Amin canım çok sağol, Allah hiçbirimizin huzurunu bozdurmasınAllah bebenizle beraber huzurunuzu bozmasin bozanlara da mani olsun insallahcocuk dedin esine ya cocuk hissetmis falan dedim heralde 18 diycek
Aminn insallah... Corona morona takmıyorum bebek olana kadar allahın izni ile calısmaya devamAmin canım çok sağol, Allah hiçbirimizin huzurunu bozdurmasın☺☺ 18 yaşında olsa ben daha çocuk olurdum ruhumuz 27 bizim bu devirde çocuk işi de zor ya, hayırlısı olsun, erteledik başta sonra uğraştık. Şimdi akıştayız. Allah hepimizi korusun bu pis virüsten
işte olacagı varsa tedavisizde olur ay inşallahh iyi birşeylere ihtiyacımız var bu araBen napicam o ara ayilip bayilirim .
Kac yasindasiniz ikinizadam istiyor ya muneccin oldun askim nerden bildiim hamile oldugumu falan
Aallahh rqzi olsun yaa Allah kabul etsin insallahhhhhhhtiiiizzooooşs insallah kankini saçından tutup zorla getircem
Insallah ya mucize olur gebe kalirsam. 2 asilama 1 tup bebek denesik bana misin demedi ya
çalışmalar izolsyonda daha bir kolay sanki, evde yapack şey tükeninceAminn insallah... Corona morona takmıyorum bebek olana kadar allahın izni ile calısmaya devam
Allahım a çok şükür bin şükür Sorunumuz olmadı hiç evde olunca hatta iyi adam galiba fln diyorumçalışmalar izolsyonda daha bir kolay sanki, evde yapack şey tükenince
Bu aralar guzel bir habere ihtiyacımız var gercektenişte olacagı varsa tedavisizde olur ay inşallahh iyi birşeylere ihtiyacımız var bu ara
Ya da yumurtluyor musun degerlendir yine deKızlar adetim dün gece bitti.. Bugün sağ kasığım da hafiften agırıyor acaba kist mi var bende
Birbirini tanımaya başlıyor insanAllahım a çok şükür bin şükür Sorunumuz olmadı hiç evde olunca hatta iyi adam galiba fln diyorum
Konuştum. Düzene girdikYa da yumurtluyor musun degerlendir yine de
Boyle can alici bir sebepKonuştum. Düzene girdikcorona sebeb oldu her şerde bir hayır vardır
Aynen canım inşallah alırız birliktrBu aralar guzel bir habere ihtiyacımız var gercekten
HissedörrmoooosunYine değüşük sorular dönüyor +18 lerdeah nana ahh nerelerdesinn
Aman aman uzak durunYine değüşük sorular dönüyor +18 lerdeah nana ahh nerelerdesinn
Anca guluom uzaklardanAman aman uzak durun
Ne ki konuuAnca guluom uzaklardan
Soru da soru olsa baree
Waooow sansli kariiHisseeedöööörömm
Gir +18 e gorrsunNe ki konuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?