- 12 Ekim 2009
- 18.678
- 24.178
-
- Konu Sahibi balbocegi35
Silik de olsa 2 günde 1 ilişkiye devam ediyoruz regl bittiğinden beri.. Nasip..Canım benimd öyle oldu hatta 14 gün takibimi yapan bayana gönderdim hep aynı çıkıyor diye, devam dedi ve diğer gün kıpkırmızıudı
Hemen hemen aynı süredir istiyoruz demek kiMerhaba kizlar bende bebek istiyorum 6 aydir Allah herkeze hayirli evlatlar versin insallah
Merhabalar az kalmış sizin hadi bakalım hayırlısıMerhaba kızlar nasilsini,
Benim bat a az kaldı 27 haziranbu ay hic takmadım ama cumartesinden beri icim kıpır kıpır kendimi ümitlendirmek istemiyorum umarım hayırlısı olur hakkımızda
canım benimde 14. gün silik di 16. kıpkırmızıydı bir anda oldu yani ama 2 gün sürdü sonra silikleşti 14. gün tamamen silik değildi azcıkda olsa vardı çizgiKızlar bugün 14. günüm ama hala silik ovü testlerim.. Gitgide mi koyulaşacak yoksa pat diye koyu mu çıkacak yumurtlama gününde?
Ben de bugun ovulasyon testleri e basladım silik ama kalın cizgi sanırım 4 Güne kadar koyulasır.. 2.ovualsyon denemem tutmadı 1.sicanım benimde 14. gün silik di 16. kıpkırmızıydı bir anda oldu yani ama 2 gün sürdü sonra silikleşti 14. gün tamamen silik değildi azcıkda olsa vardı çizgi
regl oldum malesef yeni bat 19 temmuz şu an. İnşallah bu sefer güzel bir haber alırım. hem de doğum günüm 19 temmuz.
Kac gun var bata cnmMerhaba benim bi sorum olacaktı bi kaç gündür sürekli beyaz akıntı geliyor basta yumurtlama sanirim dedim ama yaklaşık bi 4 gün oldu araklı devam ediyor bugün yine gelmiş yumurtlama mi yoksa hamilelik belirtisi olabilir mi ? Uzun süren bi yumurtlama olabilir mi
O da çok karışık adet bitiminde tarlusal a başladım 6 gün sonra yeni den hastalandım şuan hangisine göre hesaplamalıyım bilemiyorumKac gun var bata cnm
Sonuncusuna gore bence. Ben de adetten 10 gun sonra tekrr hastalndm. Simdi yeni adetimi bekliorm. Tam zamniO da çok karışık adet bitiminde tarlusal a başladım 6 gün sonra yeni den hastalandım şuan hangisine göre hesaplamalıyım bilemiyorum
Ben geçen ay ilk defa başladım canım 15 gün yumutlama 16da çatlamayı gördüm, şimdide batın bitmesini bekliyorum sonra devam. D
Canım ben instagramda birgebeningünlüğü sayfası var, bir eczane teknikeri bayan hem satışını hemd ücretsiz takibini yapıyor. Onunla başladım, testleri ilk defa kullandığım için takıldığım yerd ona attım o yönlendirdi. Yumurtlama olan ve ondan sonraki 3 günü değendirmemiz gerektiğğni söyledi o şekild yaptık. Ama eşinizd sperm sorunu varsa 1 gün ara ile değerlendiriliyor.Kac gun degerlendiriyorsunuz? Ovu testlerini piklerini konuyoruz ama iliski zamanlarini ve sayisini hic konusmuyoruz ya da hangi gunlerin degerlendirilecegini aslinda boyle bir baslik olsa herkes yazsa keske
benim geçen ay kimyasal oldu geçen ay ovulasyon yapamamıştım ilk dışındayım diye ama ondan önceki ay yapmıştım yaptığım ay olmadı ama düzenli adettim diye diyer aya göre değerlendirmeler yapmıştım tutu ama kimyasal oldu inşallah bu ay olur bende bugün başlıycam tekrar ovuya günlerim şaştı bu ayBen de bugun ovulasyon testleri e basladım silik ama kalın cizgi sanırım 4 Güne kadar koyulasır.. 2.ovualsyon denemem tutmadı 1.si
Koyu çizgiyi görünce 3 gün ardarda değerlendirilecek.Kac gun degerlendiriyorsunuz? Ovu testlerini piklerini konuyoruz ama iliski zamanlarini ve sayisini hic konusmuyoruz ya da hangi gunlerin degerlendirilecegini aslinda boyle bir baslik olsa herkes yazsa keske
Koyu çizgiyi görünce 3 gün ardarda değerlendirilecek.