2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Vitaminin ne gibi zararı olabilir ki tatlım? Bak ilk hamileliğinde de o hafta görmemişsin bebeği.. Kötüyü çağırma inşallah bir dahaki sefere görürsün bebişini 💕 doktorlarin soğuk kanlığına bakma her duruma hazırlıyorlar.

zararından değil canım 4. Aydan önce veriliyor mu acaba ona takıldım geçici olarak gittiğim bi doktordu aslında başka bir doktor ile devam edeceğim. Teşekkür ederim kuzum hepimiz sağlıcakla kucaklarız yavrularımızı inşAllah 🥰

Evet tam olarak öyle 😁 bir de benim 3 yumurtam vardı aceba tek gebelik mi çoğul mu onu da merak ediyorum
Ben sen- sen de ben misin acaba😂😂 benim bu ay birden fazla yumurtlamam olmuş hamile olduğumu bilmeden kontrole gittiğimde doktor ailede ikiz gebelik var mı diye sormuştu bunun üzerine de hamile kalınca şimdi heyecanla haftaya gitmeyi bekliyorum🙈🙈

Selamlar kızlaar. Muayene oldum bugün. Doktor muayene etmeden önce keseyi ve bebeği görmemiz gerek 5+5 haftalıksın dedi. Kese göründü ama bebeği göremedik. Vajinal ultrason ile de baktı ama yine görünmedi. Moralimi bozmadı desem yalan olur 😔 decavit vitamine başlamamı istedi henüz erken değil mi? Vitamine 4. Ayda başlanıyor diye biliyorum. Boş gebelik olabilir mi yoksa küçük olduğu için mi görünmüyor diye sordum Haftaya tekrar gel bebek varsa görürüz dedi moralim bozuk çıktım hastahaneden. Halbuki ilk gebeliğimde de 5,5 haftalıkken sadece kese görünmüştü.
Bence vitamine başlayın ne kadar erken o kadar faydalı asıl bebişim gelişimi ilk haftalarda oluyor hücreleri oluşuyor vs ve bence haftaya gittiğinde bebişi görürsün merak etme canm çünkü benim arkadaşlarım hep haftasıyla gördüler bi hafta kese bi hafta bebiş bi hafta kalp atışı şeklinde

Ben sen- sen de ben misin acaba😂😂 benim bu ay birden fazla yumurtlamam olmuş hamile olduğumu bilmeden kontrole gittiğimde doktor ailede ikiz gebelik var mı diye sormuştu bunun üzerine de hamile kalınca şimdi heyecanla haftaya gitmeyi bekliyorum🙈🙈

Ay hadi inşallah ikizlere yok demem vallahi 🤣 o kadar bekledim ki herşeye razıyım

Selamlar kızlaar. Muayene oldum bugün. Doktor muayene etmeden önce keseyi ve bebeği görmemiz gerek 5+5 haftalıksın dedi. Kese göründü ama bebeği göremedik. Vajinal ultrason ile de baktı ama yine görünmedi. Moralimi bozmadı desem yalan olur 😔 decavit vitamine başlamamı istedi henüz erken değil mi? Vitamine 4. Ayda başlanıyor diye biliyorum. Boş gebelik olabilir mi yoksa küçük olduğu için mi görünmüyor diye sordum Haftaya tekrar gel bebek varsa görürüz dedi moralim bozuk çıktım hastahaneden. Halbuki ilk gebeliğimde de 5,5 haftalıkken sadece kese görünmüştü.
canim sıkma canini bir hafta sonra gorunucek minik insallah zaten bu haftalarda herkes sadece keseyi goruyor sanirim

kizlar bir sey sorucam ben bu ay gec yumurtladim simdi bu kac haftalik oldugunu hesapliyoruz ya yinede son regl tarihine gore mi hesapliycam

kizlar bir sey sorucam ben bu ay gec yumurtladim simdi bu kac haftalik oldugunu hesapliyoruz ya yinede son regl tarihine gore mi hesapliycam

Aynı şey bende de varson adet tarihim 30 Aralık yumurtlama 18 19 ocak oldu sanırım geç döllenme de oldu.. 2 gün önce değerim 43 tü.. Yarın doktora gideceğim kontrole bana da dua edin 🙏🏻🙏🏻

Kızlar selam, aramızda bebeği veya kalp atısını görebilen var mı? (Keseden ayrıca)

Bişey sorucam beta HCG kaçtı bugün? Yani kaclarda kese gorunmeyebiliyor bu ara hepimizin ilk hedefi kese görmek 😀

Canım senin ikinci bebek değil miydi? Sanki bana dahaa gec gidicem demiştin yanlış mı hatırladım

Selam kızlar.Bende 2008 ekim annesiydim Allah nasip ederse 2020 ekim anneside olacağım.herkese sağlıklı bir gebelik dönemi diliyorum.

beta hcg 1500 ü geçince kese görünebiliyor diye biliyorum.
kızlar kasık ağrısı çok olan varmı benim sık sık bir baskı ağrı var 🤔 normalmi acaba

Ben hala regli olacakmış gibi hissediyorum özellikle sol tarafıma bazen bıçak saplanıyo gibi oluyor

Kişiden kişiye değişebiliyormuş bhcg önemli olan 48 saatte iki katına çıkması demişti doktorum bana 11 şubata randevu verdi keseyi görmek için sen ne zaman gidiceksin canım
Ben de 11 şubatta gideecegim keseyi gormeye ama ben kendim almistim randevu demek ki dogru gune almisim. Ayni tarihlerimiz :)

Ben de 11 şubatta gideecegim keseyi gormeye ama ben kendim almistim randevu demek ki dogru gune almisim. Ayni tarihlerimiz :)
Ben de kalbi de görebilmek icin gec gideyim 17si gibi dedim ama bu sefer mide bulantım var. Oğlumda yoktu hafif tedirgin ediyor beni

Mide bulantisi iyi derler bence tedirgin olacak bisey yok ama siz bilirsiniz :)
İnan oğlumda hicbr belirtim yoktu hic midem bulanmadı hic kasığım ağrımadı ama mesela hareketlerini erken hissettim herşey hep yolundaydı. Bu sefer şu saatte bile midem bulanıyor enteresan🙄

İnan oğlumda hicbr belirtim yoktu hic midem bulanmadı hic kasığım ağrımadı ama mesela hareketlerini erken hissettim herşey hep yolundaydı. Bu sefer şu saatte bile midem bulanıyor enteresan🙄
Kiz kardesimde de oyle oldu. Ilki erkekti cok rahatti, ikincisinde cok mide bulantisi oldu dedik ki bu kiz olacak heralde ama o da erkek oldu. Demek ki belirtiler farkedebiliyor :)

Back