- 4 Mart 2016
- 2.953
- 4.782
- 133
Pantolon çok rahatsız ediyor beni artık
Elbise etek modundayım sürekli
Hadi ya o kadar mı
![Rolling on the floor laughing :rofl: 🤣](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f923.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bi sor istersen bilemedimYok myo inositol ve folik asit içeriyor
merhaba canim bende bir belirtim yok derken bugun baya yogun kasik batmasi var uzandim hep bende de var siskinlik biraz karnim bile var aslinda her zamanki gibi yiyorum ama daha cok erken ama siskinlik sanirim bende hep esorfman modundayim sen nasilsin canimMerhaba herkese
Nasılsınız?
Canım tek taraflı kasık ağrım var ve hiç geçmiyor, dün doktora sordum normal dedi. Bide gribim çok öksürüp hapşırıyorum daha çok ağrıyo sankiMerhaba herkese
Nasılsınız?
Normal canımcım endişe etme. Doktora gittin keseyi gördün dış gebelik değil, kanaman yok. Bunlar normalCanım tek taraflı kasık ağrım var ve hiç geçmiyor, dün doktora sordum normal dedi. Bide gribim çok öksürüp hapşırıyorum daha çok ağrıyo sanki![]()
Herkeze merhaba.bende sat'a gore 4+1 deyim ama karın ve bel agrım oluyo sanki regl agrisi.her an olucakmisim gibi oluyo.doktor randevusunu haftaya almak istiyodum ama insan korkuyo beta ilerliyo mu diye napsam sizce
2 kere yaptirmistim aslinda 2.si guzel artmisti ama bi daha yaptirmadim doktor bulup biraz zaman gecsin diyodum.agri olunca bi de yazilanlari okuyunca insan tedirgin oluyoBeta takibi yapmalısın bence 2ye katlanıyormu diye, doktor da aynısını isteyecektir![]()
canim ben bir kere yaptirdim bor daha yapmadim evde gebelik testleriyle koyilasma var mi diye baktim bes arti ikide gidicem nasipse ben2 kere yaptirmistim aslinda 2.si guzel artmisti ama bi daha yaptirmadim doktor bulup biraz zaman gecsin diyodum.agri olunca bi de yazilanlari okuyunca insan tedirgin oluyo
2 kere yaptirmistim aslinda 2.si guzel artmisti ama bi daha yaptirmadim doktor bulup biraz zaman gecsin diyodum.agri olunca bi de yazilanlari okuyunca insan tedirgin oluyo
Bu ara Portakal yiyorum sürekli o biraz azalttı gibi ama kesin bişey bulursam tekrar söylerim tabiiki.bendede çok öksürük var çok korkuyorum.bit çözüm bulursan banada dermisin
Insallah guzel sonuclar alirsin cnm bende 5+1de dusunuyorum aslinda ama bakalim hayirlisicanim ben bir kere yaptirdim bor daha yapmadim evde gebelik testleriyle koyilasma var mi diye baktim bes arti ikide gidicem nasipse ben
En son cuma 245 di cnm sat'a ya 2 gun vardi ya da ogundu cunku 26 ya da 28 gun suruyodu uzunluguEn son değerin kaçtı ? Ve ne zaman yaptırdın? Eğer geçen hafta filansa evet doktora bir görünebilirsin.
Ben ocean mummy kullanıyorm 5 aydır hepsi var içerisindeMerhabaaa, Folikasit ne kullanıyorsunuz ? Bende Folidoce var ama markası falan önemli mi bilemiyorum.
Kızlar o kadar yorgunum kiiii! 5 gündür gece gündüz oğlum ağlıyor ateşi var. Tahlilleri temiz doktor diş cıkarıyor dedi Allahım yok böyle kabus! Eşim alıp salona gidiyor ama öyle çığlıkla ağlıyor ki uyumak sakin kalmak imkansız. Gece gündüze karıştı her gece ayaktayız sabah 6-7 ye kadar. Sora baygın düşüyor yorgunluktan 2 saat sonra tekrar tekrar.... mahvoldum![]()
En son cuma 245 di cnm sat'a ya 2 gun vardi ya da ogundu cunku 26 ya da 28 gun suruyodu uzunlugu
Değerlerim nasıl sizce kızlar yorumlarınız önemli daha doktora da gidemiyorum bugün yeni 4 hafta oldukbeklenen adet tarihim 6 şubattı
30 ocak değer 8,68 48 saat sonraki değer aynı labda 68.13 çıktı bundan da 36 saat sonra farklı labda kan verdim o da 187 çok şükür
Sizce nasıl kızlar değerler
Doktor haftaya gel keseye bakalım dedi Allahım nasip ederse