2020 Ağustos Anneleri Zayıflıyor

Bunu bende çok yapıyorum ama içine incir de koyuyorum tatlımsı bir tat oluyor,nar da çok yakışıyor,ayy kalkıp yapasim geldi
kalk yap kız Lapa olarak çok güzel oluyor valla şu soğuk kış günlerinde
aaa bak tarçın atabilirdim :) sabah kahvaltılarında da Muzla yapıyorum da ona koyuyorum

aaa bak tarçın atabilirdim :) sabah kahvaltılarında da Muzla yapıyorum da ona koyuyorum
Yaptım yaptim sorma ama benimki bayağı kalorili bir şey oldu aşure gibi yaptım,içine ne bulduysam kattım;badem,kuru uzum,kuru dut,kayısı,ceviz,fıstık ,aşırı güzel oldu ama kalorili oldu bence

hindistan cevizi de yakışıyor bence. pişirirken muzla lapa yapıyorum ben de. üzerine de hindistan cevizi tarçın ceviz badem vs. ne gelirse o an elime. nar hiç denemedim ama nar denicem ben de merak ettim. buzluğa ayıklayıp atmıştım nar.

Ayyy memlekette diyet yapmak ne zormuş. İradem sınanıyor a dostlar en sevdiğim tatlıyı alıp gelmişler. Yemeyeceğim ama

Ara öğün
1 parça hindistan cevizi
Sade türk kahvesi
Wasa+ 1 tk fıstık ezmesi

Almamam lazımdı fıstık ezmesini. Zaafım var dayanamıyorum. Normalde kaşık kaşık yerdim ama sınırlıyorum.

Ara öğün
1 parça hindistan cevizi
Sade türk kahvesi
Wasa+ 1 tk fıstık ezmesi

Almamam lazımdı fıstık ezmesini. Zaafım var dayanamıyorum. Normalde kaşık kaşık yerdim ama sınırlıyorum.
Fıstık ezmesi benim bildiğimse çok kalorili. Ben de çok severim. Şu an benim için intihar olur fıstık ezmesi zira asla tek kaşıkla yetinmem. Süt olur inşallah ne diyelim

Fıstık ezmesi benim bildiğimse çok kalorili. Ben de çok severim. Şu an benim için intihar olur fıstık ezmesi zira asla tek kaşıkla yetinmem. Süt olur inşallah ne diyelim
Evete evet maalesef o 3 tk yedim toplam son olur inşallah

kızlar siz diyet menüleri yazıyosunuz ben o yüzden yazmıyorum. ama sanmayın ki porsiyonlarımı azaltmadım pazartesi umarım az da olsa tartı oynar. mesela normalde gece yatmadan ya da emzirmeye uyandığımda mutlaka birşeyler yerdim. 3 akşamdır yemiyorum. karnım gurulduyo resmen sütüm azalıyo mu ben anlamıyorum nasıl anlıyosunuz siz. sağmıyorum. direkt emziriyorum.

Ara öğün: filtre kahve

Öğlen:
2 büyük kepçe bal kabağı çorbası (eşim yemediği için çorbayı bitiremedik)
3 yk börülce

Ara öğün: 1 adet kayısı kurusu, 1 ceviz

Akşam;
6yk bulgur
Bir parça biftek (80 gram civarıdır)

Birazdan 1 adet meyve yerim 2 yk da yoğurt yemeye çalışıcam. (Yoğurt hiç sevmiyorum maalesef)

Enerjim düşerse kuru erik ve kuru kayısı yiyebilirim.

MEYve yogurt ve kuru meyveden vazgectim. Yerine bol tarcinli sahlep tercih ettim. Su kadarcik sahlep 184 kal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…