- 25 Mayıs 2019
- 7.981
- 13.740
- 31
-
- Konu Sahibi balbocegi35
Ben sabirszgillerdenim2 gün olmuş test yaptın mı? Geç döllenme vs değilse çıkar muhtemelen. Yoksa sende benim gibi gününe kadar beklemek istiyorum diyen delilerden misin?
Hadi bakalım o zaman senden güzel haberlee bekliyorum.Ben sabirszgillerdenimtest yapt. Cikmadi bisey. Adet gunu olmazsam . Insllh kan vercm
Tesekkur ederim.. Uzun zamandir istedigim ama stresten olmuyordu tüp bebek canim.. 4 gun once ogrendim.. isteyen herkese Rabbim versin..Aaa ne zamn ogrendiin. Hayrli olsnAllh tamamina erdrsn. Belirtilern neydi
Hadi bakalım o zaman senden güzel haberlee bekliyorum.
Bugün çok yakın bir arkadaşımın hamile haberini aldım, çok sevindim. Allahım dediö darısı bana ve bütün isteyenlere olsun. Bakalım kabul olcak mı bekliyorum.
Tesekkur ederim.. Uzun zamandir istedigim ama stresten olmuyordu tüp bebek canim.. 4 gun once ogrendim.. isteyen herkese Rabbim versin..
Hayırlara vesile olsun inşallah kız güzel rüyaymışAyy kizlaar ben de camasrlari attim makineye birazcik uyim dedim. Az once kocamn teliyle uyandm ruyanin guzl yerinde
Ruyamda uzerimde gelnlikk vardi disardydim bi evin duvarinn yannda . Once bi adamin erkk cocugunu sevdm adam tabi biraz tedrgindi yabanciyim diyeben de dikkt ettim tabi. Nyse onlr gitti ben de iki tane yavru ordegi besliodum. Ama sarmisak veriodum ne hikmetse artk. Bide ilk benm elmden yemisler. Sonra bi bakiorm insanlr bana dogru gelmye basliolr bel kusagim falan baglanick gidicem artk bi bakiorm yerde bikac ceyizlik gecelik bide bebek patikleri tam ordan sonra kocam aradi uyandm . Kafayi bozmusum yaw
Oyle vLla. Insllh gerck olurHayırlara vesile olsun inşallah kız güzel rüyaymış
Her test yaptginda bi oncekinden koyu oluo diye biliormKızlar bugün 14. günüm ama hala silik ovü testlerim.. Gitgide mi koyulaşacak yoksa pat diye koyu mu çıkacak yumurtlama gününde?
Ben de öyle düşünüyorum ama daha hiç artmıyor koyuluk :/Her test yaptginda bi oncekinden koyu oluo diye biliorm
Belki gec yumurtlicaksn bu ay olabilir. Her ay ayni gun olmamasi normlBen de öyle düşünüyorum ama daha hiç artmıyor koyuluk :/
Ne zaman yumurtladığımı hiç bilmiyorum kiBelki gec yumurtlicaksn bu ay olabilir. Her ay ayni gun olmamasi norml
Olur bence daha yeni baslio yum haftasiNe zaman yumurtladığımı hiç bilmiyorum kiİlk kez bu ay göreceğim testte çıkarsa bakalım..
Sağlıklı bir çatlama olsun bebeğin tutunsun inşallah gün önemli değilBakalım benim kaçıncı gün olacak merak ediyorum
Canım benimd öyle oldu hatta 14 gün takibimi yapan bayana gönderdim hep aynı çıkıyor diye, devam dedi ve diğer gün kıpkırmızıudıKızlar bugün 14. günüm ama hala silik ovü testlerim.. Gitgide mi koyulaşacak yoksa pat diye koyu mu çıkacak yumurtlama gününde?
merhaba beni de alir misiniz biz 7 aydir istiyoruz sogan kurunu yapiyorum ovulasyon testinede basladim bu arada bat 11 temmuzMerhaba hoşgeldin , geç buyur soluklanNeden ağustos ki özel değilse merak ettim
Hoşgeldin cicim inşallah tez zamanda kavuşursun, kavuşuruz bebelerimize
merhaba beni de alir misiniz biz 7 aydir istiyoruz sogan kurunu yapiyorum ovulasyon testinede basladim bu arada bat 11 temmuz
aminnnnnn hosbuldum canimHoşgeldin cicim inşallah tez zamanda kavuşursun, kavuşuruz bebelerimize
Merhaba hoşgeldin
merhaba beni de alir misiniz biz 7 aydir istiyoruz sogan kurunu yapiyorum ovulasyon testinede basladim bu arada bat 11 temmuz