Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben de 5 haftalık hamile gibiyim, yani tahlilde sonra ilk kez yarın doktora gidicem transvajinal ultrason ile bakacak. İnşallah keseyi fln görürüz sen gittin mi canım doktora?
Ben doktora gittim beta hcg 26 çıkmıştı kese için daha erkendi. Doktor rahmimin iyi olduğunu söylemişti. Keseyi pazartesi görücez inşallah kan değerlerime baktırdım 2 kere düzenli şekilde arttı. İnşallah görürüz keseleri Allah isteyen dileyen herkese sağlıklı hayırlı şekilde nasip etsin inşallah

Amin canım çok güzel maşallah benim üç gün kala adete gitmiştim, bir kere beta ölçüldü sonra bir daha gel demedi doktor yarına randevu verdi. Virüs nedeniyle korktu o da kalabalık olmasın hastaneler dedi sanırım. Arttı mı bilmiyorum ben yarın görücem inşallah kan tahlili ister herhalde
Hayırlı olsun, sağlıkla kucağımıza alacağımız günler gelsin inşallah

Olur olur inşallah bebek olur ☺☺ bekle kuzum, bizim çok umudumuz var senden ☺☺ hadi inşallah ☺☺
Benimde umudum var cok şükür yaa
Lorikim senin heyecanından sürekli sayfayı yeniliyorum meraktan sen nasıl dayanıyorsun hadi inşallah güzel hayırlı haberlerle gel totem yapalım hep beraber senin hamile olduğunu düşünelim
Dayancam kuzum negatif gormektense gunun geçmesi bile icimin bi hoş olmasına sebep
Ay hadi inşallahh yaaaaaaa
Insalllah Allahimmmm su an gebeyimdir

İnşallah yarın çok güzel haberler alırsın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…