Yok. Tek embriyoHmm ikiz mi sizinki
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok. Tek embriyoHmm ikiz mi sizinki
Canim ne kızartması. Kizartma yesem ölürüm herhalde. Doktora yazdim. Gaviscon önerdi. Yarin uyanır uyanmaz alicam.Yağlı yemekler, kızartmalar mide yanması yapıyormuş gebelikte. Gerçi siz hiç bir şey yiyemiyorum dediniz. Doktorunuz belki bir öneride bulunur.
Kızlar selam, valla biz ikiziz kardeşimle. Annem 19 yaşında doğurdu bizi. Çok şükür sağlıklıyız. Yine bir akrabamız da tüple ikiz doğurdu. Onlar da maşallah zehir gibi çocuklar. Ne olur iyi düşünün iyi olsunGenetik degil ama olma olasiligi cok cok nadir. Cogul gebelikte esas komplikasyonlar yeterli gelisim gosterememe, beslenememe, erken dogum gibi. Bi akrabamiz tup bebekle ikizleri oldu kimseyi korkutmak istemiyorum ama bebeklerden birinin kafasi sıkışmış ve yassılaşmış yavrucak doğumdan sonra 2-3 ameliyat geçirdi. Biz eşimle bu ihtimalleri göz ardı edemedik yoksa ikiz doğurmak çok işime gelir işi bırakıcam bebek için sonra ikinciyi düşünürken tekrar iş bırak falan uğraşmamak isterim. Bizim 2 embriyomuz donduruldu. Eğer bi bu ilk denememiz başarısız olursa bi ihtimal bu defa çift embriyo transferi düşünebiliriz ama 30 yaş altında ilk denemede risk almak istemedik
Yok. Tek embriyo
[/QUOT sağlıcakla alın kucağınıza İnşallahbenimkide 13 gün 545.2 sizce nasıl acaba?
İkiz olabilir sizinki deBenimde 2. Den sonra istemedi de 365 ten 1080 e çıkınca şaşırdım
İnşallah canım bol bol artış olurKizlar dun 12. gun testini yaptirdim bhcg 78 cikti 3. Gun embriyosuydu. Yarin tekrar kan vericem insallah artis goruruzBu arada benim agzimda hep metal tadi var yedigim hersey eksimsi gibi geliyor boyle bisey yasayan var mi?
Canım ben de 6.haftadan beri yaşıyorum anlatamam sana yanma olayı mahvediyor hala devam ediyor gaviscon içeyim dedim o da bulantı yaptı çıktı gittiCanim ne kızartması. Kizartma yesem ölürüm herhalde. Doktora yazdim. Gaviscon önerdi. Yarin uyanır uyanmaz alicam.
Bir yandan da kabizlik yasiyorum. Kabizlik ilaci da verdi ama icemiyorum. Sabahlari kuru kayisi yiyorum ancak oyle tuvalete çıkabiliyorum. O da 2 gunde bir. Ne zor şeymiş. Bu mide yanmasi insallah bir an önce gecer gider de rahat ederiz.Canım ben de 6.haftadan beri yaşıyorum anlatamam sana yanma olayı mahvediyor hala devam ediyor gaviscon içeyim dedim o da bulantı yaptı çıktı gittiAllah yardımcımız olsun ben hiç birşey yiyemiyorum tek iyi gelen şey soguk ayran soda soğuk su katı şeyler ne yesem yakıyor
![]()
Kabızlık bendede oluyor sabah 2 3 kayısı 1 mama kasıgı zeytnyagı yemeklerde salatayı eksik etmiyorum we posalı ıcıcek komposto ws tuketıyorum kabızlık duzelıyor cok sukur sizde deneyinBir yandan da kabizlik yasiyorum. Kabizlik ilaci da verdi ama icemiyorum. Sabahlari kuru kayisi yiyorum ancak oyle tuvalete çıkabiliyorum. O da 2 gunde bir. Ne zor şeymiş. Bu mide yanmasi insallah bir an önce gecer gider de rahat ederiz.
