2020 Ağustos Anneleri Zayıflıyor

Gunaydin kizlar bu sabah tartildim yine 54,3 ciktim. Anlamadim tarti mi bozuktur. Bu arada az once pilatese yazildim. Reformer. Bebisle ise de gidiyoruz. Oraya da gideriz durur gbi dusunuyorum. İns yanilmam alin hanimin programi cok yogun. Artik 2 gun is 2 gun spora gtcek

Dün akşam yemek yemedim. Kuru kayısı ve kahve içtim.
Bgn tekrar boğaz acım başladı, başım da ağrıyor. Ediz ve babası iyi ama ben pek değilim. Sanki hastalık tekrar başlıyo gibi
Yemek yemediğin içinde bağışıklığın düşmş olabilir tarhana vs yap kuzum kendine :)

Muhteşem kahvaltıyı ancak 1 de yapabiliyorummm kızdan yarım kalan avokado yiyim diye kendime yumurta yaptım avokadoyu yemeyi unuttum
Bu tabaga azda peynir ekledim, domateste kalmamış evde zaten

Berbat bir yeme düzeni ile kilo vereceğimi düşünüyorum ayrıca bir de regl oldum canım sıkıldı karın ve bel ağrısını hiç özlememişim...

Günaydın kızlar,
Ben hastalığın da etkisiyle diyet yapacak kadar motive hissetmiyorum. Bu hafta cheat day yapmak da kilo vermemi zorlaştıracak. O yüzden bu haftaki amacım kilomu korumal. Salı sabahı 55.3 kg çıkmıştım. İnşallah bu ptesi kilo bildirimi yaparken yine 55.3 kg çıkarım.

Geçecek canım benim bitti daha iyi hissediyorum. Ama kız çok yoruyor o nasıl geçecek hiç bilmiyorum...
10-15 seneye inş o da geçer ahahahha sanıyorun ki ancak 7-8. Sınıfs gittiklerinde rahata ericez

Hafta sonu uçmasak bari ://
Eşim artık diyet yapmıyor yapıyor ama çok gevşetti
O değil beni de yoldan çıkarıyor :/

Klasik diyet kahvaltım
1 zuber top
Biraz çikolatalı bisküvili pasta
1 Ülker çikokatalı gofret
1 paket kremalı yulaflı bisküvi

Kahvaltı: mantarlı omlet ( tereyağlı- yağlıydı yani ), 3-4 dilim sucuk, 1 tk kızılcık marmelatı, 2 kk peynir, 1 tk lutenitsa, çeyrek bazlama

Hafta sonu uçmasak bari ://
Eşim artık diyet yapmıyor yapıyor ama çok gevşetti
O değil beni de yoldan çıkarıyor :/
Zaten en kotusu o. Benim esim de hep beji yoldan cikartiyor. O destek olsa belki daha cok kilo verebilirdim.
Sabah kiza yaptigim elmali pankekleri yefim. Az once de 1 turk kahvesi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…