İnşallah lorikcimmm umutluyum ben bu sefer sendenTest yapmadim baalllaaarrrdaha gelen giden yok innnsaalllahh da gelmez bebis gelir insalllaahhh dua edin test yapip negatif gormektense heyecanla beklemek daha sanki
İnşallah lorikcimmm umutluyum ben bu sefer senden
Hamılekle aynı oluyormus cogu kişide senınde oyle olmayacagı ne malumAma adetbelirtim var
O da,kafami karistirmiyor degil insallah oyle olur Rabbimmm bu sefer nasip etsin insallahHamılekle aynı oluyormus cogu kişide senınde oyle olmayacagı ne malum
Hadi hayırlısı canım biz de heyecanlandık bakTest yapmadim baalllaaarrrdaha gelen giden yok innnsaalllahh da gelmez bebis gelir insalllaahhh dua edin test yapip negatif gormektense heyecanla beklemek daha sanki
Allah razi olsun vallaha biliyorum dua ettigini insallah sonu bebek olur bekyeyisiminHadi hayırlısı canım biz de heyecanlandık bak ☺ Dua ediyorum sürekli
Hepimiz dua ile bekliyoruzAma adetbelirtim var
Ayy hadi insalllahhhHepimiz dua ile bekliyoruzben de 5 haftalık hamileyim ama emin ol adet belirtilerini yaşadım
Olur olur inşallah bebek olurO da,kafami karistirmiyor degil insallah oyle olur Rabbimmm bu sefer nasip etsin insallah
Ben de 5 haftalık hamile gibiyim, yani tahlilde sonra ilk kez yarın doktora gidicem transvajinal ultrason ile bakacak. İnşallah keseyi fln görürüzHepimiz dua ile bekliyoruzben de 5 haftalık hamileyim ama emin ol adet belirtilerini yaşadım
Lorikim senin heyecanından sürekli sayfayı yeniliyorum meraktan sen nasıl dayanıyorsun hadi inşallah güzel hayırlı haberlerle gel totem yapalım hep beraber senin hamile olduğunu düşünelimAyy hadi insalllahhh
Ay hadi inşallahh yaaaaaaaTest yapmadim baalllaaarrrdaha gelen giden yok innnsaalllahh da gelmez bebis gelir insalllaahhh dua edin test yapip negatif gormektense heyecanla beklemek daha sanki
Ben doktora gittim beta hcg 26 çıkmıştı kese için daha erkendi. Doktor rahmimin iyi olduğunu söylemişti. Keseyi pazartesi görücez inşallah kan değerlerime baktırdım 2 kere düzenli şekilde arttı. İnşallah görürüz keseleriBen de 5 haftalık hamile gibiyim, yani tahlilde sonra ilk kez yarın doktora gidicem transvajinal ultrason ile bakacak. İnşallah keseyi fln görürüzsen gittin mi canım doktora?
Amin canımBen doktora gittim beta hcg 26 çıkmıştı kese için daha erkendi. Doktor rahmimin iyi olduğunu söylemişti. Keseyi pazartesi görücez inşallah kan değerlerime baktırdım 2 kere düzenli şekilde arttı. İnşallah görürüz keseleriAllah isteyen dileyen herkese sağlıklı hayırlı şekilde nasip etsin inşallah
Benimde umudum var cok şükür yaaOlur olur inşallah bebek olur☺☺ bekle kuzum, bizim çok umudumuz var senden ☺☺ hadi inşallah ☺☺
Dayancam kuzum negatif gormektense gunun geçmesi bile icimin bi hoş olmasına sebepLorikim senin heyecanından sürekli sayfayı yeniliyorum meraktan sen nasıl dayanıyorsun hadi inşallah güzel hayırlı haberlerle gel totem yapalım hep beraber senin hamile olduğunu düşünelim
Insalllah Allahimmmm su an gebeyimdirAy hadi inşallahh yaaaaaaa
İnşallah yaaa inan kendim kadar çok istiyorum valalhiBenimde umudum var cok şükür yaa
Dayancam kuzum negatif gormektense gunun geçmesi bile icimin bi hoş olmasına sebep
Insalllah Allahimmmm su an gebeyimdir
İnşallah yarın çok güzel haberler alırsınAmin canımçok güzel maşallah ☺☺ benim üç gün kala adete gitmiştim, bir kere beta ölçüldü sonra bir daha gel demedi doktor yarına randevu verdi. Virüs nedeniyle korktu o da kalabalık olmasın hastaneler dedi sanırım. Arttı mı bilmiyorum ben yarın görücem inşallah kan tahlili ister herhalde ☺
Hayırlı olsun, sağlıkla kucağımıza alacağımız günler gelsin inşallah☺
Caniiimmm caanniiimmm caannniiimmmmmİnşallah yaaa inan kendim kadar çok istiyorum valalhi
İnşallah canımİnşallah yarın çok güzel haberler alırsın
Ay hadi hayırlısıCaniiimmm caanniiimmm caannniiimmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?