Bir yumurta sarısı EdizciğinSabah kahvaltım;
1 haşlanmış full yumurta + 1 yumurta beyazı
5 yeşil zeytin
1 kk peynir
1 dilim ekmek
TeşekkürlerBir yumurta sarısı Edizciğinona da afiyet olsun.
Öğle yemeği: 4 yk bulgur pilavı, mantarlı kuzu kavurma ( 2-3 yk kadardır sanırım ) , 3 yk yoğurt, bol salata, 1 sb ev yapımı vişne suyu
Kuzum bi senin menuye bak bi benim.Öğle yemeği:
2 kase mercimek çorbası (maalesef tereyağını fazla koydum, elimin ayarı kaçtı)
Kuzum bi senin menuye bak bi benim.
Nasıl vakit bulup yapıyosun böyle güzel yemekler. Ellerine sağlık
Dün akşam yemek yemedim. Kuru kayısı ve kahve içtim.
Bgn tekrar boğaz acım başladı, başım da ağrıyor. Ediz ve babası iyi ama ben pek değilim. Sanki hastalık tekrar başlıyo gibi
Eşim hastalığı iyileşirken gidip test yaptırdı. Negatif çıktı. Hiç birimizde koku kaybı olmadı, Ediz dahil. Haşlanmış ayva koklatıyorum hemen ağzını açıyor. Ordan anlıyorum koku aldığını. Çok şükür covid değil. Ama benim bağışıklığım çok düşmüş. Basit bi soğuk algınlığı kaç gündür hasta etti beni. Ballı tarçınlı süt yapayım canım evde zencefil yok şimdiGeçmiş olsun geçip tekrar etmesi ilginç olmuş. Hemen bal zencefil yap. Bu havalar çok dengesiz. Yine yağmur geliyor bu taraflara ki dün günlük güneşlikti.
Eşim hastalığı iyileşirken gidip test yaptırdı. Negatif çıktı. Hiç birimizde koku kaybı olmadı, Ediz dahil. Haşlanmış ayva koklatıyorum hemen ağzını açıyor. Ordan anlıyorum koku aldığını. Çok şükür covid değil. Ama benim bağışıklığım çok düşmüş. Basit bi soğuk algınlığı kaç gündür hasta etti beni. Ballı tarçınlı süt yapayım canım evde zencefil yok şimdi
Haftanın en fazla 2 gecesi insan gibi uyuyabiliyorum inan.
kovid olduğunu düşünmedim zaten ama bağışıklık düşmüş. Gece uyku uyuyamıyoruz ya kesintisiz hep ondan...