Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kızlar kasığım da ağırı var şimdi kücük Abdestime gittim taharetlenirken kanamam olduğunu gördüm.. Neden böyle olduki iç çamaşırıma geçmedi peceteyle kurularken gördüm

Herkese merhaba benim adetim çok düzenli her ayın 28 inde oluyorum saati bile şaşmıyor 8 aylık evliyim 2 aydır deniyoruz ama olmuyo gerçi 2 gün var adetime test aldım tek çizgi çıktı ama adetime 6 gün vardı lekelenme oldu kahvemsi ve sarı lekeler oldu. 3 gündür felaket bi baş ağrım var acaba benim yumurtlama tarihim kaçı ben bilemedim yardımcı olur musunuz

Günaydın canım normalde rutin hesaplamada aderinin birinci gününden sayınca14. Günü senin yumurtlama günün olmalı. Ama bazıları erken yumurtlar bazıları geç yumurtlar. En güzeli ovülasyon testi alıp yapmak. Böylece en verimli iki veya üç günü bulup değerlendirebilirsiniz. Böylece sansınız artar

Ay
Kızlar kasığım da ağırı var şimdi kücük Abdestime gittim taharetlenirken kanamam olduğunu gördüm.. Neden böyle olduki iç çamaşırıma geçmedi peceteyle kurularken gördüm
Aybush senin regl ne zamandı yerleşme kanaması falan olabilir mi

Kızlaar napıyosunuz ne var ne yok N Nana Ana dan haber var mıı L Loriklorik cimm sen naptın test falan yaptın mı kırmızılar gelmedi dimii

Kızlar merhaba benim de adetim 3 gün geçti olmadım hala. Kasık batmam bel ağrım ve çok fazla akıntı var. Hatta öyle akıntı oluyor ki adet oldum sanıp korkuyorum. Bide arada göbek ağrısı da oluyor. Salı günü test yaptım negatif çıktı. Sizce hamile olabilir miyim. bu arada ocak ayında aşılama denedik olmadı. Tekrar test yapmaya da korkuyorum yine negatif görcem diye

Gunaydinnn hasta oldum ben L Loriklorik sen ne alemdesn insallahh olmaaa lutfenn olmaa
Kızlaar napıyosunuz ne var ne yok N Nana Ana dan haber var mıı L Loriklorik cimm sen naptın test falan yaptın mı kırmızılar gelmedi dimii
Evet lorik ne yaptın, senden güzel haberler bekliyoruz
L Loriklorik loriiikooooo naptın haydeee haberlerini bekliyoruz bak dört gözle
Test yapmadim baalllaaarrr daha gelen giden yok innnsaalllahh da gelmez bebis gelir insalllaahhh dua edin test yapip negatif gormektense heyecanla beklemek daha sanki

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…