Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende fiyil kullanıyorum günde iki kere ve bir de bel ve kasık ağrım var çok korkuyorum inşallah birşey olmaz. Geçen haftasonu da olmuştu ama hafta içi yoktu dün ve bu gece yine oldu nedir anlayamadımMerhaba. Ben günde iki kere crinone jel kullanıyordum progesteron takviyesi olarak. O bacak ağrısı, eklem ağrısı yapıyormuş. Ondan kaynaklandı muhtemelen. Geceleri hissettiğim ağrıydı benimki. Yatınca başlıyordu bi süre uykuya dalamıyordum.
Bu haftalar arası rahim büyüdüğü için agri kramp tarzı hisler normalmiş. Ama yine de doktor a söyleyebilirsiniz. Icini rahat eder.Bende fiyil kullanıyorum günde iki kere ve bir de bel ve kasık ağrım var çok korkuyorum inşallah birşey olmaz. Geçen haftasonu da olmuştu ama hafta içi yoktu dün ve bu gece yine oldu nedir anlayamadım
Geçen hafta söylemiştim normal demişti. Haftaya kontrolüm var. Bir daha tahatsız etmek istemedimBu haftalar arası rahim büyüdüğü için agri kramp tarzı hisler normalmiş. Ama yine de doktor a söyleyebilirsiniz. Icini rahat eder.
Dualarım seninle canımcımMerhaba kizlarr..bugun benim de tedavim basladi sonunda sukurler olsun
.bugun aksam ignelere basliyorum
![]()
..yolun biraz basindayim..ama cok cabuk geciyo bu surecler..aslinda..insallah guzel haberler alirim..dua edebilirmisiniz benim icinde
![]()
Tesekkur ediyorum kuzum benimmmDualarım seninle canımcım![]()
Canım oluyor onlar normaldir kanama olmadığı sürece sıkıntı yok dedi doktorum benim bazı günler çok oluyor bebiş büyüdükçe olacaktır bunlarBende fiyil kullanıyorum günde iki kere ve bir de bel ve kasık ağrım var çok korkuyorum inşallah birşey olmaz. Geçen haftasonu da olmuştu ama hafta içi yoktu dün ve bu gece yine oldu nedir anlayamadım
Ben de yaptırdım canım, 10 gün sonra çıkacak inş. 2li 3lü testin stresini kaldıramayacaktım. İnşallah güzel sonuçlar alırızBen de nift testi yaptırdım ikili test yaptırmadım doktor yaştan dolayı zaten riskli çıkar dedi sizler nasılsınız umarım her şey yolundadır bulantılarım şükür ancak geçti gibi biraz kendime geldim![]()
Ben de nift testi yaptırdım ikili test yaptırmadım doktor yaştan dolayı zaten riskli çıkar dedi sizler nasılsınız umarım her şey yolundadır bulantılarım şükür ancak geçti gibi biraz kendime geldim![]()
Ben de nipt testi yaptırmıştım çıktı sonuçlarım genetik hastalıklar düşük riskli çıktı şükür.Testte cinsiyette belli oldu kızmış:)Ben de nift testi yaptırdım ikili test yaptırmadım doktor yaştan dolayı zaten riskli çıkar dedi sizler nasılsınız umarım her şey yolundadır bulantılarım şükür ancak geçti gibi biraz kendime geldim![]()
Yok canım daha belli olmadı hayırlı güzel sonuçlar alalım inşallahNifty testi verdim sonucu bekliyorum ben de. Sonucun çıktı mı canım senin?Rabbim sağlıkla hayırlarla kucağımıza almayı nasip etsin yavrularımızı. Bulantılar bende de geçti ama tiksindiğim tat ve kokular var onlar aklıma bile gelince midem tuhaf oluyor. Gelip geçecek hepsi inşallah
Ben sizin gibiydim doktorum rahime bakıp kanama gerçekleşmiş sorun yok demişti önemli olan kanamanın olması demiştiArkadaslar merhaba...benim adetlerlerim artik iyuce azalmaya basladi..31 yasindayim ve amh 0.93 ve regl 1 gun dolu dolu olurken 2.ve 3. Gun lekelenme olup bitiyor ve cok korkuyorum....rezerv azligiylami ilgili acaba..doktora sormustum bisey demedi...benim.gibi az adet olan var mi?
