Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya anlamıyorum bana doktorum sadece progestan 200 mg günde 3 defa birer tane al ded burda sizler ikişer tane ve takviye iğnede vuruluyosunuz. Böyle olunca korkuyorum ben de bana neden vermedi diye![]()
Evet her doktorun tedavisi farklıdır ama okuyunca işte insan etkileniyo. Yarın test günüm zaman geçmiyo resmenMerak etme canım benimde progestan 200 mg 3 tane 1er tane kullanıyorum. Oksapar var iğne olarak ama arkadaşların kullandığı iğneler bende de yok. Demek ki her doktorun tedavi süreci farklı.
Evet her doktorun tedavisi farklıdır ama okuyunca işte insan etkileniyo. Yarın test günüm zaman geçmiyo resmen![]()
Amin cnm hakkımızda hayırlısı olsun inş yükselir hiç sende merak etme allahım izniyleRabb'im inşallah en hayırlısını verir canm herşey istediğin gibi olur♥bende yarın 13 gün tekrar gidicem 11 gün gittim 259.6 çıktı inşallah yarında yüksek çıkar herşey Yolunda gider ben de endişeleniyorum
![]()
Amin cnm inşallahGüzel haberlerini alalım inşAllah bende dayanamayıp perşembe yapacağım![]()
Benim de220 466 522 değerler
Öyle düşünme herkesin tedavisi kendine özel. Demek ki doktorun sende onu uygun görmemiştir.Ya anlamıyorum bana doktorum sadece progestan 200 mg günde 3 defa birer tane al ded burda sizler ikişer tane ve takviye iğnede vuruluyosunuz. Böyle olunca korkuyorum ben de bana neden vermedi diye![]()
Bende aynı şeyleri hissediyorum. Bir kere hamileliğim oldu onda hiç böyle olmamıştım. Daha 4+3 gebeliğim. Ama belim kasıklarım ve bacaklarım ağrıyor. Çift embriyo konuldu benim de ama tabi belli değil henüzKızlar özellikle gece yatarken kalça ve bacak kemiklerim inanılmaz sızlıyor, yani resmen ağrı hissediyorum, bunu yaşayan var mı acaba? 6+1 de ikiz gebeliğim, oksapar kullanıyorum her gün acaba bu yüzden mi?
Ewet crinone jel yok bana da Dr um duphaston dıe bı hap werdı gunde 3 kere onu kullanıyorum
Bende aynı şeyleri hissediyorum. Bir kere hamileliğim oldu onda hiç böyle olmamıştım. Daha 4+3 gebeliğim. Ama belim kasıklarım ve bacaklarım ağrıyor. Çift embriyo konuldu benim de ama tabi belli değil henüz
Bana da var gibi geldi.Kızlar 5.gün embriyosu, bugün 9.günüm.. çok silik bi gördüm sanki dimi.. bu 5 yılda 4.denemem, yüzlerce yapmışımdır bu testi, ilk kez ikinci çizgi var gibi değil mi![]()
Kızlar 5.gün embriyosu, bugün 9.günüm.. çok silik bi gördüm sanki dimi.. bu 5 yılda 4.denemem, yüzlerce yapmışımdır bu testi, ilk kez ikinci çizgi var gibi değil mi![]()
Kızlar bugun hayli yurudum acaba yuruyusun sıkıntısı olur mu ara ara sancı war ewegeldiğimden beri korktum ya![]()
İnşallah vardır bu sefer evet, çok aminnSilik de olsa sonuç itibariyle çıkmış yani. Ben olsam ben de senin gibi kararsız kalırdım. Umarım bu sefer tutmuştur. Kan vermeye az kalmış hiç umutsuz olma. testten teste de değişiyor çizgiler . Ben reglden 6 gün öncesini gösteren testlerden yapmıştım 5.gün embriyom silik çıkmıştı bir kaç gün sonra koyulaşmıştı çizgi. Predictor Early öneririm.
Benim de
144
218
561
Çıktı ikincisinde çok üzülmüştük yükseliş az diye çünkü yarım saatte geç vermiştim 300e yakın olması gerekliydi ancak 3. Tahlil de kendini toparlamış şükür ki. 4. Yaptır demedi doktorun sizce ne yapsam bilemedim?
üzülme inşallah diğer değerde toparlayacaktır böyle olanlar varmış