- 4 Haziran 2013
- 12.178
- 8.379
- Konu Sahibi balbocegi35
Gözünaydın canım bnim , doğacağı tahmini tarighi yazalım o zamanAdet olmadim ve hamisim ben bat tarihi: 23.06.2019
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gözünaydın canım bnim , doğacağı tahmini tarighi yazalım o zamanAdet olmadim ve hamisim ben bat tarihi: 23.06.2019
ayy hadi inşallah güzel haberlerini alırız
Amiiiiin insllh.❤❤❤❤ayy hadi inşallah güzel haberlerini alırız
regli oldum bende yaaa , inşallah temmuz ayında tutar diyelimSen nasilsn ne durumdasn B balbocegi35
Off sen de mi insllh. Hayrlisi olsnregli oldum bende yaaa , inşallah temmuz ayında tutar diyelim
merhabalarr hosbuldmMerhaba hoşgeldin
ayy bende 11 temmuzda olcam uani insAllah olmam dua eder dua beklerimGünaydın kızlar , cumartesi regli oldum 19 temmuza kaldım , bal çörek otu tarçın yapıyorum
sormaaa yaaaOff sen de mi insllh. Hayrlisi olsn
Merhaba Benim de 12 Temmuz inşallah olmayız da mutlu haberi burdan paylaşırızayy bende 11 temmuzda olcam uani insAllah olmam dua eder dua beklerim
ayyy insAllah canim sen kür falan yapiyor musun biseyler bide ne zamandan beri bebek istiyosunuzMerhaba Benim de 12 Temmuz inşallah olmayız da mutlu haberi burdan paylaşırız
yoo kür yapmıyorum sadece fsh hormonu yüksek çıkmıştı bir ay önce hayıt otunu duydum fsh ı düşürüyormuş onun çayını yapıp içiyorum bir tane kızım var iki aydır düşünüyorum işte sen ne zamandan beri düşünüyorsunayyy insAllah canim sen kür falan yapiyor musun biseyler bide ne zamandan beri bebek istiyosunuz
Allah kizini bagislasin insAllah bende 7 aydir evliyim evlendigimden beri istiyoruz esimle sevgiliyken en buyuk hayalimizdi bebek ama bi türlü annesine tutunamadi tospikY
yoo kür yapmıyorum sadece fsh hormonu yüksek çıkmıştı bir ay önce hayıt otunu duydum fsh ı düşürüyormuş onun çayını yapıp içiyorum bir tane kızım var iki aydır düşünüyorum işte sen ne zamandan beri düşünüyorsun
Sağol canım Allah razı olsun inşallah senin de bebişin olur sağlıkla hayırlı zamanda İnan kendim kadar buradaki isteyen herkes için heyecanlıyım ve dua ediyorum ikimizde Temmuz ayında güzel haberleri paylaşalım inşaaaaalllaahhhhhAllah kizini bagislasin insAllah bende 7 aydir evliyim evlendigimden beri istiyoruz esimle sevgiliyken en buyuk hayalimizdi bebek ama bi türlü annesine tutunamadi tospik
aminnnn aminnnnn inşAllahhhhhhSağo
Sağol canım Allah razı olsun inşallah senin de bebişin olur sağlıkla hayırlı zamanda İnan kendim kadar buradaki isteyen herkes için heyecanlıyım ve dua ediyorum ikimizde Temmuz ayında güzel haberleri paylaşalım inşaaaaalllaahhhhh