- 10 Kasım 2011
- 2.942
- 4.400
Aksam :Kahvalti :
2 kasik labne
1 tatli kasigi recel
Domates
Salatalik
Biber
Maydanoz
3 etimek
Birazdan
Cacik ve 2 etimek yiyecegim
Canim sabah kahvaltida haslanmis yumurta yiyorum. Aksam ya bi parca et ya bakliyat ya da ikisini birden yiyorum. Miktarlarini mi artirmaliyim? Ozaman da diyet yapmis gibi hissetmiyorumWhite Mocha protein biraz eksik kalıyor gibi. Maalesef etkiliyor sütü. Bol su ve yeterince protein şart. Ben de rezene içtim az önce.
Canim kahvaltinda ve oglen neden etimek yedigini sorabilir miyim? Sunta gibi bisey degil mi oAksam :
Yarim
Kase tarhana corbasi
250-300 gr kadar mantar sote sebzeli
4 kasik yogurt
1 dlilim ekmek
araogun: 2 incir, tarcinli sut
Yazmadan bakmıştım bir kaşık börülce ve kıymalı patates vardı akşam yemeğinde içinde protein var diyebileceğimiz. Hep et et değil tabi de oranlar önemli karbonhidrat oranı yüksekti dünkü menülerinde.Canim sabah kahvaltida haslanmis yumurta yiyorum. Aksam ya bi parca et ya bakliyat ya da ikisini birden yiyorum. Miktarlarini mi artirmaliyim? Ozaman da diyet yapmis gibi hissetmiyorum
Heheheh diyetisyenim bu hafta full akşam falanda etimek vermiş ama akşam ben tam buğday ekmek yiyorumCanim kahvaltinda ve oglen neden etimek yedigini sorabilir miyim? Sunta gibi bisey degil mi o
Kefir seviyorsan onunla da ekşimtrak yapabilirsiniçinde 2 adette kuru kayısı var
Kuru kayısı olunca bana çok bayık geliyor nar koydum ki azcık ekşimtrak olsun
Eki Görüntüle 2771975
Hangi yörenin bu?
Hiç bilmiyorum ama ben Konyalıyım kendimi bildim bileli yaparızHangi yörenin bu?
Ayy canım çekti hemen bir Türk kahvesi içeyimAh şu glikoz ve kafeininsanın kafasını nasıl da berraklaştırıyor. Ya da kız uyudu ondan böyle oldum ben.