Öyle oluyor ya insanın midesi almıyor, ağzının tadı olmuyor.Günaydın kızlar,
Bu sabah 55.3 kg çıktım. Ve bgn cheat day yapıyorum şimdiye kadar bile dünyaları yedim. Hiç de keyif almadım cheat day den bu defa.
Artık cheat day lerimi şu şekilde yapıcam. 1 porsiyonluk tatlı ve 1 porsiyonluk diyet olmayan bir yemek belirleyip sadece onları yicem. Bu şekilde herşeyi yediğimde hiç keyifli olmadı ya.
İnşallah bi dahaki pazartesi şu anki kilomu aşmış olmam.
Yaaa kuzum ne kadar incelmişsin
Bunlar da bebesiz aynadan çektiklerim;Yaaa kuzum ne kadar incelmişsinayrıca o saçlar maşallah
Yok almamışsındır 1 kilo yaa. Yani kilo alacak kadar yemiyoruz bence. En kötü yerimizde sayarız.White Mocha nasil incelmissinn masallah cok guzel olmussun. Ben mehter takimi 2 ileri 1 geri. Pzrtesi tartildim 55,6 ciktim. Herhalde tarti bozuk dikkat etmedik evet ama 1 kilo da almamisimdir. Uykusuzluk yorgunluk belki odemdir. O yuzden kilo bildirimi yapmadim bugun de isteydim bakamadim sabah. yarin tekrar kontrol etcem. esmeralda5 pes etmek yok zuberlerin hatrina
Ahahah ayyy kahkaha attım sabah sabahWhite Mocha nasil incelmissinn masallah cok guzel olmussun. Ben mehter takimi 2 ileri 1 geri. Pzrtesi tartildim 55,6 ciktim. Herhalde tarti bozuk dikkat etmedik evet ama 1 kilo da almamisimdir. Uykusuzluk yorgunluk belki odemdir. O yuzden kilo bildirimi yapmadim bugun de isteydim bakamadim sabah. yarin tekrar kontrol etcem. esmeralda5 pes etmek yok zuberlerin hatrina
Günaydın. Ben de cok yoruluyorum bacaklarim belim falan agriyor aksam. Bu arada tartildim 55,7 ciktim bugun de. Demek ki boyle anlamadim.Günaydın
kahvaltım
Eki Görüntüle 2819223
Artık çok yoruluyorum sizde de öyle mi? Hareketlenince bebek çok zormuş.