Yemek yemediğin içinde bağışıklığın düşmş olabilir tarhana vs yap kuzum kendine :)Dün akşam yemek yemedim. Kuru kayısı ve kahve içtim.
Bgn tekrar boğaz acım başladı, başım da ağrıyor. Ediz ve babası iyi ama ben pek değilim. Sanki hastalık tekrar başlıyo gibi
Ha deyince nerden buldun pastayı hemencecik1 dilim bol çikolatalı bisküvili pasta
Hasta olduğum için kendimi şımartmak istedim
Kuzum salı günü cheat day yaptığımda yapmıştım bu pastayı. Yulaflı burçak bisküvi, vanilinli bi krema üstüne kahve dünyasının fondü çikolatası. Ozamandan kalmıştı. Bekleyince daha da güzel olmuşHa deyince nerden buldun pastayı hemencecik
Berbat bir yeme düzeni ile kilo vereceğimi düşünüyorum ayrıca bir de regl oldum canım sıkıldı karın ve bel ağrısını hiç özlememişim...
10-15 seneye inş o da geçer ahahahha sanıyorun ki ancak 7-8. Sınıfs gittiklerinde rahata ericezGeçecek canım benim bitti daha iyi hissediyorum. Ama kız çok yoruyor o nasıl geçecek hiç bilmiyorum...
Ahhh cevizin nerede
Ceviz sabahtıAhhh cevizin nerede
Zaten en kotusu o. Benim esim de hep beji yoldan cikartiyor. O destek olsa belki daha cok kilo verebilirdim.Hafta sonu uçmasak bari ://
Eşim artık diyet yapmıyor yapıyor ama çok gevşetti
O değil beni de yoldan çıkarıyor :/