2020 Ağustos Anneleri Zayıflıyor

Çok iyi online mi oluyor diyetisyen takiplerin?Diyetisyen menüleri güzel oluyor dolu dolu,sadece çok ara öğün olmasi ve hazırlaması bana zor geliyor.Emzirmiyor olsam iki öğün en ideali ama sütün azalma ihtimalinden korkuyorum.

Afiyet olsun,çok güzel gorunuyor.

Ohh miss afiyet olsun.

Çok isterim ama bu ara misafirlerim var,pek dikkat etmem,on gune giderler o zaman tartilip gireyim,kabul ederseniz☺️
Daha öncekinde yüzyüze görüşüyorduk ama şimdi hafta sonu yasak olduğu için bebişle de gidemem online yapıyorum memnunum...
bizim ara öğün çok zor değil bir kuru incir rezene
Yada ne bileyim 2 galeta rezene
Akşam meyve ceviz
Nesfit rezene vs...

Bende normalde yemeğe bu kadar koşturmayı sevmem ama süt şaşmasın diye
Zaten sağolsun kuzucum emmiyor süt dengesi bozuldu özellikle sol gögsümde sağıp toparlamaya çalışıyorum

Ama doymuyorum. Galiba pes edicem. 1 saat önce akşam öğünümü bile yedim dayanamadım
Hayir kiz bie gun doymamakla pes edilir mi
Galeta ye cay ile
Ya da 1 cay bardagi sari leblebi rezene ile

daha tok tutar seni
2-2.5 saatte bir ana ogun ara ogun ana ogun ara ara ogun gibi yap kuzum

ogleden aksama 2 ara ogun

Kahve çok tok tutmaz seni ama canım. Yoğurt meyve denesen. Ben hamilelikte şekerden dolayı hep böyle ara öğün yapıyordum. Kilolar hep bebişe gitti 😂 Benim motivasyonum da çok bozuldu. Tekrar kendime gelmek adına yürüyüşe çıkıyorum şu an dışarısı buz 😅😂
Heheheh eyvah eyvahhh eee ama ne yedigini gormedik menude ne vardi 😅😅😅 utanmadan yaz bize 🤪

sonra da yuruyusunu yaz biz utanalim 🤪
Benimde leslie yapmam lazim canim istemiyor :-/

Hayir kiz bie gun doymamakla pes edilir mi
Galeta ye cay ile
Ya da 1 cay bardagi sari leblebi rezene ile

daha tok tutar seni
2-2.5 saatte bir ana ogun ara ogun ana ogun ara ara ogun gibi yap kuzum

ogleden aksama 2 ara ogun
Tamam canım dayanıyom hala. Kuru kayısı ve ceviz canım istiyor ama yemiyorum. Kalorileri çok yüksek. Minicik hem doyurmaz hem yüksek kalorili.
Aman neyse 1 kuru kayısı, 1 ceviz yiyim bari

Daha öncekinde yüzyüze görüşüyorduk ama şimdi hafta sonu yasak olduğu için bebişle de gidemem online yapıyorum memnunum...
bizim ara öğün çok zor değil bir kuru incir rezene
Yada ne bileyim 2 galeta rezene
Akşam meyve ceviz
Nesfit rezene vs...

Bende normalde yemeğe bu kadar koşturmayı sevmem ama süt şaşmasın diye
Zaten sağolsun kuzucum emmiyor süt dengesi bozuldu özellikle sol gögsümde sağıp toparlamaya çalışıyorum
Senin menülere daha dikkat edeyim o zaman,diyetler kişiye özeldir ama fikir olsun bana😀

Gerçi ben de hamilelikten önce online destek almıştım,öncesinde yüzyüze,hatta hamilelikte şekerden dolayı yine diyetisyene gitmiştim,artık ezberledim menüleri 🙄

Kizlar ben biraz kalori hesaplayarak diyet yapiyorum. Bgn 1100 kalori falan almisimdir. Aslinda yeterli olmasi lazim ama doymadim. Baya zorlandim. Tabii aylarca cilginlar gibi yedigim icin vucut adapte olamadi hemen. Sizler yaklasik kac kalori almissinizdir?

