2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
KIzlar burda ikimci kez anne olmaya hazırlanan tecrübeli annelerimiz var yardımcı olurmusunuz kaşıklarımda elektrik çarpması gibi şeyler oluyor birden ağrı gelip gidiyor neden olabilir acaba

ayaklarını suçla tut canım soğuk almamaya çalış gaz yapacak besinlerden uzak dur. Bende aynı durumdayım ara ara kasık ve bel ağrısı yaşıyorum. Soğuk aldığım zamanlarda özellikle kasıklarımda batmalar oluyor.

ya kizlar ben hic bir belirti hissetmiyorum sanki hamile degilmisim gibi boyle daha yeni oldugu icin mi sizde ne var ne yok

bi an bakıyorum hiçbir belirti yok hamile olduğumu unutuyorum. Bi an bakıyorum ki kasık ve bel ağrısından kıvranıyorum. Henüz çok yeni olduğumuz için bu durum canım içini ferah tut🙏🏻

bi an bakıyorum hiçbir belirti yok hamile olduğumu unutuyorum. Bi an bakıyorum ki kasık ve bel ağrısından kıvranıyorum. Henüz çok yeni olduğumuz için bu durum canım içini ferah tut🙏🏻
sanirim oyle kuzum hafiften goguslerim sizlamaya basladi zaten demek ki yavas yavas gostericek belirtiler kendini

gunaydin kizlar bir sey sorucam 5+2 de kese gorunur mu yoksa doktora gitmek icin erken mi

Günaydın 🥰
Valla bende uyku yok mide bulantısı yok ben istiyorum hepsi olsun içim rahat etsin 😣 sizde durumlar nasıl

Back