- 10 Kasım 2011
- 2.942
- 4.400
Bende rastgele buldum ve cok memnunumBen de onu kullanıyorum rastgele appstore dan buldum. 1100 bence de az
MisDünkü kahvaltımın aynısı bugünkü sadece çay yeşil çayEki Görüntüle 2771039
Canim humananin rezenesini mi iciyorsun?Misbenim kizda uyudu insallah biraz uyur gideyim rezene cayimi iceyim
hayır kuzum normal rezene içiyordum, sonra ot olarak rezene aldım demliyordumCanim humananin rezenesini mi iciyorsun?
Kimyonlu rezene cayini ben ilk 4 ay cok ictim. Tadi benim tarzim degil sekerli. Su an icmem zaten gereksiz kalori olur.hayır kuzum normal rezene içiyordum, sonra ot olarak rezene aldım demliyordum
Humana'nın rezenesi nasıl acaba bende Humana var ama pembe olanından
çok kalorilli olacağını düşünmüyorumKimyonlu rezene cayini ben ilk 4 ay cok ictim. Tadi benim tarzim degil sekerli. Su an icmem zaten gereksiz kalori olur.
Canim normal cayda kalori yoktur. Humananinki sekerli oldugundan kalorili. Cok dusuk de degildi yanlis hatirlamiyorsam.çok kalorilli olacağını düşünmüyorum
valla benim bu aralar sol gögsümde sütüm az gibi ondan rezene harici de içsem iyi olacak sanki
gerçi benimki sağ tarafında kırmızı çiçekler olandan ama bu kadar kalori yazıyorCanim normal cayda kalori yoktur. Humananinki sekerli oldugundan kalorili. Cok dusuk de degildi yanlis hatirlamiyorsam.
Benim de bgn sutum az gibi, damla alicam simdi
Aa benimki bundan degil. Bu gercekten dusuk kaloriliymis.gerçi benimki sağ tarafında kırmızı çiçekler olandan ama bu kadar kalori yazıyor
Eki Görüntüle 2771296
Ben de 3-4 gündür içiyorum damlayı canım. Çok sıkı bir diyet yapmadığım için de azalma hissetmedim. Damlanın da etkisi vardır belkiKizlar aksam sutumun azaldigini hissettim. Su iciyorum. Diyet mi etkiledi acaba ya. Az once bestlak damla ekledim suyuma. Insallah cabuk toparlanirim