- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.271
- 218
Uzanıyoruz bol bol sen nedinKızlar nedisiz
Ben de tv ye bakıyorum birazdan kızımı uyutacam sonra uyurum herhaldeUzanıyoruz bol bol sen nedin
Amin insallahBoyle can alici bir sebepinsallah icinde bebisin canlanır
İyi ya ufaklık seni yoruyor mu. Evde kalınca onlarda çok sıkıldıBen de tv ye bakıyorum birazdan kızımı uyutacam sonra uyurum herhalde
Hiç bakmamıştım oraya meraktan girdim baktım yorumlar olay çok komediYine değüşük sorular dönüyor +18 lerdeah nana ahh nerelerdesinn
Cok gec kalmissin yavrmHiç bakmamıştım oraya meraktan girdim baktım yorumlar olay çok komedi
Titreşim nedir YawCok gec kalmissin yavrm
Rüyada ki ile aynımıYok uçak modu
Bir tanesine üzüldüm eşi kötü davranıyor muş... Ne saçma insanlar var..Milletin ne garip merak ettikleri sey var
Onu okumadim dur bakim birazdnBir tanesine üzüldüm eşi kötü davranıyor muş... Ne saçma insanlar var..
Bilincaltina nasil islettirsiyse . Bizim ruyada bebek gormemiz gibi bişeyRüyada ki ile aynımırüyada seks ahahahahhah komedi yaaa
Bi tanesinin de esi gece aniden kalkıyormuş iliski istiyormusMilletin ne garip merak ettikleri sey var
He ya sorma.. Sürekli bebe li rüya görüyorum. Elimde sürekli bebe varBilincaltina nasil islettirsiyse . Bizim ruyada bebek gormemiz gibi bişey
Bekarsa eger nasil bisey oldugunu bilmiyor yavrumHe ya sorma.. Sürekli bebe li rüya görüyorum. Elimde sürekli bebe vardemekki oda onu arzuluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?