2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
benimde daha önce 9 haftalıktı kalbi durdu onunda korkusu var ama stres yapmamamız lazım 💕😘tamam canım haber vereceğim

merhaba kızlar ilk aşılamam tuttu çok şükür 🤗 sat 07 ocak. adete 3 gün kala dayamadm test yaptm evde çift çizgi ertesi gün kan verdim 525 çıktı yarın tekrar vericem.
adet gününden 2 gün önce 525 çıktı yüksek diyorlar benim gibi olan var mı. inş yarınki sonuç iyi çıkar
Senle sat tarihimiz aynı sanırım canım benim de adet tarihi 6 şubat beklenen adet tarihi 3 şubatta kan verdim 187 çıktı

canım evet aynıyız bende 3 şubatta kan verdim 525 çıktı 🤔bir sorun çıkmasında kuzum
sağlıkla gelsin miniklerimiz😘🤗🌺
Kişiden kişiye değişebiliyormuş bhcg önemli olan 48 saatte iki katına çıkması demişti doktorum bana 11 şubata randevu verdi keseyi görmek için sen ne zaman gidiceksin canım

Kişiden kişiye değişebiliyormuş bhcg önemli olan 48 saatte iki katına çıkması demişti doktorum bana 11 şubata randevu verdi keseyi görmek için sen ne zaman gidiceksin canım
yarın test yaptıracağım canım tekrar sonrasında randevu alırım

Selamlar kızlaar. Muayene oldum bugün. Doktor muayene etmeden önce keseyi ve bebeği görmemiz gerek 5+5 haftalıksın dedi. Kese göründü ama bebeği göremedik. Vajinal ultrason ile de baktı ama yine görünmedi. Moralimi bozmadı desem yalan olur 😔 decavit vitamine başlamamı istedi henüz erken değil mi? Vitamine 4. Ayda başlanıyor diye biliyorum. Boş gebelik olabilir mi yoksa küçük olduğu için mi görünmüyor diye sordum Haftaya tekrar gel bebek varsa görürüz dedi moralim bozuk çıktım hastahaneden. Halbuki ilk gebeliğimde de 5,5 haftalıkken sadece kese görünmüştü.

Selamlar kızlaar. Muayene oldum bugün. Doktor muayene etmeden önce keseyi ve bebeği görmemiz gerek 5+5 haftalıksın dedi. Kese göründü ama bebeği göremedik. Vajinal ultrason ile de baktı ama yine görünmedi. Moralimi bozmadı desem yalan olur 😔 decavit vitamine başlamamı istedi henüz erken değil mi? Vitamine 4. Ayda başlanıyor diye biliyorum. Boş gebelik olabilir mi yoksa küçük olduğu için mi görünmüyor diye sordum Haftaya tekrar gel bebek varsa görürüz dedi moralim bozuk çıktım hastahaneden. Halbuki ilk gebeliğimde de 5,5 haftalıkken sadece kese görünmüştü.

Vitaminin ne gibi zararı olabilir ki tatlım? Bak ilk hamileliğinde de o hafta görmemişsin bebeği.. Kötüyü çağırma inşallah bir dahaki sefere görürsün bebişini 💕 doktorlarin soğuk kanlığına bakma her duruma hazırlıyorlar.

Back