- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.271
- 218
Insallah gercekten bu habere cok ihtiyacim varAy hadi hayırlısıbenimde adet olcak gibi belirtim olmustu yine adet olcam dedim ama olmadim insallah sende öyle olcak❤
GünaydınnGünaydın Hayirli cumalar kızlar
Günaydın, hayırlı cumalar.. Bu lorik nerelerde, test yapsın artık yaaGünaydın Hayirli cumalar kızlar
Canım hayırlı cumalar.. insAllah bebegin seninledir. Test yapma stres yapma bekle derim.. kuzum Allah sevincini tam yaşatsın sanaTest yapmadim baalllaaarrrdaha gelen giden yok innnsaalllahh da gelmez bebis gelir insalllaahhh dua edin test yapip negatif gormektense heyecanla beklemek daha sanki
Lorikonun neti azdi en son ondan giremio pek. Nana nin zaten kazen cezasini vermisGünaydinnn canlarimmm valla topigimiz pek bi sessizlesti nerlerdesinizz N Nana Ana yok dimyemi bu sessizlik :) L Loriklorik lorikommmm nerlerdesinnn catladik artik burda yaaainsallah gebesindir :)
Aman deUla nana bak dogurasim gelii cabuk gel
Hayırlısıyla inşallah, bizi habersiz bırakma sakın.20 gunum ya var ya yok diyim size yani
Bugun 35+3 teyim. Gunlerim cabuk gecio bu aralr sanki. Bnmkisi biraz da onden gidiomus. Biz 36+3 olrak sayarsaken fazla 3 haftya gidiciyiiim.
Yok kiz. Hic habersz birakir miyimHayırlısıyla inşallah, bizi habersiz bırakma sakın.
Daha vardır ya öyle deme belirti mi veriyor yoksaYaklastgini hissedioruuuummmm
Ay hakikatten az kalmış yaa20 gunum ya var ya yok diyim size yani
Bugun 35+3 teyim. Gunlerim cabuk gecio bu aralr sanki. Bnmkisi biraz da onden gidiomus. Biz 36+3 olrak sayarsaken fazla 3 haftya gidiciyiiim.
Kiz wc den hic cikamiorm yaa bıktmAy hakikatten az kalmış yaa
Sağlıkla gelsin normal doğum olsun inşallah canım20 gunum ya var ya yok diyim size yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?