2020 Ağustos Anneleri Zayıflıyor

Kahvalti :
2 kasik labne
1 tatli kasigi recel
Domates
Salatalik
Biber
Maydanoz
3 etimek

Birazdan
Cacik ve 2 etimek yiyecegim
Aksam :
Yarim
Kase tarhana corbasi
250-300 gr kadar mantar sote sebzeli
4 kasik yogurt
1 dlilim ekmek

araogun: 2 incir, tarcinli sut

White Mocha White Mocha protein biraz eksik kalıyor gibi. Maalesef etkiliyor sütü. Bol su ve yeterince protein şart. Ben de rezene içtim az önce.
Canim sabah kahvaltida haslanmis yumurta yiyorum. Aksam ya bi parca et ya bakliyat ya da ikisini birden yiyorum. Miktarlarini mi artirmaliyim? Ozaman da diyet yapmis gibi hissetmiyorum

Canim sabah kahvaltida haslanmis yumurta yiyorum. Aksam ya bi parca et ya bakliyat ya da ikisini birden yiyorum. Miktarlarini mi artirmaliyim? Ozaman da diyet yapmis gibi hissetmiyorum
Yazmadan bakmıştım bir kaşık börülce ve kıymalı patates vardı akşam yemeğinde içinde protein var diyebileceğimiz. Hep et et değil tabi de oranlar önemli karbonhidrat oranı yüksekti dünkü menülerinde.

Canim kahvaltinda ve oglen neden etimek yedigini sorabilir miyim? Sunta gibi bisey degil mi o 😂
Heheheh diyetisyenim bu hafta full akşam falanda etimek vermiş ama akşam ben tam buğday ekmek yiyorum 😎

sabah öğlen çok farketmiyor çünkü normal yaşantımda da sabah kahvaltısında yumurtayla bir tam tahıl ekmek, reçel peynirle etimek yiordum 😜 kızarmış ekmek gibi dahaa çok 😅😅

ama sunta gibi şeyleri seviyorum örnek etiform un sadesi bayılıyorum 😅😅

Günaydınlar herkese kahvaltı bildirimi şimdiye kaldı
Güne bir türk kahvesi ile başlıyorum hindistancevizi yağı ekliyorum azcık içine

Kahvalti :
2 kasik labne
1 tatli kasigi recel
Domates
Salatalik
Biber
Maydanoz
3 etimek

Öğle yemeği: 3 yk kıymalı kabak ve 3 yk yoğurt

00890C08-750D-4C2A-8F6B-AEDC34F6CAF5.jpeg

Öğle yemeği
3 yk domates yemeği
2 adet wasa+ 2 tk fıstık ezmesi 🤗

Doymadım ama akşam biraz fazla yemeyi düşünüyorum o yüzden yeter şimdilik 😅

Bugün kaloriyi biraz daha kıstım. O yüzden azalma var biraz sütte. Ama devam edeceğim çünkü psikolojim bozuluyor artık. Sadece sağarak elimden gelenin fazlasını bile yaptığımı düşünüyorum ☹️ 3 gün sonra ek gıdaya da geçiş yapıyorum. Buzluk beni bir süre daha mamasız idare eder. Mutlu bir anne olmak istiyorum. Deli gibi süt sağmaktan vakit de ayiramiyorum. Sağmaya devam edeceğim ama azalırsa da sorun etmiyorum artık

Ah şu glikoz ve kafein😍 insanın kafasını nasıl da berraklaştırıyor. Ya da kız uyudu ondan böyle oldum ben.​

X