- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.271
- 218
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Uzanıyoruz bol bol sen nedinKızlar nedisiz![]()
Ben de tv ye bakıyorum birazdan kızımı uyutacam sonra uyurum herhaldeUzanıyoruz bol bol sen nedin![]()
Amin insallahBoyle can alici bir sebepinsallah icinde bebisin canlanır
İyi ya ufaklık seni yoruyor mu. Evde kalınca onlarda çok sıkıldıBen de tv ye bakıyorum birazdan kızımı uyutacam sonra uyurum herhalde![]()
Hiç bakmamıştım oraya meraktan girdim baktım yorumlar olay çok komediYine değüşük sorular dönüyor +18 lerdeah nana ahh nerelerdesinn
Cok gec kalmissin yavrmHiç bakmamıştım oraya meraktan girdim baktım yorumlar olay çok komedi![]()
Titreşim nedir YawCok gec kalmissin yavrm![]()
Rüyada ki ile aynımıYok uçak modu![]()
Bir tanesine üzüldüm eşi kötü davranıyor muş... Ne saçma insanlar var..Milletin ne garip merak ettikleri sey var![]()
Onu okumadim dur bakim birazdnBir tanesine üzüldüm eşi kötü davranıyor muş... Ne saçma insanlar var..
Bilincaltina nasil islettirsiyse . Bizim ruyada bebek gormemiz gibi bişeyRüyada ki ile aynımırüyada seks ahahahahhah komedi yaaa
Bi tanesinin de esi gece aniden kalkıyormuş iliski istiyormusMilletin ne garip merak ettikleri sey var![]()
He ya sorma.. Sürekli bebe li rüya görüyorum. Elimde sürekli bebe varBilincaltina nasil islettirsiyse . Bizim ruyada bebek gormemiz gibi bişey![]()
Bekarsa eger nasil bisey oldugunu bilmiyor yavrumHe ya sorma.. Sürekli bebe li rüya görüyorum. Elimde sürekli bebe var![]()
![]()
![]()
![]()
demekki oda onu arzuluyor