tabii
Pantolon çok rahatsız ediyor beni artıkBende daha çok gece oluyor sanki karnimda balon var![]()