-
- Konu Sahibi balbocegi35
Aynen 50 tl alıyordum 10 günde bitiyor zatenAnladım canım.
İnşallah etkisi vardır yine de ama baya pahalı diğer folik asitlerden çünkü.
Ben geçen gün 61 tlye aldımAynen
Aynen 50 tl alıyordum 10 günde bitiyor zaten
Ben de anestezisiz düşünüyorum ama korkuyorum birazGünaydin.
2 hafta once cekildim ama ben korktugum icin anestezi aldim almayanlarda cok aci hissetmiyomus bende cok arastirmistim
Anestezisiz çok ağrılı oluyor mu peki?Önceki yıl şişli echomarda çekildim anestezisiz 550 tl idi
Iyikide anestezi almisim kesinlkle muayene korkum filan yoktur ama bayilana kadar o aletleri gormek bile beni gerdi.Ben de anestezisiz düşünüyorum ama korkuyorum biraz
İşlem sırasında benim olmadı hiç hissetmedim ama işlem sonrası adet ağrısı gibi Ağrı oluyor her türlü. Hatta hafif kanama da oluyor normal yani. Ayrıca herkesin ağrı hassasiyeti farklı olduğu için kim acı hisseder kim acı hissetmez bilemiyoruz tavsiyem kendini kasma :)Anestezisiz çok ağrılı oluyor mu peki?
Anestezide fiyat da baya farkediyor zaten. 1-2 dk sürüyormuş sizin ne kadar sürmüştü? Kasmamak en iyisi dediğiniz gibi.İşlem sırasında benim olmadı hiç hissetmedim ama işlem sonrası adet ağrısı gibi Ağrı oluyor her türlü. Hatta hafif kanama da oluyor normal yani. Ayrıca herkesin ağrı hassasiyeti farklı olduğu için kim acı hisseder kim acı hissetmez bilemiyoruz tavsiyem kendini kasma :)
Test yapmadın mı?Mrblar kizlar 25 yaşındayım 4 bucuk yaşında kizim var bi senedir ikinci kez anne olmak icin çabalıyorum Rabbim hepimize hayrlisindan versin insAllah Bugün bat günü ne karin ağrısı ne bel ağrısı var dün olan ağrılarımin hepsi gitti resmen akıntı yok baya gaz var ama soylrmrdi ayip sanki usutmusum gibi acaba gec mi yumurtladim da gecikicek adetim die düşünmeye başladım
Yok cnm yapmadım henüzTest yapmadın mı?
Anestezide fiyat da baya farkediyor zaten. 1-2 dk sürüyormuş sizin ne kadar sürmüştü? Kasmamak en iyisi dediğiniz gibi.
İlacı vermesi saniyeler sürüyo 5 dk ancak sürmüştür masaya yatıp hazırlanmak vsAnestezide fiyat da baya farkediyor zaten. 1-2 dk sürüyormuş sizin ne kadar sürmüştü? Kasmamak en iyisi dediğiniz gibi.
Teşekkür ederim netleştikçe biraz daha rahatladı içim.İlacı vermesi saniyeler sürüyo 5 dk ancak sürmüştür masaya yatıp hazırlanmak vs
3Eşim bir kaç gün sonra sperm testi yaptıracak kaç gün önce ilişkiye girmeyi kesmemiz gerekiyo?
2 ila 5 gun arasi cinsel perhiz diyolar ama 3 gun girmezseniz daha garanti olurEşim bir kaç gün sonra sperm testi yaptıracak kaç gün önce ilişkiye girmeyi kesmemiz gerekiyo?
Teşekkür ediyorum2 ila 5 gun arasi cinsel perhiz diyolar ama 3 gun girmezseniz daha garanti olur
Kızlar, daha önce ovülasyon testi yapanlar kaçıncı günler yakaladınız yumurtlamanızı?
Benim de yarın 14. gün ama daha hep aynı derecede silik çizgiler.. Bakalım yarın ne olacak..Ben iki ay denedim hatta 3 ay diyebilirim 14.günüm de pik oldu hep