Heheheh eyvah eyvahhh eee ama ne yedigini gormedik menude ne vardi 😅😅😅 utanmadan yaz bize 🤪

sonra da yuruyusunu yaz biz utanalim 🤪
Benimde leslie yapmam lazim canim istemiyor :-/

Bence de diyeti bozsak bile yazalım. Tracer Tracer hadi bi cesaret neler yediysen yaz 😂
Yaaaa ben yazarım da sizin canınız çeker diye yazmak istemedim aslında 😂😂 herkesin diyetini bozmayayım dedim 😂

Ama utancımdan akşam yemeğini doğru düzgün yedim yarım saat de yürüyüş yapabildim. Dondum çünkü 😂 Ayağım takılmış olabilir ama düştüğüm yerden kalktım yola devam 😂😂

Bir program var Yazio diye onda hesapladigima gore 1600-1700 civari

bence 1.100 kalori emziren anne icin cok az canim

Bir program var Yazio diye onda hesapladigima gore 1600-1700 civari

bence 1.100 kalori emziren anne icin cok az canim
Haklisin kuzum. Cok az gercekten.
Gece yatmadan once kuru borulce isladim. Bgn zeytinyagli borulce falan eklicem yan urun olarak. Kaloriyi artiricam biraz. Cok zorlandim. Su dedigin programa bakiyim

Dünkü kahvaltımın aynısı bugünkü sadece çay yeşil çay 731195F4-0649-4304-A4BE-34062A31CB05.jpeg

günaydın kızlar yazamadım ben de. bayağı iyi gidiyorsunuz. herkesi tebrik ederim. ablam yeni doğum yaptı dün oradaydım sabah aslında güzel baslamıstım. 1 fıncan sekersız cay ve tahıllı 2 dilim ekmeğe kaşarlı tost. öğlen de zeytinyağlı turp otu yemiştim ama dün annemin doğumgünüydü. büyük bir dilim pastayı yedim akşam. neyse devam ediyorum kaldığım yerden şuan.

bugün işyerindeyim. her sabah hamurişi cıkıyor burda da kahvaltıya. 2 dilim yumurtalı ekmekle 1 fincan çay içtim. az once de bi türk kahvesi içtim. eskiye göre daha az yiyo gibiyim. zaten amacım katı bi diyet yapmak değil. Daha önce de hiç yapmadım. en azından porsiyonları azaltıp abur cuburu kesmek istiyorum. hem daha sağlıklı hem de kilo fazlam da yok. tek sorun akşam yemeğini çok geç yiyoruz biz. 9 olur 10 olur. daha öne çekemiyorum onu işten eve çunkü 8 gibi dönüyoruz. çocuğu yatırdım yemeği hazırladım derken olmuyor maalesef.

Dünkü kahvaltımın aynısı bugünkü sadece çay yeşil çayEki Görüntüle 2771039
Ellerine saglik. Ben de foto eklemeye calisicam boyle, gorsellere bayiliyorum :)
Benim kahvaltim:
1 haslanmis yumurta
1 tost ( tost 2 dilim ekmekten ve 30 gr kasardan olusuyor)
3 yesil zeytin
günaydın kızlar yazamadım ben de. bayağı iyi gidiyorsunuz. herkesi tebrik ederim. ablam yeni doğum yaptı dün oradaydım sabah aslında güzel baslamıstım. 1 fıncan sekersız cay ve tahıllı 2 dilim ekmeğe kaşarlı tost. öğlen de zeytinyağlı turp otu yemiştim ama dün annemin doğumgünüydü. büyük bir dilim pastayı yedim akşam. neyse devam ediyorum kaldığım yerden şuan.
Hayirli olsun canim, Allah anali babali buyutsun.
bugün işyerindeyim. her sabah hamurişi cıkıyor burda da kahvaltıya. 2 dilim yumurtalı ekmekle 1 fincan çay içtim. az once de bi türk kahvesi içtim. eskiye göre daha az yiyo gibiyim. zaten amacım katı bi diyet yapmak değil. Daha önce de hiç yapmadım. en azından porsiyonları azaltıp abur cuburu kesmek istiyorum. hem daha sağlıklı hem de kilo fazlam da yok. tek sorun akşam yemeğini çok geç yiyoruz biz. 9 olur 10 olur. daha öne çekemiyorum onu işten eve çunkü 8 gibi dönüyoruz. çocuğu yatırdım yemeği hazırladım derken olmuyor maalesef.
Senin zaten kati bi diyete ihtiyacin yok 🥰

X