2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Allah yardımcın olsun canım benimki 3,5 yaşında o kadar yoruyor ki bazen belimin ağrısından ağlayasım geliyor :KK43:
Cok tesekkurler canım sana da Allah kolaylık versin. Kucagında cok tasıyomusun peki? Benimki yürümüyor emeklemiyor yatmaktan da sıkılıyor hep uyanıkken kucakta oda oda gezdiriyorum ama sakıncası olacak karnımdakine diye de üzülüyorum

benimde 30 ocakta kan testimde beta hcg 1,20 cıktı ama adetime 12 gün vardı bugün test yapacam ara ara bas dönmes ive mide bulantım oluyor acaba hamilemiyim

KIzlar ben geçen hafta devlete gittim kese göründü ama ora 5+3 demişti ben devleti begenmedim bugün özele gittim hiç demedim Başkan yere gittigimi özelde 4 haftadasın dedi iyi gayet herşey dedi o devletteki neydi öyle ya bugünki dr çok ilgilendi 2 hafta sonrasına randevu verdi kalp atışı için

kızlar bu arada il ilçe neresi doktor arıyorum bende
avcılar ISTANBUL

merhaba kızlar ilk aşılamam tuttu çok şükür 🤗 sat 07 ocak. adete 3 gün kala dayamadm test yaptm evde çift çizgi ertesi gün kan verdim 525 çıktı yarın tekrar vericem.
adet gününden 2 gün önce 525 çıktı yüksek diyorlar benim gibi olan var mı. inş yarınki sonuç iyi çıkar

hepinize hayırlı olsun bu arada ekim anneleri sağlıkla kucaklarımıza alalım inşallah. 🤗💕🙏

merhaba kızlar ilk aşılamam tuttu çok şükür 🤗 sat 07 ocak. adete 3 gün kala dayamadm test yaptm evde çift çizgi ertesi gün kan verdim 525 çıktı yarın tekrar vericem.
adet gününden 2 gün önce 525 çıktı yüksek diyorlar benim gibi olan var mı. inş yarınki sonuç iyi çıkar

Maşallah çok sevindim senin adına ❤️ değerin çok çok güzel belkide çoğul gebelik söz konusu Rabbim sağlıklı şekilde devam ettirsin inşallah 💕

Back