arkadaşlar tecrübeli arkadaşlara bir soru soracağım .
adetimin 3 üncü günü daha tam sökülmeden tedaviye başlamak için doktora göründüm .
ama rahim daha incelmemiş.
bu kötü birşey mi . sanırsam adetim tam sökülmediği için oldu .
bir sonraki ay gideceğim .
başka şehirden geldiğim için .
doktor yasmin ilacı verdi rahimi inceltmek için .
şimdi bu tedaviyi uygulayan arkadaşlara sorum şu . rahim ince olmasının gereği nedir??
yaptığımız iğneler daha rahat sonuç versin gibi bişey mi?
2 incisi verdiği yasmin ilacı rahimi çok inceltirse bu sefer de transferde tutmama durumu kafamı karıştırdı.
lütfen yardımlarınızı bekliyorum.
ilacı bana suan adetliyken alıp başlayabilirsin dedi. hergün adet olana kadar. acaba diyorum bir gün atıp bir gün atmasam mı?
Korkma sakın, ben ilaçlara bağlıyorum. Benim öyle yoğun kanamam oldu ki artık herşey bitti diye gittik doktora, ara ara oldu ve 3ü çok şiddetliydi ve lekelenmelerle 8 gün sürdü, ama bebek iyi çok şükür. Bol bol su iç ve dinlen, iyi olacak inşKızlar merhaba tüp bebek ile 7 haftalık hamileyim. 5 . haftada yoğun kanamam oldu sonrasında hergün ara ara devam ediyor kirmizi kahve leke şeklinde. Haftada 1 proluton vuruluyorum. Nedrn oldugunu bilemeyiz dedi dr. Çok endişe ediyorum, benim gibi durumda olan var mi
Ya ben cok acemıyım galıba bu testı ılk defa duydumNifty testi verdim sonucu bekliyorum ben de. Sonucun çıktı mı canım senin?Rabbim sağlıkla hayırlarla kucağımıza almayı nasip etsin yavrularımızı. Bulantılar bende de geçti ama tiksindiğim tat ve kokular var onlar aklıma bile gelince midem tuhaf oluyor. Gelip geçecek hepsi inşallah
Inşallah canım, işten de ayrıldım. Cok ayakta kaliyordumm.insallah bir an önce biter benim lekelerde Allah hepimizin bebeğini korusun, sağlıkla kucagimza alalimKorkma sakın, ben ilaçlara bağlıyorum. Benim öyle yoğun kanamam oldu ki artık herşey bitti diye gittik doktora, ara ara oldu ve 3ü çok şiddetliydi ve lekelenmelerle 8 gün sürdü, ama bebek iyi çok şükür. Bol bol su iç ve dinlen, iyi olacak inş![]()
Benımde 10 haftalık 2 gundur hastanede yatıyordum bugun cıktım. Öyle bı kanamam oldukı gece yaylı yataga kadar hastaneye gıderken arabanın koltukları dusun yanı altıma hasta bezınden ayrı kalın pedler koydular parcalarda gelıyordu. Ben dedım kesın gıttı ama cok sukur sag salım duruyor ınanamıyorum hala.Kızlar merhaba tüp bebek ile 7 haftalık hamileyim. 5 . haftada yoğun kanamam oldu sonrasında hergün ara ara devam ediyor kirmizi kahve leke şeklinde. Haftada 1 proluton vuruluyorum. Nedrn oldugunu bilemeyiz dedi dr. Çok endişe ediyorum, benim gibi durumda olan var mi