• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben de 5 haftalık hamile gibiyim, yani tahlilde sonra ilk kez yarın doktora gidicem transvajinal ultrason ile bakacak. İnşallah keseyi fln görürüz 🙏🙏🙏🙏 sen gittin mi canım doktora?
Ben doktora gittim beta hcg 26 çıkmıştı kese için daha erkendi. Doktor rahmimin iyi olduğunu söylemişti. Keseyi pazartesi görücez inşallah kan değerlerime baktırdım 2 kere düzenli şekilde arttı. İnşallah görürüz keseleri 🙏 Allah isteyen dileyen herkese sağlıklı hayırlı şekilde nasip etsin inşallah 🙏

Ben doktora gittim beta hcg 26 çıkmıştı kese için daha erkendi. Doktor rahmimin iyi olduğunu söylemişti. Keseyi pazartesi görücez inşallah kan değerlerime baktırdım 2 kere düzenli şekilde arttı. İnşallah görürüz keseleri 🙏 Allah isteyen dileyen herkese sağlıklı hayırlı şekilde nasip etsin inşallah 🙏
Amin canım 🙏 çok güzel maşallah ☺️☺️ benim üç gün kala adete gitmiştim, bir kere beta ölçüldü sonra bir daha gel demedi doktor yarına randevu verdi. Virüs nedeniyle korktu o da kalabalık olmasın hastaneler dedi sanırım. Arttı mı bilmiyorum ben 😔 yarın görücem inşallah kan tahlili ister herhalde 🙏☺️
Hayırlı olsun, sağlıkla kucağımıza alacağımız günler gelsin inşallah 🙏☺️

Olur olur inşallah bebek olur 🙏🙏☺☺ bekle kuzum, bizim çok umudumuz var senden ☺☺ hadi inşallah ☺☺
Benimde umudum var cok şükür yaa 😍😍
Lorikim senin heyecanından sürekli sayfayı yeniliyorum meraktan sen nasıl dayanıyorsun hadi inşallah güzel hayırlı haberlerle gel totem yapalım hep beraber senin hamile olduğunu düşünelim😍
Dayancam kuzum negatif gormektense gunun geçmesi bile icimin bi hoş olmasına sebep😍😍
Ay hadi inşallahh yaaaaaaa🙏🙏😍😍😍😍
Insalllah Allahimmmm su an gebeyimdir

Amin canım 🙏 çok güzel maşallah ☺☺ benim üç gün kala adete gitmiştim, bir kere beta ölçüldü sonra bir daha gel demedi doktor yarına randevu verdi. Virüs nedeniyle korktu o da kalabalık olmasın hastaneler dedi sanırım. Arttı mı bilmiyorum ben 😔 yarın görücem inşallah kan tahlili ister herhalde 🙏
Hayırlı olsun, sağlıkla kucağımıza alacağımız günler gelsin inşallah 🙏
İnşallah yarın çok güzel haberler alırsın 🙏🥰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X