• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ağustos Transfer Olacaklar🍀🍀

Arkadaslar merhaba...benim adetlerlerim artik iyuce azalmaya basladi..31 yasindayim ve amh 0.93 ve regl 1 gun dolu dolu olurken 2.ve 3. Gun lekelenme olup bitiyor ve cok korkuyorum....rezerv azligiylami ilgili acaba..doktora sormustum bisey demedi...benim.gibi az adet olan var mi?
Merhaba canim hic ilac tedavisi felan oldunmu son zmanlarda..hormon ilaclari mesela adet duzenini etkileyebiliyor..

Merhaba. Gebe mısınız acaba yoksa transfer mi oldunuz. Benim trasnferimin 5. Günü. Bacak ağrılarımdan uyuyamiyirum iki gündür sizde de oldu mu
Merhaba yazınıza denk geldim araştırırken transferimin 4. Günü ve bacaklarım da sızlama var adet ağrısı gibi kaşığımda ağırlar var sizin bacak ağrıması dediğiniz sızı gibimiydi

yok doktor konıyla ilgli bisi demedi sanirim görmemis olabilir ikili testi yaptirdik ense kalınlıı burun ölcüsü cok iyi masallah ama yinede dwdi cok hareketli bir bebek diye 😬sanirim bana cekmis bende sabit durmayi sevmem😂😂 ay sonu tekrar gidicez 16 hafta olmus olcak ins ozaman artk görürüz diye umut ediorum
[/QUOTE
Maşallah kuzuya😊Ikili testin çıktı mı canım. Benim de ultrasonda her şey yolunda çok iyi dedi doktorum.1 hafta sonra sonucum çıktı.sonuç riskli. Yaşım 39. Nifty testi yaptırabilirsin dedi.Sanırsam yaştan dolayı riskli. Biraz araştırdım iyi sonuç veren bi test değil. Benimle aynı durumu yaşayan oldu mu aranızda kızlar, neler yaptınız

Merhaba yazınıza denk geldim araştırırken transferimin 4. Günü ve bacaklarım da sızlama var adet ağrısı gibi kaşığımda ağırlar var sizin bacak ağrıması dediğiniz sızı gibimiydi
Merhaba. Ben günde iki kere crinone jel kullanıyordum progesteron takviyesi olarak. O bacak ağrısı, eklem ağrısı yapıyormuş. Ondan kaynaklandı muhtemelen. Geceleri hissettiğim ağrıydı benimki. Yatınca başlıyordu bi süre uykuya dalamıyordum.

Merhaba. Ben günde iki kere crinone jel kullanıyordum progesteron takviyesi olarak. O bacak ağrısı, eklem ağrısı yapıyormuş. Ondan kaynaklandı muhtemelen. Geceleri hissettiğim ağrıydı benimki. Yatınca başlıyordu bi süre uykuya dalamıyordum.
Ben de crıone jel kullanıyorum iki kez günde. Hem kasıklarımda adet olcakmışım gibi ağrı oluyor ama şiddetli değil doluluk hissi azda ağrısı oluyor. Bacaklarım sızlıyor benimde dün gece başladı şuan ara ara sızlaması vuruyor

Ben de crıone jel kullanıyorum iki kez günde. Hem kasıklarımda adet olcakmışım gibi ağrı oluyor ama şiddetli değil doluluk hissi azda ağrısı oluyor. Bacaklarım sızlıyor benimde dün gece başladı şuan ara ara sızlaması vuruyor
Benimde transfer sonra 3.-4. Gun falan başlamıştı sanirim. Takviye olarak progesteron alıyoruz, ayrıca vücutta üretmeye başlıyor progesteron hormonunu. Onların sonucu olarak yaşanabiliyor böyle şeyler. Inşallah pozitiftir sizinki de 🙏

Benimde transfer sonra 3.-4. Gun falan başlamıştı sanirim. Takviye olarak progesteron alıyoruz, ayrıca vücutta üretmeye başlıyor progesteron hormonunu. Onların sonucu olarak yaşanabiliyor böyle şeyler. Inşallah pozitiftir sizinki de 🙏
İnşallah🤲 Sizde sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alın inşallah 🤲☺️

ya aslında sonuc cıktı ama doktorumla henüz görüşmedik.. Ama araştırdım biraz netten grafikde yesil sarı kırmızı alan var
benim yeşil alanda sonucum..sanırım bir sıkıntı yok diye düşünüyorum.. tabi doktor ne der bilmiyorum ay sonu söyler heralde... ciddi bisey olsa arardı diye düşünüyırum

Saglikla guzel haberler alin insallah...ben 3 gebeligimde de bacagima agri girmesiyle suphlenmistim gebe kaldigimi ama tabiki kisiden kisiye degisiyor ve genelde adet agrisiyla gebelik belirtileri birbirine cok benzermis...hamileymissiniz gbi rahat olun stres yapmayin bi kac gune saglikla test yaparsiniz🤲

Saglikla guzel haberler alin insallah...ben 3 gebeligimde de bacagima agri girmesiyle suphlenmistim gebe kaldigimi ama tabiki kisiden kisiye degisiyor ve genelde adet agrisiyla gebelik belirtileri birbirine cok benzermis...hamileymissiniz gbi rahat olun stres yapmayin bi kac gune saglikla test yaparsiniz🤲
İnşallah öyledir inşallah çok korkuyorum elimde değil Allah kimseye yaşatmasın isteyen herkese versin yavrusunu 🤲

Merhaba ben de 6. Haftaya kadar bahsettiğiniz gibi gece yattığımda bacaklarımda kemik ağrısı duyuyordum şiddetli ama geçti muhtemelen progesterondandır bıraktığımdan beri öyle bir ağrım olmadı çünkü

Merhaba ben de 6. Haftaya kadar bahsettiğiniz gibi gece yattığımda bacaklarımda kemik ağrısı duyuyordum şiddetli ama geçti muhtemelen progesterondandır bıraktığımdan beri öyle bir ağrım olmadı çünkü
Evet evet bir süre sonra benimde geçti. Ama ben hala progesteron takviyesine devam ediyorum. eskisi gibi ağrı hissetmiyorum ama

Back
X