- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.271
- 218
Tovbee adama ne yediriyor acaba ?
Kahkaha attım gerçekten varmı böyle adamlar yaa... Bende merak ettimde yazmaya korktumTovbee adama ne yediriyor acaba ?
Yorulur insan yaKahkaha attım gerçekten varmı böyle adamlar yaa... Bende merak ettimde yazmaya korktum
içi parçalanır insanın ya.. Bide kuruluk yapar.Yorulur insan ya
Ooooo sen cok eskilere gitmiissin
Yeni bakınca merak ettimOoooo sen cok eskilere gitmiissin
Canım bebiş var mıydı?Kızlar kasığım da ağırı var şimdi kücük Abdestime gittim taharetlenirken kanamam olduğunu gördüm.. Neden böyle olduki iç çamaşırıma geçmedi peceteyle kurularken gördüm
Günaydın canım normalde rutin hesaplamada aderinin birinci gününden sayınca14. Günü senin yumurtlama günün olmalı. Ama bazıları erken yumurtlar bazıları geç yumurtlar. En güzeli ovülasyon testi alıp yapmak. Böylece en verimli iki veya üç günü bulup değerlendirebilirsiniz. Böylece sansınız artarHerkese merhaba benim adetim çok düzenli her ayın 28 inde oluyorum saati bile şaşmıyor 8 aylık evliyim 2 aydır deniyoruz ama olmuyo gerçi 2 gün var adetime test aldım tek çizgi çıktı ama adetime 6 gün vardı lekelenme oldu kahvemsi ve sarı lekeler oldu. 3 gündür felaket bi baş ağrım var acaba benim yumurtlama tarihim kaçı ben bilemedim yardımcı olur musunuz
Aybush senin regl ne zamandı yerleşme kanaması falan olabilir miKızlar kasığım da ağırı var şimdi kücük Abdestime gittim taharetlenirken kanamam olduğunu gördüm.. Neden böyle olduki iç çamaşırıma geçmedi peceteyle kurularken gördüm
Aynen canım yoruyor tabi ya ama çok şükür tabiİyi ya ufaklık seni yoruyor mu. Evde kalınca onlarda çok sıkıldı
Amin inşallahAynen canım yoruyor tabi ya ama çok şükür tabiHavalar güzel olsa sitenin bahçesine indiriyorum evde sıkılıyor Allah bu virüsü bitirseydi inşallah kurtulsaydık
Kızlaar napıyosunuz ne var ne yokN Nana Ana dan haber var mıı L Loriklorik cimm sen naptın test falan yaptın mı kırmızılar gelmedi dimii
Evet lorik ne yaptın, senden güzel haberler bekliyoruz
Test yapmadim baalllaaarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?