Ahahhaah.. Bende geldim gece gece... Evreni bi rahatsız edeyim zGebe kalmak isteyen kim varsa kim hayırlı evlat istiyorsa(kız,erkek) kim benimde saglıklı bir evladım olsun diyorsa kim rabbim benimde kucagımı bos bırakma diyorsa, bu ay hamile olduğunu ögrensin insallah buna bende dahil
Amin demeden gecmeyin
evrene mesaj gebeyim gebeyim gebeyim
Gebeyiz gebeyizAhahhaah.. Bende geldim gece gece... Evreni bi rahatsız edeyim z
Kızlar gerçekten gebe misinizben olmaya çalışıyorumda gebeyim deyince evrene Msj mı gidiyor
İnşallah canım benimde 10agustos batMerhaba bende bu ay güzel bir sonuç bekliyorum 11 ağustosta yapıcam testi
10 Ağustos’ta mı test yapacaksın canımİnşallah canım benimde 10agustos bat
hadi hayırlısı inş.İnşallah canım benimde 10agustos bat
Canım ben kızımda adetten 5gün önce öğrenniştm.. Bunda da öyle yapacagım cıkmazsa adet tarihinde tets yaparım bir de10 Ağustos’ta mı test yapacaksın canım
Amin inşallahGebe kalmak isteyen kim varsa kim hayırlı evlat istiyorsa(kız,erkek) kim benimde saglıklı bir evladım olsun diyorsa kim rabbim benimde kucagımı bos bırakma diyorsa, bu ay hamile olduğunu ögrensin insallah buna bende dahil
Amin demeden gecmeyin
evrene mesaj gebeyim gebeyim gebeyim
Geçen ay kalamadım inşallah bu ay gebeyimdir tam yumurtlama günümü bekledim çok heyecanlıyım inşallah sende kalmışsındır sağlıkla kucağımıza alalım bebeklerimiziCanım ben kızımda adetten 5gün önce öğrenniştm.. Bunda da öyle yapacagım cıkmazsa adet tarihinde tets yaparım bir de
İnşallah canım benimGeçen ay kalamadım inşallah bu ay gebeyimdir tam yumurtlama günümü bekledim çok heyecanlıyım inşallah sende kalmışsındır sağlıkla kucağımıza alalım bebeklerimizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?