Kızlar merhaba size sormak istiyorum bilen varsa yardımcı olursa sevinirim benim 5. Güne 6 tane embriyo gitti onlar dan 4 ü iyi 2 si orta kalıteymiş. 4bb dedi bugun hemşire sorduğumda. Bana geçici menopoz iğnesi vurulacak tahminen kasım gibi transfer olacak ama 4bb kalitesi kötümü anlayamadım tutma şansı tabiki Allahtan yani 3 günler tutuyor 5. Gün tutmuyor ama merak ettim 4bb nasıl sizin transferiniz oldu bilginiz vardır
İnşallah Canım benim herşeye varım da bu yanma ve özellikle dediğin gibi kabızlık cok zorluyor karın ağrısı yapıyor o da strese sokuyor ama ben artık alıştım ona da yeter ki midem yanmasın diyorumBir yandan da kabizlik yasiyorum. Kabizlik ilaci da verdi ama icemiyorum. Sabahlari kuru kayisi yiyorum ancak oyle tuvalete çıkabiliyorum. O da 2 gunde bir. Ne zor şeymiş. Bu mide yanmasi insallah bir an önce gecer gider de rahat ederiz.
Teşekkür ederim. Yani doktorlardan bilgi almak biraz zor bu konuda 5. Gün gelişimi ve şansı yüksek olan embriyo lardır dedi a sına b sine takılms senınki iyi kalite dedi. En iyi kalite tutmuyor bazen orta kalite tutar dedi. Sizede hayırlı olsun gözünüz aydonBana da en kaliteli embriyo denilip 5.gün 6AA ve 6A transfer edildi. Bunun sınırı ne bilmiyorum. En son 7 mi 10 mu hiç bir fikrim yok. İnsan çoğu kez o anın heyecanıyla bazı önemli şeyleri soramıyor . Eve geliyorsun ve diyorsun ki '' yaa keşke şunu sorsaydık '' Bence 4BB hiç fena değil . zaten 5.güne kadar geldiyse bence iyidir ve tutma ihtimali yüksek. Ama kasıma kadar zamanın var doktorunla veya embriyologla tekrar konuştuğunda öğrenebilirsin hatta bizi de bilgilendir :)![]()
Benim sadece fitilden sonra onun akıntısı oluyor. Ekstra akıntı yok. Bende olmayacak diye korkmuştum hatta. Ama ilgisi yok sanırımMerhaba arkadaşlar benim transfer sonrası 5 gunumdu özellikle pozotif gören arkadaslar akintiniz var mıydı bende hiç yok neydeydr progeston soneasi su gibi oluyor sadece sizlerde nasıldı acaba
Acaba ikiz diye mi her bir şeyi boyle agir yaşıyoruz anlamadim ben. Sabahlari yanma olmuyor ona cok seviniyorum.İnşallah Canım benim herşeye varım da bu yanma ve özellikle dediğin gibi kabızlık cok zorluyor karın ağrısı yapıyor o da strese sokuyor ama ben artık alıştım ona da yeter ki midem yanmasın diyorum![]()
Benim de embriyolar 4bb idi ve şimdi hamileyim 5. gün embriyosuydu iki adet 4bb transfer edildi bende yumurta kalitesizliği vardı yumurtalarım dollendikten sonra kaliteleri düşük oluyordu şimdiye kadar elde ettiğimiz en kaliteli embriyoydu 4bb benim için.Eger bunda da hamile kalamasaydim doktor beni de menopoza sokup transferimi öyle yapacaktıKızlar merhaba size sormak istiyorum bilen varsa yardımcı olursa sevinirim benim 5. Güne 6 tane embriyo gitti onlar dan 4 ü iyi 2 si orta kalıteymiş. 4bb dedi bugun hemşire sorduğumda. Bana geçici menopoz iğnesi vurulacak tahminen kasım gibi transfer olacak ama 4bb kalitesi kötümü anlayamadım tutma şansı tabiki Allahtan yani 3 günler tutuyor 5. Gün tutmuyor ama merak ettim 4bb nasıl sizin transferiniz oldu bilginiz vardır