- 14 Aralık 2018
- 242
- 401
- 53
- 36
yaaa bende yarın sabah kan vericem bakalım ne çıkıcak inş. sorun yoktur da 2 katı çıkar. korkmaya başladımAma değerin bana göre baya yüksek çıkmış maşallah ben pazartesi kan verdiğimde 75 çıkmıştı yarın tekrar gidicem
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yaaa bende yarın sabah kan vericem bakalım ne çıkıcak inş. sorun yoktur da 2 katı çıkar. korkmaya başladımAma değerin bana göre baya yüksek çıkmış maşallah ben pazartesi kan verdiğimde 75 çıkmıştı yarın tekrar gidicem
güzel sonuçlar alalım yarın haber ver mutlakaAma değerin bana göre baya yüksek çıkmış maşallah ben pazartesi kan verdiğimde 75 çıkmıştı yarın tekrar gidicem
yaaa bende yarın sabah kan vericem bakalım ne çıkıcak inş. sorun yoktur da 2 katı çıkar. korkmaya başladım
güzel sonuçlar alalım yarın haber ver mutlaka
Senle sat tarihimiz aynı sanırım canım benim de adet tarihi 6 şubat beklenen adet tarihi 3 şubatta kan verdim 187 çıktımerhaba kızlar ilk aşılamam tuttu çok şükür sat 07 ocak. adete 3 gün kala dayamadm test yaptm evde çift çizgi ertesi gün kan verdim 525 çıktı yarın tekrar vericem.
adet gününden 2 gün önce 525 çıktı yüksek diyorlar benim gibi olan var mı. inş yarınki sonuç iyi çıkar
İyi düşün iyi olsun kuzumbenimde daha önce 9 haftalıktı kalbi durdu onunda korkusu var ama stres yapmamamız lazım tamam canım haber vereceğim
Bi tek ben değilmişim doktor kızıyor kan verme artık diye ama keseyi görene kadar 2 günde bi devam edicem korkuyorum çokO korku bende de var idrar testim hala koyu takip ediyorum ama yine kimyasal olur diye korkuyorum..
Maşallah çok güzel değerler Rabbim hepimizin kucağında nasip etsin evlatlarımızıMerhaba Kızlar ben 3. Beta yaptırdım artık yaptırmıyorum :)
1. De 549
2. De 1400
3. De 3608 çıktı çok şükür bin şükür
bu arada tüp bebek ikiz olabilir evet
Senle sat tarihimiz aynı sanırım canım benim de adet tarihi 6 şubat beklenen adet tarihi 3 şubatta kan verdim 187 çıktı
Kişiden kişiye değişebiliyormuş bhcg önemli olan 48 saatte iki katına çıkması demişti doktorum bana 11 şubata randevu verdi keseyi görmek için sen ne zaman gidiceksin canımcanım evet aynıyız bende 3 şubatta kan verdim 525 çıktı bir sorun çıkmasında kuzum
sağlıkla gelsin miniklerimiz
Bi tek ben değilmişim doktor kızıyor kan verme artık diye ama keseyi görene kadar 2 günde bi devam edicem korkuyorum çok
Amin inşallah canım sağlıkla hepimize nasip etsinMaşallah çok güzel değerler Rabbim hepimizin kucağında nasip etsin evlatlarımızı☺☺
Kiz masallah masaallah.Merhaba Kızlar ben 3. Beta yaptırdım artık yaptırmıyorum :)
1. De 549
2. De 1400
3. De 3608 çıktı çok şükür bin şükür
bu arada tüp bebek ikiz olabilir evet
2 canım maşallah maşalahKiz masallah masaallah.
Kac embiriyo vardi
yarın test yaptıracağım canım tekrar sonrasında randevu alırımKişiden kişiye değişebiliyormuş bhcg önemli olan 48 saatte iki katına çıkması demişti doktorum bana 11 şubata randevu verdi keseyi görmek için sen ne zaman gidiceksin canım
Aynen öyle salı günü doktora gidicem zaten şimdi kendi kendimize hamile olduğumuz için kan verince rahat hissediyoruz kendimizi sanırımDoktor verme diyorsa verme canım ben bir de yarın veririm daha da vermem galiba iyice strese sokuyor insanı
Aynen öyle salı günü doktora gidicem zaten şimdi kendi kendimize hamile olduğumuz için kan verince rahat hissediyoruz kendimizi sanırım
Selamlar kızlaar. Muayene oldum bugün. Doktor muayene etmeden önce keseyi ve bebeği görmemiz gerek 5+5 haftalıksın dedi. Kese göründü ama bebeği göremedik. Vajinal ultrason ile de baktı ama yine görünmedi. Moralimi bozmadı desem yalan olur decavit vitamine başlamamı istedi henüz erken değil mi? Vitamine 4. Ayda başlanıyor diye biliyorum. Boş gebelik olabilir mi yoksa küçük olduğu için mi görünmüyor diye sordum Haftaya tekrar gel bebek varsa görürüz dedi moralim bozuk çıktım hastahaneden. Halbuki ilk gebeliğimde de 5,5 haftalıkken sadece kese görünmüştü.